Семинар за финансова грамотност в град Пловдив на 8 октомври

Академията по лични финанси започва на 11 октомври 2016 година
13.06.2016
Клуб „SmartMoney.bg“ отваря врати
25.10.2016

Семинар за финансова грамотност в град Пловдив на 8 октомври

Знаеш за какво отиват парите ти, но стигаш само до там? Вярваш, че може много по-добре да управляваш средствата си, но не знаеш точно как да го направиш?

Има много безплатни материали по темата, но дали те могат да се приложат в българската действителност през 2016 година? Искаш за твоите спестявания по-висока доходност от 1% процент лихва по банковите депозити, но имаш нужда от съвет как и къде да инвестираш?

Ако и ти си задаваш подобни въпроси, аз мога да ти помогна – за теб създадох еднодневния семинар „Машина за пари“, който ще се проведе в град Пловдив на 8 октомври и се състои от 5 практически стъпки, с помощта на които да изградиш твоята машина за пари.

Button

Една китайска мъдрост гласи:

“Ако правите планове за година напред – засадете ориз, ако правите планове за десетилетие – отгледайте дърво, ако правите планове за цял живот – образовайте се”.

Няма тайна, за да увеличиш своето богатство и за да постигнеш финансова свобода. Харчи по-малко, отколкото получаваш, и инвестирай умно остатъка. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а как да го направиш. Нека си признаем – има много други обучения и книги за личните финанси, но на теб ти трябват не само знания, но и резултати.

Семинарът „Машина за пари“ запълва тази празнина като ти дава нужните инструменти, с които да преминеш към реални действия. В него няма да чуеш поредния трик за бързо забогатяване или модерно течение, което да ти разкрие „тайните на богатите”.

Не залагам на скачането, силната музика и танците, а ще ти споделя знания, практически опит и подкрепа, за да приложиш вечни, доказани принципи за забогатяване. Семинарът ще да ти спести доста време и пари, като ти помага да избегнеш грешките, подводните камъни и задънените улици по пътя към финансовата свобода.

Много обучения и експерти просто ти продават информация къде точно да инвестираш, но те ти дават просто риба, с която да се нахраниш днес, а не въдица, с която да осигуриш бъдещата прехрана за теб и твоето семейство. Това, от което наистина имаш нужда е трансформация, а не само информация.

Книжарниците и интернет са пълни с информация как да направиш това или онова, но ако още не си богат, това не е от липса на информация, нали?

Нещо липсва, нали?

Липсващата съставка е катализаторът, който ви помага да преодолееш пропастта между знания и ефективни действия. Така се постигат резултати и това е същността на Семинара „Машина за пари“.

За кого е този Семинар

– За хората, които искат да направят първата крачка в света на личните финанси и се нуждаят от подкрепа и напътствия.
– За всички хора, които мислят, че трябва да променят нещо, за да живеят по-добре и да увеличат своето богатство.
– За всички заети професионалисти, които нямат достатъчно свободно време, за да се грижат за умното управление на парите си.
– За хората, които имат депозити и търсят по-добра доходност за своите спестявания.
– За всички, които искат да излязат от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.

Button

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

4 Comments

 1. Николай каза:

  Здрасти г-н Василев.
  Имате ли възможности да направите някой семинар и във Варна в близкото бъдеще?
  Благодаря предварително!

 2. Стойне Василев каза:

  Здравей Николай,

  Да, обмисляме да направим подобен семинар и във Варна. Скоро ще обявим и другите градове.

 3. Николов каза:

  Здравейте,

  Да и аз сериозно се интересувам за Варна.

  Поздрави!

 4. Стойне Василев каза:

  Във Варна направихме подобен семинар преди 2 години и беше успешен. Ще обсъдим възможността за ново издание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.