Финансови консултации

Защо да избереш мен?


Аз съм Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант. Работя индивидуално с ограничен кръг от хора като им помагам да постигнат целите си, да сложат в ред личните си финанси, да започнат да инвестират или да постигнат по-висока доходност от своите спестявания. Ако ми се довериш, ще ти дам най-ценния си актив – моето време и над 20-годишния ми опит и натрупани знания.


Заедно ще изготвим твоя личен финансов план, като ще имаш моята подкрепа по пътя към финансовата свобода.

Защо да избереш мен?


Аз съм Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант. Работя индивидуално с ограничен кръг от хора като им помагам да постигнат целите си, да сложат в ред личните си финанси, да започнат да инвестират или да постигнат по-висока доходност от своите спестявания. Ако ми се довериш, ще ти дам най-ценния си актив – моето време и над 20-годишния ми опит и натрупани знания.


Заедно ще изготвим твоя личен финансов план, като ще имаш моята подкрепа по пътя към финансовата свобода.

Кой стои зад Smartmoney.bg


Стойне Василев е човекът, който стои зад това място. Той е независим личен финансов консултант, инвеститор, автор на бестселъра „Умни пари“ и председател на УС на Българска асоциация на личните финансови консултанти. Стойне има повече от 15 години професионален стаж на високи позиции във финансовата сфера.

Какво е финансова консултация?


Аз съм личен финансов консултант и използвам инструментите и методите на коучнинга. Най-общо казано, финансовият коучинг е смелостта да си поставиш високи цели и да ги достигнеш с помощта на твоя треньор (коуч). Няма тайна как увеличиш своето богатство и за да постигнеш финансова свобода. Харчи по-малко, отколкото получаваш, и инвестирай умно остатъка. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а да го направиш.


Нека си признаем – да, книгите и обученията са много полезни, но на теб ти трябват реални резултати.

Индивидуалните срещи с личен финансов консултант запълват тази празнина като ти предоставят професионално партньорство, насочено към действие и постигане на резултати. Те могат да ти спестят време и пари, като ще ти помогна да избегнеш много грешки, подводни камъни и задънени улици по пътя към финансовата свобода. Финансовият коучинг може да ускори натрупването на твоето богатство чрез прилагането на най-ефективните методи за постигане на цели.

Действие чрез подкрепа


С помощта на предварително договорен график за разговори, ти ще изготвиш свой, личен план за създаване и увеличаване на твоето богатство, както и ще получиш моята подкрепа като твой личен финансов треньор за взимането на конкретни действия за неговото осъществяване.


Аз ще ти посоча пътя, ще ти дам инструментите, ще ти помогна в пътуването, ще ти давам съвети.

Аз ще те подкрепям в процеса, но тежката работа и отговорността за постигането на резултатите е изцяло твоя. И така трябва да бъде.

Активно твое участие


Личните срещи с финансов консултант не могат да се сравняват с другите образователни алтернативи, (книги, семинари, аудио записи), които са пасивни, едностранни форми на учене. Програмите с финансова консултация са интерактивно и динамично образователно преживяване, съобразено с твоите нужди.


Повечето материали в интернет те учат как да направиш нещо – как да инвестираш в акции, как да си купиш недвижим имот или как да спестяваш по-ефективно. Добро начало, но съвсем недостатъчно. Малцина ще постигнат финансова свобода или ще увеличат своето богатство с тези знания.

В какво вярваме


Мисия


Нашата мисия е да помагаме на хората в България да повишават финансовата си грамотност, да управляват по-добре и по-разумно парите си и да стават по-богати. Вярваме, че може да постигнем това със създаването на общество от подготвени независими лични финансови консултанти, които поставят интересите на клиентите си на първо място.

За нас е важно ...


 • Да повишим финансовата грамотност, която има пряка връзка с благосъстоянието.
 • Да предадем най-важното умение на 21 век, което не се учи в училище - как да управляваме парите си.
 • Да помогнем на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си чрез непрекъснато усъвършенстване.

Цели


Финансово грамотните хора взимат по-добри решения за своите пари, потребяват по-разумно и инвестират повече – така печелят самите хора, финансовите институции и държавата, защото по-богатите хора плащат по-високи данъци. Нашата цел е чрез споделяне на знания и умения да се превърнем в най-големия доставчик на образователни услуги в тази сфера у нас.

Ние можем ...


 • Да предадем знания и умения в сферата на личните финанси, които са много ясно измерими, ако ги приложиш.
 • Да дадем независимо, обективно мнение, за финансовите продукти и услуги на пазара
 • Да предлагаме безплатно съдържание, което да е актуално дори след 10 години, за разлика от материалите тип "новини".

Какво ще получиш от мен?


Независимост


Няма да ти продавам финансови продукти, които не са подходящи за теб, за да взема комисионна за тях. Аз съм независим личен финансов консултант и работя само за теб и твоите интереси, а не за финансова институция.

Лични срещи


Ще говориш директно с мен, а не с човек без опит и знания, който е обучаван само да продава продуктите на неговата компания. На личните срещи аз ще ти дам цялото си внимание, знания и натрупан опит.

Дългосрочна работа


Аз държа на дългосрочната работа с моите клиенти. Имам такива от над 10 години и се виждам с тях периодично. Ти ще работиш директно с мен и няма как да се оправдая, че съм напуснал компания Х и да те препратя към друг.

Измерими резултати


В началото на нашата работа ние ще определим какъв резултат искаш да постигнеш след завършването на ангажимента ни, а на последната сесия отчитаме свършеното. Над 90% от моите клиенти постигат целите си.

Нужна ти е трансформация

Експертите ти продават информация, но това, от което наистина имаш нужда е трансформация. Те не ти дават нужните инструменти, за да приведеш знанията в действие и да успееш. Те ще те научат на всичко, с изключение на това, което всъщност трябва да знаеш.

Книжарниците и интернет са пълни с информация как да направиш това или онова, но ако още не си достигнал богатството, което искаш, това, определено, не е от липса на информация, нали?

Липсващата съставка няма нищо общо с „тайната на богатите” или най-модерната инвестиционна стратегия. Липсващата съставка е катализаторът, който ти помага да преодолееш пропастта между знания и ефективни действия. Ключът от бараката не е да знаеш какво да правиш, а реално да го направиш.


ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Консултантски програми


Провеждане на консултации


Коучинг сесиите се провеждат онлайн през платформата Zoom в работни дни от понеделник до петък от 9.00 до 18.00 часа, като са възможни и извън тези часове при договореност между коуч и клиент.
Желателно е срещите да се заявяват една седмица предварително, за да може те да бъдат ефективни и да ви дам цялото си време и внимание по време на сесията. Срещите се потвърждават само писмено на имейл info@smartmoney.bg.


При необходимост от промяна в уговорката или отлагане на сесия, коучът или клиентът следва да уведоми другата страна с предизвестие от поне 2 дни. Пропускането на сесия от страна на клиент без предварително предизвестие се счита като платена.

Кандидатствай за финансова консултация


Аз не работя с всеки и това е нормално. За да ти дам най-ценните ми активи (моето време, знания и умения), от теб ще искам да вложиш необходимото старание и мотивация. За да работим заедно, процесът е следния:

 • Попълваш регистрационната форма.
 • Ще ти изпратя кратка анкета с няколко въпроса.
 • Когато я попълниш, аз ще я разгледам и ще ти пиша, за да ти потвърдя, че ще мога да съм ти полезен и да работим заедно.
 • Правиш банков превод по следната сметка:
 • Получател: УМНИ ПАРИ ЕООД
  IBAN: BG32FINV91501017480080
  BIC: FINVBGSF
  Банка: ПИБ
  Основание: Финансов коучинг


 • Уговарямее по имейл удобен ден и час, в който да направим срещата.
 • Подписваме Коучинг споразумение и започваме да работим по твоето финансово бъдеще.

От 7 септември 2021 година ще бъде отворена формата за регистрация, като максималния брой хора, с които мога да работя лично е 50 и когато той бъде достигнат, формата ще бъде затваряна.

Какво казват клиентитеЧесто задавани въпроси


1Подходящи ли са за мен финансовите консултации?
Никога не е късно да направиш нещо добро за бъдещето си и да увеличиш своето богатство, но при следващите ситуации е препоръчително да потърсиш финансов коуч:
 • Получаваш добри доходи, но досега не ти е останало време да организираш по-добре финансите си и искаш да го направиш сега, но не знаеш как точно.
 • Търсиш по-добра доходност от лихвите по банковите депозити.
 • Искаш да започнеш да спестяваш и инвестираш.
 • Знаеш, че нещата не стават бързо и лесно, и ще положиш.
 • необходимите усилия, за да подобриш финансовото си положение.
 • Ти носиш отговорност за собствените си действия, а не обвиняваш другите.
 • Предстои ти важно събитие в живота като сватба, покупка на жилище, раждане на деца, пенсиониране и други.
 • Искаш да напуснеш работа и да стартираш бизнес, и се нуждаеш от финансов план за прехода.
2Как се провеждат индивидуалните консултации?
Личните срещи се провеждат през платформата Zoom, която е лесна за работа няма нужда да се инсталира. По време на сесиите е добре да използвате камера и слушалки с микрофон. За момента НЕ се предлагат срещи на живо.
3Какво представляват груповите онлайн сесии в програмите "Стабилни основи" и "Растеж"?
В зависимост от избраната програма, има една или две онлайн групови сесии с продължителност от 60 минути, на които ще дискутираме важни казуси и всеки ще има възможност да зададе тема за обсъждане или въпрос към Стойне.
4Мога ли да получа фактура на фирма за консултациите?
Разбира се. Ще получиш опростена фактура (без начислен ДДС), ако преводът е от фирмена сметка. Данните за компанията (име, ЕИК, ДДС номер, адрес и МОЛ) се изпращат на имейл.
5Как протичат индивидуалните срещи със Стойне?
В тази статия може да намериш информация какво представляват индивидуалните срещи със Стойне.

Бюлетин Smartmoney

Стани част от общност от над 15000 абонати и вземи ПОДАРЪК 2 ЕЛЕКТРННИ КНИГИ

1. "Как да стартирам бизнес в България с под 5,000 лева“
2. "Финансовата грамотност – умението на XXI век"