Безплатен обзор на бизнеса в България през 2012 година

Днес ще ви представя един безплатен бюлетин, който представлява обзор на бизнеса в България през 2012 година и ще е полезен на всички мениджъри, собственици на бизнес и хора, които се интересуват от икономика и финанси. Той може да се ползва и като ориентир и начална точка при изготвянето на бизнес планове. Ето и представянето от неговия автор Иван Петков:

Настоящият бюлетин има за цел да направи кратък преглед на бизнеса в България, да сравни българската бизнес среда с тази в другите балкански държави и да маркира някои рискове и тенденции, които сме успели да открием за вас.

Това издание е създадено в помощ на мениджъри и собственици на бизнес. То би следвало да се използва като ориентир в настоящата бизнес обстановка и цели да обогати общата картина, която читателите на бюлетина имат.

Този бюлетин не дава препоръки и не претендира за изчерпателност. Голяма части от изводите и причинно-следствените връзки са пропуснати така че читателят сам да стигне до тях.

Обзор на бизнесът в България 2012 е разделен на три части:

– Макроикономически преглед на България, където описваме основни външни и вътрешни макроикономически показатели на страната.

– Изследване на големият и среден бизнес в България, където анализираме тенденциите наблюдавани при големите и средни компании у нас.

– Правене и управление на бизнес в България е съпоставка на бизнес климата в страната с другите държави в света и конкретно с балканските ни съседи.

И накрая най-важното е, че този обзор се разпространява напълно безплатно и може да си го изтеглите от ТУК.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.