Защо "Умни пари" е точно за теб?


„Умни пари“ е първата българска книга за лични финанси и инвестиране, написана на ясен и разбираем език, като в нея съм събрал над 20-годишния ми опит с различни финансови инструменти.


В това ръководство ще ти споделя само доказани във времето принципи и техники, които ще ти служат до края на живота. Заедно ще извървим, стъпка по стъпка, пътя към финансовия ви успех и живота на мечтите ти.

Кое е различното?


Умни пари“ не е като другите книги за управление на пари. Това е цялостен наръчник по лични финанси и инвестиране, който ще повиши значително твоята финансова грамотност и ще постигнеш резултати, които ще надминат очакванията ти, ако спазваш поне 80% от написаното в книгата.


Този наръчник е съставен от над 80 отделни теми, свързани с твоите лични финанси, в които съм събрал целия си опит с парите и тяхното управление. С покупката на „Умни пари“ ще получиш достъп до специална секция в моя сайт, където ще откриеш всичко, което ти е необходимо, за да навлезеш в света на личните финанси и инвестициите.

Какво ще получиш от книгата?


Книгата ще ти помогне да внесеш ред в твоите финанси, ще разбереш какво те е спирало да постигнеш успех досега, ще започнеш да изготвяш месечен бюджет, ще спестяваш част от своя доход, ще придобиеш полезни навици за твоите пари, ще разбереш колко всъщност е твоето богатство, ще започнеш да купуваш повече активи (а не пасиви), ще направиш първите крачки в инвестирането, ще разбереш как да избираш най-подходящите финансови продукти за теб и още много други неща.
Най-важното е, че ще постигнеш резултати. Няма да получиш просто знания, а ще преживееш истинска трансформация - ще промениш начина, по който мислиш и правиш нещата.

Авторът на "Умни пари" - Стойне Василев.

Стойне Василев е бизнес коуч, предприемач и създател на първата в България Академия за стартиране на реален бизнес СтартБизнес.bg. Той има повече от 15 години реален бизнес опит и е помогнал да стотици хора да стартират и развият бизнеса си.


През 2014 година напуска корпоративния свят, за да се отдаде на една кауза – развитие на предприемачеството у нас. В момента помага на собственици на малки бизнеси да превърнат дейността си в устойчива бизнес система.КУПИ КНИГАТА

Какво казват читателите на "Умни пари"


Всъщност книгата много ми хареса, а не очаквах. Чела съм доста неща на Кийосаки и мислех, че няма да науча нищо ново, но останах приятно изненадана. Стойне е написал забавен текст, пълен с лесни, практически съвети за българската действителност. Някои от описаните похвати може да изглеждат очевидни, но за голяма част от хората всъщност не са. Много полезна ми беше частта за взаимните фондове, инвестициите в акции и ETF, като наистина смятам, че авторът трябва да напише още една книга, където да задълбочи обясненията. Ясно ми е, че в един труд, който трябва да обхване всички аспекти на финансовата независимост, това не е възможно с оглед на балансирането на поднесената информация и най-вече на разнородната читателска маса. Накратко искам да поздравя господин Василев за приятното и полезно четиво и да му пожелая да напише още книги.


// Мария Станчева

Изключително практически насочена книга, която съжалявам, че не е написана и не съм прочел няколко години по-рано. Най-много ми хареса факта, че е насочена към възможностите за инвестиции в България и то безпристрастно, въпреки, че автора дава лични примери с неговия инвестиционен портфейл и подход. Въпреки, че чета редовно блога на Стойне от години, както и други онлайн източници за лични финанси успях да науча много от тази книга и ще я препоръчам на много близки и приятели. Най-полезни ми бяха обясненията за взаимни фондове, ETF и измамни финансови схеми. Интересно е как към книгата има предизвикателства под формата на игра, свързани със затворено общество във фейсбук група за по общи интереси и взаимопомощ. Примерните документи и шаблони за баланс, финансов план и бюджет са страхотна идея.// Миглен Евлогиев


Взех тази книга, имайки големи очаквания и тя не разочарова, а последната глава беше много неочаквана за мен и същевремено много на място. За мен тя просто е едно задължително четиво за всеки българин, който се стреми към финансова свобода. Събрани мъдрости, съвети и подход към постигане на финансовата свобода, пречупена през призмата на съвремена финансова България.


// Иван Димитров

Книгата е много полезна за хора като мен - такива със средна финансова грамотност и изключително ниска финансова дисциплина. По време на прочитането й започнах да променям някои от навиците си, както и начина ми на мислене по отношение на управлението на личните ми финанси.
// Ния Йотова

Още от книгите на Стойне

"Как да стартирам бизнес
в България за под 5000 лв.?"

Представям ти третата ми електронна книга, която е за всички, които искат да стартират бизнес или да си осигурят допълнителен източник на доходи.

„Финансовата грамотност –
умението на 21 век“

В 48-те страници на тази електронна книга ще откриеш много практични съвети за това как да превърнеш парите в твои верни помощници, а не в строги господари.

Бюлетин Smartmoney

Стани част от общност от над 15000 абонати и вземи ПОДАРЪК 2 ЕЛЕКТРННИ КНИГИ

1. "Как да стартирам бизнес в България с под 5,000 лева“
2. "Финансовата грамотност – умението на XXI век"