Открито за комуникациите

Как да пенсионирате лошите клиенти в 5 лесни стъпки
01.10.2012
Казус #1: Как да сглобите пъзела на вашия бизнес?
22.10.2012

Открито за комуникациите

Това представяне е началото на една нова поредица, която ще реализираме заедно с екипа на Media start. Ето го и него:

Благодарим на Бат’ Тони за възможността да се включим в неговия интересен и полезен сайт и да прибавим и част от нашия опит!

Представяме ви новата рубрика “Открито за комуникациите”. В нея ще очакваме вашите въпроси и казуси в областта на маркетинговите комуникации. Ще представяме и казуси от нашата практика и ще споделяме как сме ги разрешавали. Убедени сме, че комуникациите са инвестиция в продажбите. С други думи –

начинът, по който сте позиционирали бизнеса си, автоматично увеличава клиентите, до които достигате.

А това неизбежно води до резултатите, които търсите. Клиентите избират точно вас не само защото сте по-добри от конкуренцията, а и защото сте комуникирали правилно продуктите и услугите, които предлагате. Именно в това е силата на маркетинговите комуникации: да достигнете по правилните начини до точните клиенти, което пък ще ви донесе финансови ползи.

Очаквайте ни всеки месец с нов казус!

Изпращайте своите казуси и въпроси на info@media-start.net

Те могат да бъдат свързани с:

– Видео маркетинг;

– Позициониране в Интернет;

– Промоционални кампании;

– Комуникационни стратегии.

Казусът, който най-много ни е харесал и предизвикал, ще бъде подробно разработен и отговорен в сайта на Бат’ Тони. Всички останали въпроси ще обобщаваме и ще даваме професионални насоки за тях.

В рубриката ще участва част от екипа на Media Start – Таня, Радост и Любомира. Media Start е агенция за комуникации, промоции и реклама. Нашата голяма мечта, над която усърдно работим, е да изградим нов стандарт в комуникациите. Това за нас означава няколко простички неща: откритост в комуникацията, прозрачни взаимоотношения с нашите клиенти, конкуренти и партньори и търсене на креативни начини в изготвянето на цялостните комуникационни решения за клиентите ни. Не, не бързайте да ни отписвате! Вярваме, че е възможно 🙂 !

Екипа зад „Открито в комуникациите”:

Таня Господинова обича да преследва идеите, докато не ги види реализирани. Изпипва детайлите но, заедно с това, е човек на динамиката. Резултатите са един от най-силните ѝ мерители за успешност. Най-ефективна е, когато работи под напрежение. Именно затова постоянно запълва програмата си. Завършила е реклама. Има професионална квалификация в областта на маркетинг и репутация в социалните медии. В Media Start е мениджър реклама и промоции.

Радост Димитрова е усмихната, дружелюбна и изслушваща. Поставя професионализма на първо място. Именно затова проучва внимателно всеки детайл. Работата е едно от удоволствията й, затова е отдадена докрай на нея. Не прави нищо, без да е напълно уверена в ценността и смисъла му. Магистър е по икономика на търговията. В Media Start е мениджър маркетинг и продажби.

Любомира Любенова е устремена, динамична и адаптивна. Обича да вдъхновява и да мотивира. Нещата, които прави, са свързани с дълбоки убеждения. Именно това й дава сила да преследва целите докрай. Постоянно търси начини за подобряване както на личната си ефективност, така и тази на екипите, с които работи. Завършила е телевизионна журналистика, управление на маркетинговите комуникации. Има професионална квалификация по комуникации и връзки с обществеността. Тя е собственик и управител на Media Start.

Очакваме вашите въпроси и казуси.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.