Български софтуер за продажба на билети и управление на събития е вече на пазара

7 принципа от Мултилевъл маркетинга, които може да приложите в бизнеса
07.07.2014
Една година безработен или “Трите заблуди на младия предприемач”
21.07.2014

Български софтуер за продажба на билети и управление на събития е вече на пазара

През есента планираме второто издание на курса по лични финанси „Какво не ни казва Кийосаки?” и се нуждаем от стабилен софтуер за продажба на билети и управление на отделните модули. Досега разгледах доста опции, но всяка от тях имаше някакви скрити такси или не се гарантираше стабилността на системата. Сега вече, международният софтуер за продажба на билети и управление на събития (който е създаден в България при това) e вече достъпен на www.weemss.com и екипът на SmartMoney.bg ще го тества за следващите си събития.

За разлика от сайтове за продажба на билети, Weemss гарантира 100% собственост върху данните, както и пълен контрол над процесите по продажба на билети. С Weemssможете да продавате на 40+ езика (включително български) и в 160+ валути (вкл. български лев). Потребителите от България могат да получават плащания не само чрез PayPal и по банков път, но и през българските Epay и Easy Pay.

Ованес Ованесян, съосновател на Weemssсподеля: “За нас всеки пазар е от значение – ето защо искаме да помогнем на професионалистите от събитийната индустрия да продават билети в цял свят, на всеки език и във всяка валута. Ние не целим да сме посредници за продажба на билети, а да предоставим подходящото решение, което ще помогне на организаторите да контролират целия процес на регистрация, популяризация и продажба на техните събития.

Weemss е безплатен за безплатни събития, а ако се използва за платени събития таксата е 2.5% от цената на всеки заплатен билет. Може да се регистрирате напълно безплатно и за по-малко от минута на www.weemss.com.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.