Семинар „Машина за пари“ в гр. Пловдив

Как да изградите ваша машина за пари?

Много хора си мислят, че за да забогатеят и да живеят по-добре трябва да работят усилено десетки години от сутрин до вечер за някой друг. През 2016 година това не е точно така. Има хиляди хора, които инвестират на финансовите пазари и работят по няколко часа на месец, като получават един добър основен или допълнителен доход. Повечето от нас, обаче, планират да бъдат бедни, защото просто не се замислят как точно ще станат богати.

Представете си, че имате собствена машина за пари, която да ви направи финансово свободни и да ви позволи да заживеете живота, който винаги сте искали и да правите това, което искате, а не това, което другите ви налагат.

Но как да изградите тази машина за пари? Само с позитивно мислене не става, нали? Трябва да знаете как да създадете вашето богатство и да увеличите стойността на най-големия ви актив – вие самите.

В семинара ще ви представя тези 5 основни части, от които се състои моята машината за пари, която създадох през последните години и сега тя работи за мен, като отделям само половин час на месец, за да наблюдавам дали всичко е наред. Тези части са свързани и са в определена последователност.

Нужна ви е трансформация

Много обучения и експерти просто ви продават информация къде точно да инвестирате, но те ви дават риба, с която да се нахраните днес, а не въдица, с която да осигурите бъдещата прехрана за вас и вашето семейство. Това, от което наистина имате нужда е трансформация, а не информация.

Книжарниците и интернет са пълни с информация как да направите това или онова, но ако още не сте богати, това, определено, не е от липса на информация, нали?

Нещо липсва, нали? Липсващата съставка е катализатора, който ви помага да преодолеете пропастта между знания и ефективни действия. Така се постигат резултати и това е същността на Семинара „Изгради своята машина за пари“.

За кого е този Семинар

  • За хората, които искат да направят първата крачка в света на личните финанси и се нуждаят от подкрепа и напътствия.
  • За  всички хора, които мислят, че трябва да променят нещо, за да живеят по-добре и да увеличат своето богатство.
  • За всички заети професионалисти, които нямат достатъчно свободно време, за да се грижат за умното управление на парите си.
  • За хората, които имат депозити и търсят по-добра доходност за своите спестявания.
  • За всички, които искат да излязат от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.

Ние от SmartMoney.bg сме абсолютно сигурни, че ще сте доволни от организираните от нас обучения и затова ви предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност!

Запишете се и заплатете Семинара „Машина за пари“ и ако по някаква причина не сте доволни от проведеното обучение, ще ви възстановим цялата заплатена сума.

Програма на семинара „Машина за пари“

Събота, 8 октомври 2016 година

09.30 – 10.00  Регистрация

10.00 – 12.30

Модул №1 Ментална настройка

Модул №2 Финансова грамотност

12.30 – 13.30  Обяд

13.30 – 18.30  

Модул № 3 Спестявания и кредити

Модул № 4 Инвестиране

Модул № 5 Защита

18.30 – 19.00  Въпроси и отговори

Какво е различното в този семинар?

Конфуций казва “Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах”. Тази мисъл отразява един принцип, който е доказан от науката – човек се учи най-добре, когато прилага наученото в игри и реални казуси.

В Семинара „Машина за пари“ сме предвидили много игри, дискусии и разглеждане на реални финансови инструменти, които ще ви помогнат по-лесно да усвоите новите знания за вашите пари и света на финансите.

След семинара ти ще си:

  • Ще си по-самоуверен и ще си повишил своята финансова грамотност.
  • Избрал целите си за бъдещето и ще си разработил план за постигането им.
  • Ще си намерил своята стратегия за инвестиране и най-подходящите за теб инструменти.
  • Ще се ориентираш по-лесно в океана от финансови продукти и ще може да взимаш рационални решения за своето бъдеще.

Участниците в обученията за нас:

За лектора на семинара Стойне Василев

Стойне Василев е организатор и идеен създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране. Той има повече от 11 години реален опит във финансовата сфера и управлението на пари, като инвестира в различни активи още от 1995 година.

През 2014 година напуска корпоративния свят, за да се отдаде на една кауза – подобряване на финансовата грамотност у нас и да помага на хората да постигат целите си. Като сертифициран финансов коуч, Стойне е помогнал на много хора да подобрят финансовата си грамотност и да управляват по-добре парите си.

Записване за семинара „Машина за пари“

Премиум пакет
лева698
Има само 6 свободни места!
7 Модула
4 Кафе-паузи
2 обяда
Затворена Facebook група
Безплатен Wi-Fi интернет
Сертификат за участие в курса
Мастър клас със Стойне Василев за инвестиции за 4часа (само 6 души) на стойност 880 лева

Форма за записване

Местата за събитието са ограничени, затова побързайте докато все още има свободни места!

Форма за регистрация

Банкова сметка

Данните за банковия превод са следните:

Получател: СМАРТ УНИ ЕООД
IBAN: BG60FINV91501016689317
BIC: FINVBGSF
Банка: ПИБ
Основание: Машина за пари в гр. Пловдив

Място на провеждане и контакти

Зала Пълдин на Парк Хотел Пловдив

Парк Хотел Пловдив се намира на бул. Санкт Петербург № 38. Зала Пълдин е най–голямата зала в конферентния център на хотела. Тя предлага комфорт и удобство, за да се насладите в максимална степен на събитието.

Свържете се с нас

За въпроси, свързани с обучението се обадете на телефон 0877 99 46 77 (ще говорите със Стойне Василев).

За организацията на събитието се обадете на телефон  0889 595 772 (ще говорите със Силвия Бейрийска).