Това трябва да се промени!

„Богато дете, умно дете” на Кийосаки или защо парите са само идея
09.10.2014
АБВ в изграждане на бизнес екип, който печели
23.10.2014

Това трябва да се промени!

Всеки човек се ражда с определена мисия, но малко са хората, които успяват да я открият, следват и приключат в своя жизнен път. И това се случва не защото нямат цел, мечти и хоризонти, а защото им липсва Страст, липсват им Упоритост и Повторение. Също така им липсват Любов, Контекст и Съдържание, с което да го напълнят.

Следвайки своя жизнен път и Мисия човек се среща с много Препятствия и бариери и заветната цел остава недостижима и неизвървяна поради липсата на кураж и Страхът от провал. В такъв момент препятствията водят човек до отчаяние и изборът му да продължи е раздвоен – да се откаже ,като се подчини или да продължи като претърпи Промяна.

И как трябва да се случи и кой е пътят на успеха, който трябва да извърви всеки от нас ни показва Алфредо Кулебро в книгата си : „Това трябва да се промени!“. Една книга, в основата на която лежи истинската история и извървяният път към успеха на автора. Един разказ за човек на ръба на отчаянието, и смелостта и куража да продължи.

Прочитайки книгата всеки от нас ще достигне до сърцевината на своята Мисия. Ще постигне своята цел, ще се изправи пред предизвикателствата и страха, които съпътстват Мисията му, защото ще се е научил ДА БЪДЕ, ДА ПРАВИ И ДА ИМА.

Това са критериите за успех.

Сюжетът на книгата е интересен – едно пътешествие до Канкун, пътешествие, което променя живота и възгледите. Пътешествие, което от роб го превръща в свободен човек. Стилът и езикът са достъпни, дори за обикновения човек без високо ниво на IQ. Книгата е и с практическа насоченост, след всяка глава – упражнения за промяна, защото ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ.

Много са факторите за промяна и достигане на крайната цел, но усвоявайки ги човек постига своето щастие. Една книга за духовна, емоционална и поведенческа промяна. Една книга за споделения опит и извървяният път към успеха. Една книга за избора да си свободен и да променяш съдбата си.

Ако искате да закупите “Това трябва да се промени!” с 10% отстъпка, осигурена от SmartMoney.bg, вижте как да го направите.

Наталия Маламова
Казвам се Наталия Маламова.Завършила съм Българска филология-магистратура и Психология -магистратура.Работя като психолог в областта на превенция на зависимости.Обичам да чета и пиша и така открих SmartMoney.bg.По-принцип съм творческа натура,обичам да се занимавам с всевъзможни и невероятни неща.Харесвам природата , тя ме зарежда и най-вече имам афинитет към морето(може би е от зодията ми - Рак, може и да е свързано с предишния ми живот мисля,че съм била русалка).Преди време открих йогата и тя стана част от моя живот.Всъщност тя ми помогна да опозная себе си и в комбинация с познанията ми по Психология да открия коя съм аз, моя път и какво е моето призвание , а именно да БЪДА И ДА РАБОТЯ в полза на хората.А това мога да го направя когато чета -пътешествайки из чужди места, опознавайки други истории и предавайки своите знания запечатани върху белия лист ,т.е пишейки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.