Включи се в първото проучване сред читателите на SmartMoney.bg

Целодневен семинар “King of Sales” с Грант Лебьоф
08.11.2013
Защита на търговската марка при startup компании
12.11.2013

Включи се в първото проучване сред читателите на SmartMoney.bg

Здравейте читатели на SmartMoney.bg,

Въпреки че, сайтът в сегашния му вид е сравнително нов (съществува от 24 май 2013 година), той успя да събере за това кратко време много верни читатели. Дневно от 800 до 1,000 уникални потребители получават полезни съвети за управлението на парите и бизнеса си. Дойде времето да се запознаем с вас и да разберем какви са характеристиките на нашата общност.

За мен и за екипа вече знаете доста неща от информацията в сайта и от многото лични истории, които сме споделили с вас. Но, ние от SmartMoney.bg, знаем много малко за вас – читателите и затова искаме да се запознаем чрез една кратка анкета. Целта на това проучване е да получим актуална информация за хората, които четат SmartMoney.bg и да ги опознаем по-добре, което ще е полезно като насока за в бъдеще материалите да стават още по-добри и полезни, както и да предложим различни инструменти за по-умно управление на вашите пари.

Ето защо ви отправяме една покана да се включите в проучването сред читателите на SmartMoney.bg.

Самата анкета съдържа само 8 въпроса от затворен тип и ще ви отнеме не повече от 2-3 минути.

Button

Проучването ще приключи на 15 декември 2013 година, след което ще обобщим резултатите му и ще ги публикуваме в SmartMoney.bg, без да споделяме каквито и да е било лични данни за вас (реално не изискваме такива в самите въпроси).

И за да ви се отблагодарим за отделеното време, ще дадем награда за един от читателите, попълнил анкетата и оставил своя email (полето не е задължително и ако не искате да участвате в томболата го оставете празно). Томболата ще се тегли веднага след приключването на анкетата. Наградата е българското издание на книгата “Пулсът на личните финанси” на Алберт Обручков. Тя е един практически наръчник, с който ще може да управлявате личните си финанси. Книгата няма да се продава, а е само за участниците в семинара “Аз и парите”. Към нея върви “Финансова диагностика” на същия автор, с чиято помощ ще може да направите финансов анализ на състоянието си. Победителят ще я получи тези книги като подарък преди Коледа. За останалите участници в анкетата също предвиждаме подаръци, но те ще останат изненада засега.

Още веднъж, ето линк към страницата на проучването, а също така можеш да отговориш на въпросите ни и директно по-долу:

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.