• "Благодаря ти за отделеното време и енергия да направиш семинара „Машина за пари“ по този начин. Знам, че това ти е коствало много усилия. Много съм доволна от събитието, получих важна информация. Това бяха правилно инвестирани време и пари в този семинар"
  Йорданка Николова
  Мениджър в международна фирма
 • "Стойне е изключителен професионалист, който ми дава най-ценното, което изисквам от финансовите съвети - задълбочен и разбираем отговор за възможностите. Консултациите ми с него винаги минават по-скоро като приятелски разговор с много стойност, след който имам план за действие в главата си."
  Бисер Вълов
  Управител на Beyond ID и Beyond Academy
 • "Финансовия коучинг със Стойне за мен беше като един пътеводител в неизследваните води на инвестициите на лични финанси и тяхното правилно управление. Разбира се, че повечето информация я има вече достъпна онлайн, особено в неговия сайт Smartmoney.bg, който се явява една от най-богатите безплатни онлайн библиотеки на тема лични финанси на български език. Но ако използвам една метафора - това знание, както много други е като безширен океан. И ако човек преди няколко века е трябвало да прекоси Атлантика, дори и да има цялото теоретично знание за корабоплаване, шанса му за оцеляване е в пъти по-голям, ако до него има един Христофор Колумб или Вашку да Гама, който освен че знае всеки аспект на професията, също така е врял и кипял в нея. Затова смятам, че всеки човек който е тръгнал да инвестира собствените си пари, изкарани с усилия, би желал те да оцелеят във времето, а и да почнат да се умножават. Финансовия коучинг със Стойне е може би един от най-добрите начини в България да започнете този процес."
  Иван Диков
  Senior Technical Trainer към Европейска служба за външна дейност към ЕС
 • "Познавам Стойне Василев като лектор, който дава изключителна стойност в своите обучения и консултации. Споделените от него конкретни стратегии за управление на личните финанси и на инвестициите са ми били много полезни в изграждане на моя личен подход за спестяване и инвестиране. Това, което отличава Стойне в неговите обучения е, че е много конкретен, дава много стойност и фокусът му постоянно е към това да бъде полезен на всеки един човек.  Силно препоръчвам неговите обучения и работата с него на всеки, който иска да сложи ред в личните си финанси и да постига висока доходност от своите инвестиции".
  Александър Николов
  Бизнес коуч в Ликора
 • "Един от първите финансови курсове, които посетих преди години беше този на SmartMoney.bg. За мен това беше курс, благодарение на който разбиранията и действията ми за лични финанси взеха нова посока. Години по-късно мога да кажа само, че резултатите от това, което научих и приложих надмина очакванията ми! Тони успява да синтезира и представи по достъпен начин ценна информация за лични финанси и инвестиции, като по този начин дава възможност за предприемане на конкретни действия."
  Николай Трифонов
  Автор на "4те ключа за постигане на цели", съосновател на фондация "Приятел за цели"
 • "Стойне умее да слуша и да осъзнава от какво реално имат нужда клиентите му. Упорито търси най-значимите им проблеми за решаване, проучва детайлно практиката и теорията, и работи усърдно върху създаването най-добрите решения. Лекциите му са пълни с ценно съдържание и практични съвети, подредени в ясен за следване план. Затова неговите курсове са предпочитани от мотивираните и жадни за знания хора. И защото по време на семинарите му се раздава докрай"
  Щелян Калчев
  Съосновател на Primo+ недвижими имоти и CEO на Imvestia