„Управлявай умно парите си“ – публична лекция в УНСС на 16 май

Кой печели безплатните пропуски за „Стартиране на бизнес с нулев бюджет“
15.04.2013
„Управлявай умно парите си“ – публична лекция в УНСС на 16 май
07.05.2013

„Управлявай умно парите си“ – публична лекция в УНСС на 16 май

Празниците минаха и отново е време да се върнем към нормалното работни темпо. По време на почивните дни, освен да ям агнешко и козунаци, работих доста усилено и по една презентация. Тя е за публичната лекция в УНСС на 16 май (четвъртък) от 14.00 часа в зала Тържествена на университета. Темата е „Управлявай умно парите си“ и в нея ще представя моето твърдо убеждение, че всеки сам управлява финансовото си бъдеще и може да натрупа богатство, независимо от сегашното си положение и възраст.

Презентацията е съкратен вариант на успешния курс по управление на личните финанси, който реализирахме през месец февруари тази година. В нея ще са засегнати всички елементи от т.н. „Кръг на парите“ и как може да влияем върху тях. Постарал съм се да има много практически примери, за да стане ясна картината и на хора без специализирано финансово образование.

Мястото на лекцията не е избрано случайно. От младите хора и особено от студентите, трябва да тръгне тази промяна, от която всички се нуждаем. Аз я наричам „Финансова революция“. С нея, всеки ще вземе отговорността за успеха или неуспеха си в своите ръце. Знам, че няма да е лесно, но все трябва да започне от някъде. Не е еволюция, а революция, защото нямаме време да следваме пътя на развитите страни, където знанията за управлението на парите са се предавали от поколение на поколение. Живота ни е толкова динамичен и финансови продукти се развиват толкова бързо, че дори малко забавяне може да ни донесе сериозни проблеми в бъдеще.

Заглавието на презентацията „Управлявай УМНО парите си“ също не е избрано случайно. То е свързано с новия ми проект, за който ще дам повече подробности именно на лекцията в УНСС. Участниците в това събитие ще са първите, които ще разберат какъв ще е той и как могат да станат част от него. А екипа е много важен за реализирането на една идея, както знаете. Ще очаквам на лекцията млади и ентусиазирани хора, които могат да станат част от проект, които може да промени бъдещето на много хора. Защо не? Или да направи неговите създатели успешни предприемачи.

По време на лекцията ще обявя какво ще представлява стажантската програма към проекта и как може да кандидатствате за нея. От сега мога да кажа, че тя ще даде възможност на избраните стажанти да натрупат практически опит и да се изградят като професионалисти в избраната от тях област. Най-добрите от тях ще могат да се присъединят към проекта като членове на екипа и да решават как да се развива той.

И накрая, ще издам още малко от презентацията. Подготвям изненада за членовете на екипа и избраните стажанти, която със сигурност ще им хареса. Не мога да кажа повече, защото сега уреждам финалните детайли по нея.

И така, заповядайте на 16 май (четвъртък) от 14.00 часа в зала Тържествена на УНСС, за да присъствате на лекцията ми „Управлявай умно парите си“. Въпреки, ранния час не я пропускайте, има какво да научите – при това напълно безплатно.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

0 Comments

 1. Александър Андреев каза:

  Здравейте г-н Василев,

  От известно време чета Блогът ви и го намирам за доста интересен. Има много полезни статии, които са свързани с реалният живот и реалните хора. Ще се постарая да присъствам на лекцията и да чуя нещо ново, а и да разбера повече за стажантската Ви програма. Успех!

  Поздрави!

 2. Поздравления, Тони 🙂 Мисля, че това е ключовото място, на което е крайно време да се повиши грамотността в тази посока. В никакъв случай не бих искала да подценявам работата на преподавателите в университета, но съм сигурна и в друго – една твоя практична лекция може да бъде много по-полезна от сухата теория (без нея също не може, но наблюденията ми са, че младите хора не са наясно как да я приложат на практика). С две думи, пожелавам успех! И се надявам да има интерес и за следващи такива 🙂

 3. Благодаря ви. Надявам се да има повече млади хора в залата, въпреки ранния час.

 4. Петьо Чолаков каза:

  Здравейте и поздравления за лекцията, която ще организирате!
  От доста време следя блога Ви и го намирам за изключително полезен особено за млади хора като мен тъкмо стъпили в началото на кариерното си развитие.
  За съжаление няма да мога да посетя лекцията Ви, поради това, че съм от провинцията и ранния час, но Ви пожелавам успех!

 5. Здравей Петьо, дори да не може да посетиш лекцията, може да станеш част от екипа на проекта. Трябва ти само компютър и малко свободно време. Търся точно такива млади хора с желание като теб.

 6. The Cat каза:

  14 часа. Сигурно ще има вече изтрезнели за лекцията.:)

 7. @The Cat – Колкото толкова 🙂

 8. Teodora каза:

  Тони, звучи много интересно. Доста съм любопитна и ще се опитам да дойда, ако намеря кой да гледа детето.

 9. Владимир каза:

  Звучи интересно, но за съжаление няма да мога да дойда … 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.