Безплатен обзор на бизнеса в България през 2012 година

Българска хранителна банка – Включи се и ти!
23.01.2013
Академия по финанси за нефинансови мениджъри с отстъпка от 75 процента за двама читатели на сайта
04.02.2013

Безплатен обзор на бизнеса в България през 2012 година

Днес ще ви представя един безплатен бюлетин, който представлява обзор на бизнеса в България през 2012 година и ще е полезен на всички мениджъри, собственици на бизнес и хора, които се интересуват от икономика и финанси. Той може да се ползва и като ориентир и начална точка при изготвянето на бизнес планове. Ето и представянето от неговия автор Иван Петков:

Настоящият бюлетин има за цел да направи кратък преглед на бизнеса в България, да сравни българската бизнес среда с тази в другите балкански държави и да маркира някои рискове и тенденции, които сме успели да открием за вас.

Това издание е създадено в помощ на мениджъри и собственици на бизнес. То би следвало да се използва като ориентир в настоящата бизнес обстановка и цели да обогати общата картина, която читателите на бюлетина имат.

Този бюлетин не дава препоръки и не претендира за изчерпателност. Голяма части от изводите и причинно-следствените връзки са пропуснати така че читателят сам да стигне до тях.

Обзор на бизнесът в България 2012 е разделен на три части:

– Макроикономически преглед на България, където описваме основни външни и вътрешни макроикономически показатели на страната.

– Изследване на големият и среден бизнес в България, където анализираме тенденциите наблюдавани при големите и средни компании у нас.

– Правене и управление на бизнес в България е съпоставка на бизнес климата в страната с другите държави в света и конкретно с балканските ни съседи.

И накрая най-важното е, че този обзор се разпространява напълно безплатно и може да си го изтеглите от ТУК.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.