Умни пари – твоят наръчник по лични финанси и инвестиране

Здравей,

Благодаря ти, че си купи книгата „Умни пари“, която е първият наръчник по лични финанси и инвестиране в България. С нейна помощ ще повишиш финансовата си грамотност и ще постигнеш резултати, които ще надминат очакванията ти.

След много от главите ще има задача или предизвикателство, като те съветвам да ги изпълняваш, за да постигнеш максимални резултати. Темите са подредени в определена последователност и е препоръчително да ги четеш поред, а не да прескачаш. Ако имаш неотложен казус, може да отидеш и веднага на съответната глава. Не се притеснявай да драскаш по книгата и да си водиш бележки. След като я прочетеш, може да я използваш като справочник всеки път, когато трябва да решиш някой финансов казус.

Както разбра от книгата, тук съм качил помощните материали и файловете, които ще ти помогнат да приложиш по-добре информацията от книгата в твоята конкретна ситуация. Ето ги и тях:

Обещанието

contract

Месечен ОПР

appointment

Примерен ОПР

salary

Бюджет

money

Бюджет-пример

hiring

Баланс

loan

Баланс-пример

recruitment

Кредити

approved

Ако имаш някакви въпроси, похвали, оплаквания или други коментари за книгата „Умни пари“, може да ми пишеш на info@smartmoney.bg.

До скоро,
Стойне Василев