Открито за комуникациите

Как да пенсионирате лошите клиенти в 5 лесни стъпки
01.10.2012
Казус #1: Как да сглобите пъзела на вашия бизнес?
22.10.2012

Открито за комуникациите

Това представяне е началото на една нова поредица, която ще реализираме заедно с екипа на Media start. Ето го и него:

Благодарим на Бат’ Тони за възможността да се включим в неговия интересен и полезен сайт и да прибавим и част от нашия опит!

Представяме ви новата рубрика “Открито за комуникациите”. В нея ще очакваме вашите въпроси и казуси в областта на маркетинговите комуникации. Ще представяме и казуси от нашата практика и ще споделяме как сме ги разрешавали. Убедени сме, че комуникациите са инвестиция в продажбите. С други думи –

начинът, по който сте позиционирали бизнеса си, автоматично увеличава клиентите, до които достигате.

А това неизбежно води до резултатите, които търсите. Клиентите избират точно вас не само защото сте по-добри от конкуренцията, а и защото сте комуникирали правилно продуктите и услугите, които предлагате. Именно в това е силата на маркетинговите комуникации: да достигнете по правилните начини до точните клиенти, което пък ще ви донесе финансови ползи.

Очаквайте ни всеки месец с нов казус!

Изпращайте своите казуси и въпроси на info@media-start.net

Те могат да бъдат свързани с:

– Видео маркетинг;

– Позициониране в Интернет;

– Промоционални кампании;

– Комуникационни стратегии.

Казусът, който най-много ни е харесал и предизвикал, ще бъде подробно разработен и отговорен в сайта на Бат’ Тони. Всички останали въпроси ще обобщаваме и ще даваме професионални насоки за тях.

В рубриката ще участва част от екипа на Media Start – Таня, Радост и Любомира. Media Start е агенция за комуникации, промоции и реклама. Нашата голяма мечта, над която усърдно работим, е да изградим нов стандарт в комуникациите. Това за нас означава няколко простички неща: откритост в комуникацията, прозрачни взаимоотношения с нашите клиенти, конкуренти и партньори и търсене на креативни начини в изготвянето на цялостните комуникационни решения за клиентите ни. Не, не бързайте да ни отписвате! Вярваме, че е възможно 🙂 !

Екипа зад „Открито в комуникациите”:

Таня Господинова обича да преследва идеите, докато не ги види реализирани. Изпипва детайлите но, заедно с това, е човек на динамиката. Резултатите са един от най-силните ѝ мерители за успешност. Най-ефективна е, когато работи под напрежение. Именно затова постоянно запълва програмата си. Завършила е реклама. Има професионална квалификация в областта на маркетинг и репутация в социалните медии. В Media Start е мениджър реклама и промоции.

Радост Димитрова е усмихната, дружелюбна и изслушваща. Поставя професионализма на първо място. Именно затова проучва внимателно всеки детайл. Работата е едно от удоволствията й, затова е отдадена докрай на нея. Не прави нищо, без да е напълно уверена в ценността и смисъла му. Магистър е по икономика на търговията. В Media Start е мениджър маркетинг и продажби.

Любомира Любенова е устремена, динамична и адаптивна. Обича да вдъхновява и да мотивира. Нещата, които прави, са свързани с дълбоки убеждения. Именно това й дава сила да преследва целите докрай. Постоянно търси начини за подобряване както на личната си ефективност, така и тази на екипите, с които работи. Завършила е телевизионна журналистика, управление на маркетинговите комуникации. Има професионална квалификация по комуникации и връзки с обществеността. Тя е собственик и управител на Media Start.

Очакваме вашите въпроси и казуси.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.