Семинар за финансова грамотност в град Пловдив на 8 октомври

Академията по лични финанси започва на 11 октомври 2016 година
13.06.2016
Клуб „SmartMoney.bg“ отваря врати
25.10.2016

Семинар за финансова грамотност в град Пловдив на 8 октомври

Знаеш за какво отиват парите ти, но стигаш само до там? Вярваш, че може много по-добре да управляваш средствата си, но не знаеш точно как да го направиш?

Има много безплатни материали по темата, но дали те могат да се приложат в българската действителност през 2016 година? Искаш за твоите спестявания по-висока доходност от 1% процент лихва по банковите депозити, но имаш нужда от съвет как и къде да инвестираш?

Ако и ти си задаваш подобни въпроси, аз мога да ти помогна – за теб създадох еднодневния семинар „Машина за пари“, който ще се проведе в град Пловдив на 8 октомври и се състои от 5 практически стъпки, с помощта на които да изградиш твоята машина за пари.

Button

Една китайска мъдрост гласи:

“Ако правите планове за година напред – засадете ориз, ако правите планове за десетилетие – отгледайте дърво, ако правите планове за цял живот – образовайте се”.

Няма тайна, за да увеличиш своето богатство и за да постигнеш финансова свобода. Харчи по-малко, отколкото получаваш, и инвестирай умно остатъка. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а как да го направиш. Нека си признаем – има много други обучения и книги за личните финанси, но на теб ти трябват не само знания, но и резултати.

Семинарът „Машина за пари“ запълва тази празнина като ти дава нужните инструменти, с които да преминеш към реални действия. В него няма да чуеш поредния трик за бързо забогатяване или модерно течение, което да ти разкрие „тайните на богатите”.

Не залагам на скачането, силната музика и танците, а ще ти споделя знания, практически опит и подкрепа, за да приложиш вечни, доказани принципи за забогатяване. Семинарът ще да ти спести доста време и пари, като ти помага да избегнеш грешките, подводните камъни и задънените улици по пътя към финансовата свобода.

Много обучения и експерти просто ти продават информация къде точно да инвестираш, но те ти дават просто риба, с която да се нахраниш днес, а не въдица, с която да осигуриш бъдещата прехрана за теб и твоето семейство. Това, от което наистина имаш нужда е трансформация, а не само информация.

Книжарниците и интернет са пълни с информация как да направиш това или онова, но ако още не си богат, това не е от липса на информация, нали?

Нещо липсва, нали?

Липсващата съставка е катализаторът, който ви помага да преодолееш пропастта между знания и ефективни действия. Така се постигат резултати и това е същността на Семинара „Машина за пари“.

За кого е този Семинар

– За хората, които искат да направят първата крачка в света на личните финанси и се нуждаят от подкрепа и напътствия.
– За всички хора, които мислят, че трябва да променят нещо, за да живеят по-добре и да увеличат своето богатство.
– За всички заети професионалисти, които нямат достатъчно свободно време, за да се грижат за умното управление на парите си.
– За хората, които имат депозити и търсят по-добра доходност за своите спестявания.
– За всички, които искат да излязат от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.

Button

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

4 Comments

 1. Николай каза:

  Здрасти г-н Василев.
  Имате ли възможности да направите някой семинар и във Варна в близкото бъдеще?
  Благодаря предварително!

 2. Стойне Василев каза:

  Здравей Николай,

  Да, обмисляме да направим подобен семинар и във Варна. Скоро ще обявим и другите градове.

 3. Николов каза:

  Здравейте,

  Да и аз сериозно се интересувам за Варна.

  Поздрави!

 4. Стойне Василев каза:

  Във Варна направихме подобен семинар преди 2 години и беше успешен. Ще обсъдим възможността за ново издание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.