Томбола с подарък книгата „Малкото е новото голямо” на Сет Годин

Препоръчай бизнес книга – Тодор Христов
02.05.2012
Препоръчай Бизнес книга – Свилен Николов
10.05.2012

Томбола с подарък книгата „Малкото е новото голямо” на Сет Годин

Томбола с подарък книга на Сет Годин

Според мен, няма по-добър подарък от една полезна и увлекателна книга (като дете не мислех така). А тази наистина си заслужава. Написана е от световноизвестния специалист по маркетинг, бизнес и продажби Сет Годин. Подзаглавието й е „183 прозрения и забележителни бизнес идеи”.

Единственото нещо, което трябва да направите за да я спечелите е да се абонирате по email за новите статии в сайта Финансовите съвети на Бат’ Тони. Това става като въведете email-a си в празното поле, което се намира от дясно в началото на сайта в полето „Безплатен абонамент” и натискате бутона „Абонирам се”.

В появилия се прозорец въвеждате буквите и цифрите, които са показани:

Абонамент по email

След като получите писмо за потвърждение, трябва да натиснете върху линка за потвърждение в него. Това е.

Така ще получавате безплатно и удобно най-новите публикации от сайта, като можете да се отпишете по всяко време.

Когато броя на читателите, абонирали се за безплатния абонамент по email достигне 100 един от тях ще бъде изтеглен на случаен принцип (в присъствието на завършил адвокат). Той ще получи на домашния си адрес (пощенските разходи са за моя сметка) книгата „Малкото е новото голямо” на Сет Годин.

Читателите, които са се абонирали вече и потвърдили абонамента си няма да бъдат ощетени. Те също ще участват в томболата.

Броят на абонатите може да следите под полето за абонамент.

Сега малко за самата книга. Тя е написана от автора на може би най-известния блог за маркетинг и продажби в света. В нея той е събрал най-добрите постове от блога и издадените от него електронни книги.

Стартиращите предприемачи и собственици на малък бизнес могат да намерят в нея много (183) бизнес идеи и тенденции. “Малкото е новото голямо. 183 прозрения и забележителни бизнес идеи” попада в Топ 20 на класацията “Най-добрите бизнес книги за 2010 год” и заема четвърто място в класацията”Бестселъри 2010 год.” на електронната книжарница NovaVizia.net.

Вижте какво казва самия Сет Годин по повод своята книга:

“Не четете тази книга наведнъж. Написването й ми отне осем години и ако седнете да я прочетете на един дъх, ще ви заболи главата.

Предлагам ви сделка: прочетете няколко страници. Намерете това, което ви трябва.

Направете копия за колегите си. Правете това през няколко дни. После дайте тази книга на децата си, които не са толкова задръстени, колкото нас и могат наистина да я възприемат.

Ако търсите една малка идея, която може да промени всичко, мисля, че ще я намерите. Забавлявайте се”.

По-подробно представяне на книгата и откъс от нея може да намерите в NovaVizia.net на Тодор Христов.

Пожелавам успех на всички в томболата. Книгата наистина си заслужава.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

0 Comments

 1. Ууу, супер! Дано тоя път да извадя късмет. В лотариите на Тодор никога не ме избират 🙁

 2. Там, само веднъж съм бил първа резерва :), но по принцип не мога да се оплача от липса на късмет – печелил съм някакви награди.

 3. Аз пък почти никога 🙂 Което не пречи човек да се пробва.

 4. Теодора каза:

  Тони, и на мен ми се въртеше подобна идея с томбола и книга подарък за читателите на сайта ми.
  Аз по-принцип следя блога ти чрез google читалня, но ще се абонирам и по e-mail. На мен пък напоследък ми върви при спечелването на награди. 🙂

 5. Още една награда няма да ти е излишна 🙂 Пожелавам ти успех!

 6. bella каза:

  Чудесна идея, кореспондираща отлично с философията ми за споделяне на знанието!:)
  Предполагам, че се досещаш, че ако я спечеля, ще я прочета и подаря на другарче в нужда!

 7. Пожелавам ти успех! Това за споделянето на знание беше издигнато в култ в една от големите одиторски фирми, където съм работил. Там всеки споделяше своите знания (някои път дори без да го питаш). Чак на втория или третия месец разбрах силата на споделянето и как тя помага на всички, затова и в тези фирми научаваш страшно много неща за кратък период от време.

 8. bella каза:

  Радвам се, че ме разбираш и се надявам този път да не се стигне до безплодни полемики за авторски права:)
  Споделянето на знанието, понякога дава равен шанс, свобода, възможност за избор. Открива хоризонти, мотивира и т.н. Това е единственият ни шанс да оцелеем като общество и да вървим напред!
  Ти просто си имал късмет, че си попаднал в такава фирма, независимо от философията й и на читави ментори- независимо от мотивите им:))
  Благодаря за пожеланието! Вярвам и съм сигурна в успеха си!:)

 9. Не всички разбират споделянето като добро дело. Повечето хора се страхуват, че някой ще им открадне знанията или занаята 🙂 Те не разбират, че ще си улеснят собствената работа, ако споделят знания с начинаещи колеги, например.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.