неделя , 28 май 2017

Академия по лични финанси и инвестиране

Академия 2016

ИСКАШ ЛИ ДА УПРАВЛЯВАШ ПО-ДОБРЕ ПАРИТЕ СИ?

Знаеш за какво отиват парите ти, но стигаш само до там? Вярваш, че може много по-добре да управляваш средствата си, но не знаеш точно как да го направиш?

Има много безплатни материали по темата, но дали те могат да се приложат в българската действителност през 2016 година? Искаш за твоите спестявания по-висока доходност от 1% процент лихва по банковите депозити, но имаш нужда от съвет как и къде да инвестираш?

Ако и ти си задаваш подобни въпроси, ние може да ви помогнем – за теб създадохме първата в България цялостна Академия по лични финанси и инвестиране, която се води от лектори с реален практически опит, а не теоретици.

Четвъртото издание на Академията ще стартира на 11 октомври 2016 година.

Една китайска мъдрост гласи:

“Ако правите планове за година напред – засадете ориз, ако правите планове за десетилетие – отгледайте дърво, ако правите планове за цял живот – образовайте се”.

Няма тайна, за да увеличиш своето богатство и за да постигнеш финансова свобода. Харчи по-малко, отколкото получаваш, и инвестирай умно остатъка. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а как да го направиш. Нека си признаем – има много други обучения и книги за личните финанси, но на теб ти трябват не само знания, но и резултати.

Академията по лични финанси и инвестиране запълва тази празнина като ти дава нужните инструменти, с които да преминеш към реални действия. В нея няма да чуеш поредния трик за бързо забогатяване или модерно течение, което да ви разкрие „тайните на богатите”. Не залагаме на скачането, силната музика и танците.

Вместо това, ние ще ти споделим знания, практически опит и подкрепа за да приложиш вечни, доказани принципи за забогатяване. Академията  ще да ти спести доста време и пари, като ти помага да избегнеш грешките, подводните камъни и задънените улици по пътя към финансовата свобода.

НУЖНА ТИ Е ТРАНСФОРМАЦИЯ

Много обучения и експерти просто ти продават информация къде точно да инвестираш, но те ти дават просто риба, с която да се нахраниш днес, а не въдица, с която да осигуриш бъдещата прехрана за теб и твоето семейство. Това, от което наистина имаш нужда е трансформация, а не само информация.

Книжарниците и интернет са пълни с информация как да направиш това или онова, но ако още не си богат, това не е от липса на информация, нали?

Нещо липсва, нали?

Липсващата съставка е катализаторът, който ви помага да преодолееш пропастта между знания и ефективни действия. Така се постигат резултати и това е същността на Академията по лични финанси и инвестиране.

Man on top of mountain. Conceptual design.

Тази Академия е за теб, ако:

 • Искаш да направиш първата крачка в света на личните финанси и се нуждаеш от подкрепа и напътствия.
 • Искаш да промениш нещо, за да живееш по-добре и да увеличиш своето богатство.
 • Ти си професионалист, който нямат достатъчно свободно време, за да се грижиш за умното управление на парите си.
 • Имаш депозити и търсиш по-добра доходност за своите спестявания.
 • Искаш да излезеш от омагьосаната въртележка и формулата 40/40/40 (да работиш 40 години по 40 часа на седмица и накрая да получиш като пенсия 40% от последната ти заплата).

Академията НЕ е за теб, ако:

 • Искаш да работиш до края на живота си и да разчиташ на държавата да се погрижи за теб.
 • Не вярваш, че в България може да си финансово добре по честен начин.
 • Не искаш да вземеш живота си в ръце и обвиняваш другите за своите неуспехи.
 • Мислиш си, че знаеш всичко за финансите и не може да научиш нищо ново.

ЗАЩО ДА УЧАСТВАШ В ТАЗИ АКАДЕМИЯ?

2businessgroup_y

Лекторите са само практици

Лекторите са успешни експерти с богат практически опит в управлението на пари и инвестиции в България и в чужбина. Никога не приемай съвети от финансов консултант, който сам не е инвестирал в това, което предлага.

Smashing-the-free-set-large2 - Copy (2)

Атрактивна цена за Академията

Получаваш над 60 часа практическо обучение на живо, както и работа онлайн на цена, десетки пъти по-ниска от магистърска програма, която ще ти даде същите знания (ако имаше такава, разбира се).

Smashing-the-free-set-large2 - Copy

Много безплатни материали

Подготвили сме ти тонове полезна информация, която ще ти е нужна за успешното управление на твоите пари и инвестиции. Ще имаш достъп до богатата библиотека на Стойне Василев от хартиени и електронни книги.

КАКВО Е РАЗЛИЧНОТО В ТАЗИ АКАДЕМИЯ?

Конфуций казва “Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах”. Тази мисъл отразява един принцип, който е доказан от науката – човек се учи най-добре, когато прилага наученото в игри и реални казуси.

В нашата Академия сме заложили освен 3 практически работилници, в които ще разгледаме конкретни казуси и финансови продукти, и много игри (включително „Потоци пари” на Кийосаки), които ще ти помогнат по-лесно да усвоиш новите знания за твоите пари и света на финансите.

Начина на поднасяне на информация включва:

 • Теория – не повече от 50%.
 • Демонстрация на техниките.
 • Много практика под формата на упражнения, игри и моделиране на реални ситуации.
 • Разглеждане на казуси на участниците за тяхното разрешаване.
 • Задачи и насоки за самостоятелна работа на всеки от курсистите, подкрепа и обратна връзка от групата и лекторите.

След курса ти ще си:

 • По-самоуверен и ще си повишил своята финансова грамотност.
 • Избрал целите си за бъдещето и ще си разработил план за постигането им.
 • Ще си намерил своята стратегия за инвестиране и най-подходящите за теб инструменти.
 • Ще се ориентираш по-лесно в океана от финансови продукти и ще може да взимаш рационални решения за своето бъдеще.

Какво казват участниците в предишните ни обучения:

КОЙ Е ОРГАНИЗАТОР НА АКАДЕМИЯТА?

stoyne

Стойне Василев е организатор и идеен създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране. Той има повече от 11 години реален опит във финансовата сфера и управлението на пари, като инвестира в различни активи още от 1995 година.

През 2014 година напуска корпоративния свят, за да се отдаде на една кауза – подобряване на финансовата грамотност у нас и да помага на хората да постигат целите си. Като сертифициран финансов коуч, Стойне е помогнал на много хора да подобрят финансовата си грамотност и да управляват по-добре парите си.

ПРОГРАМА НА АКАДЕМИЯТА ПО ЛИЧНИ ФИНАНСИ

Академията по лични финанси и инвестиране е разделена на 9 модула с продължителност от 2.5 астрономически часа. Всеки модул включва 2 обучения по съответната тема, като започва в 19.00 часа и приключва в 21.30 часа с една почивка от 10 минути.

В Академията са предвидени 3 практически работилници, в които ще работим по конкретни казуси и финансови продукти. За всеки модул има предвидена кафе-пауза със свежи плодове, кафе и селекция от чай.

Лекция № 1: Личната финансова отчетност и управлението на вашите пари.

Робърт Кийосаки казва, че хората, които не осъзнават силата на финансовия отчет, най-често са такива, които имат най-малко пари и най-много финансови проблеми. Да се занимавате с управление на личните си финанси без да ги отчитате е все едно да тръгнете да завладявате океаните без карта и компас. Може би все някъде ще стигнете, но вероятността да отидете там, където не сте разчитали е голяма.

Правилно съставените финансови отчети са като карти, върху които капитаните нанасят изминатите разстояния и планират плаването си. Финансовият отчет ще ви помогне да прецените къде се намирате, в коя посока да продължите, откъде сте тръгнали и колко път сте изминали, с каква скорост се движите, ще ви стигнат ли запасите за движение в тази или онази посока и много други неща. В това обучение ще ви помогнем да изградите стройна система на вашите финанси, която ще ви служи до края на живота и ще ви води към постигането на вашите цели.

Повечето хора не разполагат с купчини от излишни пари. Това обучение е за това как да определите къде отиват вашите пари и как да намалите разходите си. Ще обсъдим също причините за ползването на кредити, как да управлявате вашите задължения към банки и други кредитни институции, като кредитни карти, лизинги, потребителски и ипотечни кредити и други.

Лекция № 2: Какво е актив, пасив и как да определим финансовото си здраве?

Това обучение дава отговор на въпроси като защо е важно да управляваме личните си финанси, как можем да постигнем финансова независимост и да станем по-богати. Коментираме как да подобрите финансовите си познания и да определите вашето текущо финансово здраве.

Робърт Кийосаки казва, че хората често губят пари, защото не знаят разликата между актив и пасив. В този модул ще обсъждаме въпроси като: Каква е разликата между подхода на икономиста и подхода на счетоводителя? Кои са вашите активи и пасиви? Хубавите обувки – те актив ли са или са пасив? Как може да определите финансовото си състояние и как се изменя то във времето? Решенията, които вземате, по-богати ли ви правят или по-бедни? Защо заемите може да са и активи, и пасиви?

Лекция № 3: Инвестиции и спестяване

В най-широк смисъл думата да инвестираш значи да се разделиш с парите днес, за да получиш по-голямата им сума в бъдеще. В този смисъл, ако вие влагате пари без да си поставяте задача да имате доход, то това НЕ е инвестиция. Например, очевадно е, че не е инвестиция купуването на лаптоп за лична употреба или пък последен модел смартфон. В това обучение ще разгледаме различните видове инвестиции, както и различните роли, които са свързани с тях – инвеститор, спекулант или комарджия. Има много измамни схеми, които са прикрити под думата „инвестиции”. Ние ще ви помогнем да се предпазите от тях.

Един от най-важните уроци на Робърт Кийосаки в книгата „Богат татко, беден татко“ е, че не парите са важни, не дори тяхното количество, а паричния поток, който тече към вашия джоб. Ако сте се научили този урок, то вие рано или късно ще станете богати. Това е само въпрос на време. В този модул ще разберете как да плащате първо на себе си, кой може да постигне финансова свобода, как да увеличите паричните потоци към вас, защо работата на трудов договор ограничава вашите възможности и други.

Лекция № 4: Риск и доходност

Според една мъдра поговорка, не е важно дали си прав или не. По-важно е колко пари ще загубиш, ако се окаже, че не си прав. Тя загатва нещо, което професионалните инвеститори отдавна знаят  – риск има, но той е управляем. Какво точно е рискът? Каква е връзката между риска и доходността? Как се измерва и се управлява рискът? Грешат тези, които смятат, че риска трябва да бъде избягван. Без риск няма инвестиции. Както бизнеса е дейност „на своя отговорност и риск”, така и инвестициите задължително съдържат в себе си елемент на риска. Ако имаше гарантирани възможности за забогатяване без риск, тогава всички ние отдавна щяхме да бъдем богаташи, нали?

За да прецените дали вашите инвестиции са добри или не, ще трябва да се научите да правите някои прости изчисления. Ние ще ви научим как да го правите, но не се притеснявайте, знанията ви от средното образование ще са напълно достатъчни. В този модул ще се научите да пресмятате каква е доходността от вашите инвестиции и колко всъщност ви струват заемите, които теглите. Вече ще бъдете уверени в отговора си, когато някой ви попита каква е възвращаемостта от вашата инвестиция. В този модул ще разгледаме и какво не ви казват банките за годишния процент на разходите, основния лихвен процент, как инфлацията се отразява на вашите спестявания и други. 

Лекция № 5: Пари, онлайн валути, банки и банкова система

Старите хора казват „Сигурно като пари в банка“, а дали е така? В този модул ще научим кои са играчите в банковата система и как функционира тя, какво е небанкова финансова институция и джобна банка, как да избирате най-изгодните банкови продукти и да четете договорите като финансов експерт. Питали ли сте се защо банките печелят милиони, дори по време на финансова криза? По време на този модул ще разгледаме различни казуси, като струва ли си да плащаме допълнително за частно банкиране в България, може ли да фалира една банка, в колко банки е добре да разпределим нашите депозити и други.

В последните години сме свидетели на появата на онлайн валути, които са алтернатива на паричните знаци, издавани от централните банки на съответните държави. Една от тези валути е биткойна. Интересна нейна характеристика е, че всеки може да я произвежда самостоятелно. Това става като се използва изчислителна мощ, която пък от своя страна е необходима за функционирането на системата. Всеки който се включи в „производството“ бива възнаграждаван с биткойни. Благодарение на тези качества биткойн има потенциала да промени света на парите, и с всеки изминал ден добива все по-голяма популярност по целия свят. Може ли, обаче, да използваме тази валута за инвестиции или трябва да търсим само краткосрочни печалби от нея? На този и други въпроси, ще отговорим в това обучение.

Лекция № 6: Инвестиции и инвестиционни стратегии

Робърт Кийосаки пише, че ако не сте планирали как ще станете богати, то вие планирате да бъдете беден. Само че не подозирате за това. Повечето хора планират да бъдат бедни, защото просто не се замислят как точно ще станат богати. В този модул ще ви помогнем да изберете конкретна инвестиционна стратегия. Модулът помага да разберете какво е сегашното ви финансово състояние, потребностите и целите ви и начините за постигането им във времето. От вас зависи как ще напредвате към целите си – постепенно или пък амбициозно бързо. Ще стане дума и за възможните спънки по пътя и как да и предвидите и заобиколите „за да стигнете точно навреме“ там, накъдето ви водят вашите лични желания.

Работилница № 1

В първата практическа работилница ще приложим знанията от първите три модула – ще определим финансовото си състояние (или нетната стойност), ще се научим как да изготвяме нашия финансов отчет, ще разгледаме връзката между доходност и риск, ще видим какво ни пречи по пътя на финансовата свобода и ще разгледаме различни инвестиционни възможности.

Лекции № 7 и №8: Какво ни очаква на финансовите пазари?

Един разказ от първо лице за реалностите в трейдинга, които няма да научите в традиционните обучения. Ежедневният индивидуален трейдър Стефан Трашлиев ще сподели с вас истини, които се премълчават, и свои изводи, изведени по метода на пробите и грешките. Ще ви даде и ценни съвети как да се справите с огромните предизвикателства, които непременно ще срещнете на финансовите пазари.  Ще получите синтезирано полезна информация, за да прецените сами дали трейдингът ви импонира и дали сте готови да платите цената за постигането на дълготраен успех. За първи път пред вас той ще представи и някои аспекти от холистичния трейдинг  – едно съвременно разбиране за пазарите и методи за търговия, напълно непознати и неизползвани в нашата страна.

Лекция № 9: Въведение в техническия анализ

Когато сме били малки със сигурност сме чували как нашите баби и дядовци използват народните вярвания като „Ако през януари няма сняг, през юли няма да има дъжд“ и „Ако на Бъдни вечер времето е хубаво, през август ще има суша“. Техническият анализ с нещо прилича на сбирка „народни поверия“: ако графиката е изобразила известната на анализатора фигура, това е сигнал за обръщането на пазара. Ще се обърне ли? Възможно е да се обърне, но може и да не се обърне. Въпреки това, познаването на основите на техническия анализ е необходимо – често пъти той може да даде полезна допълнителна информация при взимането на решение. В това обучение ще ви дадем основните методи, видове графики, фигури и индикатори, които се използват в техническия анализ.

Лекция № 10: Фундаментален анализ

В това обучение ще разгледаме какво е фундаментален анализ и какви предимства и ограничения ни носи той, какви видове фундаментален анализ има, как да разбирате отчетите на компаниите, какви показатели за анализ съществуват и какво могат да ви кажат те, как да намирате сигурни и достоверни източници на информация, има ли по-ценно от вътрешната информация и други, които ще ви помогнат да изберете точните компании за инвестиции. Най-големия инвеститор на нашето време – Уорън Бъфет казва, че никога не инвестира в бизнеси, които не разбира, както и че се стреми да купува акции от компании, които са в толкова възхитително състояние, че дори и идиот може да ги управлява. Защото рано или късно, точно такъв ще е на върха им. Как да разберете бизнеса и да определите тяхното състояние? Ако търсите отговора на тези въпроси, обучението е за вас.

Лекция № 11: Взаимни фондове

В този обучение ще се запознаем с основните типове колективни схеми, които се предлагат на пазара и ще направим задълбочен анализ на фондовете, които се предлагат на българския пазар. Също така, ще разгледаме въпроси като:

 1. Алтернатива ли са взаимните фондове на банковите депозити?
 2. Колко рискови са тези колективни схеми за инвестиране?
 3. Какво означава „нетна стойност на активите“ на фонда и как влияе тя върху нашите инвестиции?
 4. Как се изчислява стойността на един дял на инвестиционен фонд?
 5. Какво прави управляващото дружество?
 6. Как са защитени правата на инвеститорите във взаимните фондове?

В това обучение ще разгледаме какво е фундаментален анализ и какви предимства и ограничения ни носи той, какви видове фундаментален анализ има, как да разбирате отчетите на компаниите, какви показатели за анализ съществуват и какво могат да ви кажат те, как да намирате сигурни и достоверни източници на информация, има ли по-ценно от вътрешната информация и други, които ще ви помогнат да изберете точните компании за инвестиции. Най-големия инвеститор на нашето време – Уорън Бъфет казва, че никога не инвестира в бизнеси, които не разбира, както и че се стреми да купува акции от компании, които са в толкова възхитително състояние, че дори и идиот може да ги управлява. Защото рано или късно, точно такъв ще е на върха им. Как да разберете бизнеса и да определите тяхното състояние? Ако търсите отговора на тези въпроси, обучението е за вас.

Лекция № 12: Борсови сделки и търговия на БФБ

Много хора си мислят, че фондовата борса е едно почти митично място, където стотици хора в костюми крещят в опита си да продадат или купят акции от дадена компания. В действителност това е една система, от която всеки може да печели, ако познава нейните правила. С този модул започваме една голяма тема, именно за ценните книжа. В него ще говорим за различните типове инвестиционни инструменти на борсата и как може да печелите от тях, както и как да защитите вашите права на фондовия пазар. Също така, ще обсъдим на кой може да се доверите при избора на вашата инвестиционна стратегия.Работилница № 2

По време на тази работилница ще разгледаме на практика различни видове ценни книжа и как да инвестираме в тях, като всеки от участниците ще има възможност да зададе въпросите, които го интересуват и да предложи казуси, които заедно да решим.

Лекция № 13 От наемен мениджър до свободен предприемач

Ние вярваме, че между личните финанси и предприемачество има много силна връзка. Хората, които искат да управляват по-добре парите си, рано или късно стигат до извода, че трябва да увеличат по някакъв начин приходите си. Тогава те стават един вид предприемачи, независимо дали създават допълнителен източник на доходи или стартират собствен бизнес.

Имате намерение да стартирате свой ​​собствен бизнес? Може би не сте решили все още какво точно ще правите, но сте сигурни, че искате да започнете свой ​​собствен бизнес. Може би не искате да работите повече за някой друг или може би току-що сте били съкратени или просто смятате, че сте достатъчно добър за да го направите. Идеята се върти в главата ви. Но как да я превърнете в реалност?  В това обучение ще ви дадем основните стъпки, за да го направите по правилния начин.

Лекция № 14 Разговор с топ предприемач     

В това обучение ще поканим топ български предприемач, който ще ви даде ценни насоки как да стартирате собствен бизнес, от какви грешки да се пазите и дали грешките са най-добрите учители.

Лекция № 15 Инвестиции в недвижими имоти

Често може да чуете хората да казват, че инвестициите в недвижими имоти са само за богатите. Ние ще ви покажем на този модул, че те са прекрасна възможност за инвестиции, но извършването на сделки с имоти поради редица фактори е много по-трудно, отколкото сделки с книжните активи. Желаещите да инвестират средства в този клас активи следва да разбират неговите особености като инвестиционен обект. Французите казват, че нетърпеливите често плащат скъпо за това, което търпеливите получават безплатно. В този модул вие ще се научите да правите анализ на пазара и да проявите нужното търпение, за да сключите изгодна сделка.

Лекция № 16 Как да защитим това, което имаме

Застраховането е важна част от вашия финансов живот. За съжаление, за повечето хора това е отегчителна и ужасно скучна тема. Но може би ще привлечем вашето внимание, като ви кажем, че вие вероятно плащате повече, отколкото трябва за вашата застраховка и че вероятно нямате правилното покритие за вашата ситуация. В този модул ще се запознаем в подробности с всички застрахователни продукти, които могат да защитят вас и вашите активи, както и различни начини за намаляване на вашата застрахователна премия при същото покритие.

Лекция № 17 Пенсионна система или как да станем богати пенсионери

В това обучение ще разгледаме темата за пенсионното планиране. От нея ще разберем как да определите от каква пенсия се нуждаете и да изчислите общата парична сума, от която вие ще се нуждаете при пенсиониране. Това ще ви помогне да не разчитате на държавата, а сами да определяте финансовото си бъдеще.

Лекция № 18 Финансово планиране

В това обучение ще обсъдим една тема, която се подценява, а именно определянето на цели и съставяне на финансов план за действие. В живота на всеки човек има много събития. Общото между всички тях е, че те имат финансова страна и трябва да бъдат планирани от вас или от вашите близки. За да бъдете подготвени за тези събития, на първо място трябва да ги определите и на второ да съставите финансов план за тях. Така ще можете да се фокусирате само върху положителните емоции, които те ви носят.

Работилница № 3

По време на тази работилница ще разгледаме на практика финансовото планиране и инвестициите в бизнес имоти и как да се защитим чрез застраховане.

Подарък за всеки участник с VIP и Премиум пакет!

Когато се регистрирате за курса, моля изберете една от следните книги на Робърк Кийосаки, която ще е вашият подарък от нас:

narychnik-po-investirane-br-tova-v-koeto-investirat-bogatite-a-bednite-i-srednata-klasa-ne-
product_205
product_186
49200

ЗАПИСВАНЕ ЗА АКАДЕМИЯТА

Базов пакет
лева448
9 Модула х 3 учебни часа
18 Презентации
10 Лектори
9 Кафе-паузи със свежи плодове
Затворена Facebook група
Безплатен Wi-Fi интернет
Сертификат за участие в курса
Премиум пакет
лева698
VIP пакет +
3 сесии персонален финансов коучинг от Стойне Василев на стойност 420 лева

Форма за записване

Благодаря Ви за интереса, но местата за четвъртото издание на Академията по лични финанси и инвестиране са запълнени. Очаквайте скоро информация за нашите нови събития.

Банкова сметка

Данните за банковия превод са следните:

Получател: СМАРТ УНИ ЕООД
IBAN: BG60FINV91501016689317
BIC: FINVBGSF
Банка: ПИБ
Основание: Академия по лични финанси 2016
Гаранция

Ние сме абсолютно сигурни, че ще сте доволни от организираните от нас обучения и затова ви предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност!

Запишете се и заплатете избрания пакет, елате на първия ни модул и ако по някаква причина не сте доволни от проведеното обучение, ще ви възстановим цялата заплатена сума.

ЛЕКТОРИ

Нашите лектори са утвърдени имена в областта на управлението на личните финанси, инвестициите, застраховането и банковото дело. Освен с теоритичните си знания, те са хора от реалния бизнес и ще ви дадат много практически казуси, с които са се сблъскали в професионалната си дейност.

294f6d8

Здравейте, казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България – SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него.

Имам повече от 11 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансова си грамотност.

Stefan Trashliev

Стефан Трашлиев е индивидуален участник на финансовите пазари, издател на списание Трейдър и автор на поредицата книги „Уроци на трейдъра милионер“.

2

Момчил Луканов е мениджър комуникации във финансова група Карол, инвеститор на финансовите пазари и финансист. Момчил притежава над 5 години опит в инвестирането, автор е на множество статии по темите спестявания и инвестиции и е провел обучения пред близо 2,000 души през последните няколко години години във връзка с личните им финанси. Момчил притежава бакалавърска и магистърска степени по финанси от Университета за национално и световно стопанство.

DSC_5705-1

Щелян Калчевiброкер/собственик, iBrokers Plus. Недвижимите имоти са част от живота ми вече 11 години. Обичам работата и професията си! Заповядайте на семинара, за да разберете как да правите инвестиции в имоти с лекота и по правилния начин, като избягвате скъпоструващите грешки и излишния стрес. Кратка професионална визитка на Щелян: – Сертифициран брокер на недвижими имоти (Национално Сдружение Недвижими Имоти) – Сертифициран ментор по обучителни програми за брокери – Дългогодишен опит като консултант и мениджър в топ международни и български агенции – Управлява и развива екип от над 30 брокери в София и страната.

Georgi_Georgiev

Георги Георгиев е портфейлен мениджър на ИД „Адванс Инвест“. Той е част от екипа на Карол Капитал Мениджмънт от началото на 2008 г. Започва работа като финансов анализатор на фондовите пазари за региона от Източна Европа (специално Русия, Румъния, България, Хърватска) и консултира клиенти, инвестиращи на тези пазари. От април 2012 г. е портфолио мениджър на най-стария български взаимен фонд – ИД „Адванс Инвест“. Притежава лиценз за инвестиционен консултант от КФН, като преди да започне работа в Карол има опит в структурите на Алфа Финанс Холдинг и Булброкърс.

DSC_7528_1

Мариян Йорданов, журналист и анализатор капиталови пазари в Investor.bg. Мариян Йорданов е първият служител в Инвестор.БГ АД – работи в компанията от края на 2000 г. до момента. За тези 13 години е заемал различни длъжности – главен модератор на коментарите във форума на Investor.bg, както и журналист и анализатор (отново в Investor.bg), главен редактор на Start.bg, Директор за връзка с инвеститорите, Оперативен директор. Имал е активна роля по стартирането на сайтовете Snimka.bg, Netkelner.bg и останалите проекти на групата.

Maja - snimka small

Мая Бобева-Атанасова е съсобственик на издателство „Клевър Бук“ и един от създателите на онлайн софтуера за предприемачи „ПланЧек“. През 11 от 16-те си години трудов стаж е била наемен служител и по-точно: мениджър човешки ресурси на „ВМ Финанс Груп“, оперативен мениджър на „НЕТ ИС САТ“, изпълнителен директор на сп. „Мениджър“. Последните 5 години създава, издава, забавлява се и печели в собствената си компания „Клевър Бук“.

Ivan Davidov

Иван Давидов е уважаван софтуерен специалист и магистър по софтуерни технологии. През последните 9 години заема отговорни позиция компании като HP, Tumbleweed, Comptel, Javelin Group. Иван говори за своя опит като инвеститор на БФБ.

МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ И КОНТАКТИ

Зала

Есенс център се намира се в сърцето на София, на ул. „6-ти септември“ 37, самостоятелна сграда във вътрешен двор, в среда на зеленина и тишина. Трейнинг залата е подходяща за бизнес обучения в групи или лекции и презентации до 40 човека, в японски стил, елегантна и топла.

essence-centre-88

Карта на залата

Свържете се с нас

или на телефон

tel-2

(Ще говорите със Стойне Василев)

Организатори:

SmartMoney_logo
BAPFC2

Партньори:

karol-kapital-menidzhmant
logo_trader