Това трябва да се промени!

„Богато дете, умно дете” на Кийосаки или защо парите са само идея
09.10.2014
АБВ в изграждане на бизнес екип, който печели
23.10.2014

Това трябва да се промени!

Всеки човек се ражда с определена мисия, но малко са хората, които успяват да я открият, следват и приключат в своя жизнен път. И това се случва не защото нямат цел, мечти и хоризонти, а защото им липсва Страст, липсват им Упоритост и Повторение. Също така им липсват Любов, Контекст и Съдържание, с което да го напълнят.

Следвайки своя жизнен път и Мисия човек се среща с много Препятствия и бариери и заветната цел остава недостижима и неизвървяна поради липсата на кураж и Страхът от провал. В такъв момент препятствията водят човек до отчаяние и изборът му да продължи е раздвоен – да се откаже ,като се подчини или да продължи като претърпи Промяна.

И как трябва да се случи и кой е пътят на успеха, който трябва да извърви всеки от нас ни показва Алфредо Кулебро в книгата си : „Това трябва да се промени!“. Една книга, в основата на която лежи истинската история и извървяният път към успеха на автора. Един разказ за човек на ръба на отчаянието, и смелостта и куража да продължи.

Прочитайки книгата всеки от нас ще достигне до сърцевината на своята Мисия. Ще постигне своята цел, ще се изправи пред предизвикателствата и страха, които съпътстват Мисията му, защото ще се е научил ДА БЪДЕ, ДА ПРАВИ И ДА ИМА.

Това са критериите за успех.

Сюжетът на книгата е интересен – едно пътешествие до Канкун, пътешествие, което променя живота и възгледите. Пътешествие, което от роб го превръща в свободен човек. Стилът и езикът са достъпни, дори за обикновения човек без високо ниво на IQ. Книгата е и с практическа насоченост, след всяка глава – упражнения за промяна, защото ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ.

Много са факторите за промяна и достигане на крайната цел, но усвоявайки ги човек постига своето щастие. Една книга за духовна, емоционална и поведенческа промяна. Една книга за споделения опит и извървяният път към успеха. Една книга за избора да си свободен и да променяш съдбата си.

Ако искате да закупите “Това трябва да се промени!” с 10% отстъпка, осигурена от SmartMoney.bg, вижте как да го направите.

Наталия Маламова
Наталия Маламова
Казвам се Наталия Маламова.Завършила съм Българска филология-магистратура и Психология -магистратура.Работя като психолог в областта на превенция на зависимости.Обичам да чета и пиша и така открих SmartMoney.bg.По-принцип съм творческа натура,обичам да се занимавам с всевъзможни и невероятни неща.Харесвам природата , тя ме зарежда и най-вече имам афинитет към морето(може би е от зодията ми - Рак, може и да е свързано с предишния ми живот мисля,че съм била русалка).Преди време открих йогата и тя стана част от моя живот.Всъщност тя ми помогна да опозная себе си и в комбинация с познанията ми по Психология да открия коя съм аз, моя път и какво е моето призвание , а именно да БЪДА И ДА РАБОТЯ в полза на хората.А това мога да го направя когато чета -пътешествайки из чужди места, опознавайки други истории и предавайки своите знания запечатани върху белия лист ,т.е пишейки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.