Стартира третото издание на Академията по лични финанси и инвестиране

Започва нов курс „СтартБизнес.bg” или как да създадем и развием бизнеса на мечтите ни
09.02.2015
Как да изберем най-подходящата форма на обучение за нас
14.09.2015

Стартира третото издание на Академията по лични финанси и инвестиране

На 12 октомври стартира третото издание на първата в България цялостна Академия по лични финанси и инвестиране. Почти цяло лято екипът на SmartMoney.bg работеше, за да направи тази Академия още по-полезна, с по-добри лектори и с повече практически казуси, като в същото време запазихме най-доброто от предишните две издания.

Записванията вече текат с пълна сила, защото читателите, абонирали се за нашия Бюлетин получиха едно (нечестно) предимство от 5 дни преди всички останали. Побързайте да си запазите своето място на Академията, защото сме ограничили групата до 30 участника, за да може всеки от тях да получи нужното внимание и практически насоки от лекторите.

Сега може да се запишете за първата по рода си Академия по лични финанси и инвестиране с 10% отстъпка от редовната цена с ранна регистрация до 20 септември с промокод RANO. За двама регистрирана отстъпката е 15% с промокод RANODVAMA.

Button

Какво ще получа от Академията?

Новата Академия ще включва 9 модула, като всеки от тях обхваща две теми. Броят на практическите работилници е вече 3. Планирали сме и еднодневен семинар за семейните финанси и как да повишим финансовата грамотност на нашите деца, на който може да поканите половинките си напълно безплатно. Целта ни е всички участници в едно домакинство да осъзнаят силата на финансовото знание и заедно да постигат целите си.

Кой я организира?

Организатори на това издание на Академията по лични финанси и инвестиране са, освен SmartMoney.bg, и Българска асоциация на личните финансови консултанти и новите ни партньори от Асоциация на Трейдърите в България (АТБ).

Кои са лекторите?

Постарахме се и да поканим най-добрите лектори-практици в съответните области, като:

Васил Банов е Председател на АТБ.

Мирослав Запорожанов е бивш брокер, който сега консултира едни от най-големите и известни имена в България, като Наталия Кобилкина, Лазар Ангелов и други.

Стефан Трашлиев е автор на поредицата от книги за самоусъвършенстване и постигане успех на финансовите пазари – „Уроци на трейдъра милионер“, които са в топ 10 на най-продаваните електронни книги в Хеликон.

Мариян Йорданов е топ икономически журналист и анализатор на капиталови пазари в Investor.bg.

Александър Николов е бизнес истратегически коуч, портфейлен мениджър и заместник-председател на Съвета на директорите на един от най-големите инвестиционни посредници в България – Карол Капитал Мениджмънт.

Както виждате, освен на практическата страна в управлението на пари и инвестирането, сме обърнали внимание и на чисто менталната настройка. Тези два елемента са основата на всеки успех.

Какви подаръци ще получите?

Както и в предишните издания на Академията сме ви подготвили много бонуси и полезна информация. Всички закупили VIP и Премиум пакети ще получат като бонус Еднодневния семинар за семейните финанси на стойност 180 лева, 3 практически работилници (180 лева), игра на „Потоци пари” и книга по избор на Робърт Кийосаки, а наградата за тримата победители е едночасова игра в 3KEY Rooms. Общата стойност на бонусите е 485 лева.

От Премиум пакетите могат да се възползват само трима участници (два от тях са свободни към момента). Те включват три сесии персонален финансов коучинг от Стойне Василев на стойност 420 лева.

Къде ще е Академията?

Избрали сме страхотно място за провеждане на занятията – зала „Златен рог”, която е до метро станция „Джеймс Баучер“ и до спирки на градския транспорт. Ако сте с кола ще може да паркирате безплатно в Зелена зона, защото тя е до 19.00 часа, от когато стартира и първата лекция от модула.

Кои са нашите партньори?

Всяко голямо и качествено събитие има нужда от партньори. Тук е мястото да благодарим на Златния ни партньор Profirms.bg (правно обслужване на бизнеса) и Сребърния ни партньор Карол Капитал Мениджмънт, както и на нашите медийни партньори (ако искате да станете наш партньор за Академията, пишете ни на info @ smartmoney.bg).

Нужна ви е трансформация 

Много обучения и експерти просто ви продават информация къде точно да инвестирате, но те ви дават риба, с която да се нахраните днес, а не въдица, с която да осигурите бъдещата прехрана за вас и вашето семейство. Това, от което наистина имате нужда е трансформация, а не информация.

Книжарниците и интернет са пълни с информация как да направите това или онова, но ако още не сте богати, това, определено, не е от липса на информация, нали?

Нещо липсва, нали? Липсващата съставка е катализатора, който ви помага да преодолеете пропастта между знания и ефективни действия. Така се постигат резултати и това е същността на Академията по лични финанси и инвестиране.

Сега може да се запишете за първата по рода си Академия по лични финанси и инвестиране с 10% отстъпка от редовната цена с ранна регистрация до 20 септември с промокод RANO.

Button

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.