събота , 17 март 2018
semeistvo

Целодневен семинар „Семейството, децата и парите“ в град Перник

Какво е общото между успешните семейства?

Когато сме самостоятелни нещата с личните ни финанси изглеждат лесни – ние решаваме какво да си купим, дали да спестяваме и къде да инвестираме. Когато имаме семейство или живеем с партньора ни, управлението на парите може да се окаже трудно и да възникнат конфликти. Всъщност в това няма нищо необичайно – ако двама души са напълно еднакви, може единият да се окаже излишен при вземането на решения.

В едно нещо, обаче, всички ще се съгласим – няма успешни семейства, които не са постигнали разбирателство в отношението си към парите и тяхното управление. За да постигнем този баланс ни трябват лесни и доказани техники за справяне с конфликтите, свързани с пари и най-вече тяхното харчене. За това ще ни помогне семейния терапевт Стоян Георгиев, който е един от лекторите на семинара.

Може ли да сте успешна бизнес-дама и да добра майка едновременно?

Мама или бизнес дама? Този въпрос мъчи много модерни и образовани жени, които ще стават или наскоро са станали майки. Съвети и „трикове” как да го направите ще получите от една от собственичките на издателство Клевър бук – Мая Атанасова, която има успешен бизнес, който съчетава с грижата за трите си деца.

Как да направим децата си успешни?

Спомняте ли си първите уроци за парите, които получихте като дете? Свършиха ли ви работа в живота или дори напротив? А вие справяте ли се като родител с тази задача? Ако имате пропуски във вашите финансови знания, но искате по-добро бъдеще за наследниците ви, този семинар е за вас.

Както не веднъж е ставало на въпрос, финансовата грамотност на българите е много ниска. Основната причина за това е липсата на специализирано обучение в училищата, както и незнанието на родителите как да образоват децата си по темата за парите. А парите дават право на избор. Ако предадем на децата си основните уроци за финансите, ще им помогнем да станат успешни и отговорни хора.

Елизабета Шуманова, детски психолог ще ви даде съвети и насоки как да повишите финансовата грамотност на децата си и да формират положително отношение към парите и тяхното управление.

За кого е този Семинар

  • За хората, които искат да направят първата крачка в света на семейните финанси и се нуждаят от подкрепа и напътствия.
  • За всички, които искат да имат успешни и отговорни деца.
  • За тези, които имат конфликти в семейството, свързани с пари и искат да направят първата крачка към разрешаването им.
  • За дамите, които искат да имат собствен бизнес, но се страхуват, че няма да са добри майки.
Гаранция

Ние от SmartMoney.bg сме абсолютно сигурни, че ще сте доволни от организираните от нас обучения и затова ви предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност!

Запишете се и заплатете Семинара „Семейството, децата и парите“ и ако по някаква причина не сте доволни от проведеното обучение, ще ви възстановим цялата заплатена сума.

Програма на семинара „Семейството, децата и парите“

Събота, 7 ноември 2015 година в гр. Перник

09.45 – 10.00 Регистрация
10.00 – 11.15 Най-важната крачка към разрешаване на конфликтите, свързани с пари – Стоян Георгиев
11.15 – 12.30 Как да направим децата си успешни – Елизабета Шуманова
12.30 – 13.30 Обяд
13.30 – 14.30 Мама или успешна бизнес дама? – Мая Атанасова
14.30 – 15.30 Успешните семейства, децата и парите – дискусия със Стойне Василев
15.30 – 16.30 Посещение на единствения подземен минен музей Източна Европа

extra bonus

Всеки участник в семинара ще получи като бонус посещение на единствения подземен минен музей на Балканите, който е и част от 100-те национални обекта. Разположен е в две от запазените галерии на първия подземен рудник, който е работил от 1891 до 1966 година. Посетителите имат възможност да проследят историята на въгледобива в автентична руднична атмосфера. Тридесетте експозиционни камери проследяват развитието на въгледобива от ръчния добив, през извозва на въглища с коне до съвременните механизирани комплекси.

m2
m4

Какво е различното в този семинар?

Конфуций казва “Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах”. Тази мисъл отразява един принцип, който е доказан от науката – човек се учи най-добре, когато прилага наученото в игри и реални казуси.

В Семинара „Семейството, децата и парите“ сме предвидили много игри, дискусии и реални казуси,  които ще ви помогнат по-лесно да усвоите новите знания за вашите пари и света на семейните финанси.

След семинара ти ще си:

  • Ще си по-самоуверен в света на семейните финанси.
  • Ще имаш инструментите да направиш децата си по-успешни.
  • Ще имаш техниките за справяне с конфликтите, свързани с пари и тяхното управление.

Участниците в обученията за нас:

Лекторите на семинара

stoyne

Стойне Василев е организатор и идеен създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране. Той има повече от 11 години реален опит във финансовата сфера и управлението на пари, като инвестира в различни активи още от 1995 година.

През 2014 година напуска корпоративния свят, за да се отдаде на една кауза – подобряване на финансовата грамотност у нас и да помага на хората да постигат целите си. Като сертифициран финансов коуч, Стойне е помогнал на много хора да подобрят финансовата си грамотност и да управляват по-добре парите си.

11014689_10204993326805661_1658827967_n

Стоян Георгиев е семеен терапевт и създател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“ – организация за помощ на семейства. Често търсен е по въпроси, свързани със семейните отношения, семейния бизнес и отглеждането на децата. Автор е на книги и материали, посветени на семейството за водещи български медии и е участвал в редица телевизионни шоута и предавания. Автор на книгата „30 въпроса от семейния живот“ и „Семейна академия“ – видео-програма с практични инструкции за успешен семеен живот. Стоян Георгиев е магистър по семейна терапия и консултиране. Член е на „Международната асоциация на брачните и фамилни консултанти“. Щастливо женен, с три деца.

462461_4882271854739_1055499059_o

Елизабета Шуманова е детски психолог, психотерапевт, семеен терапевт. Образование и обучения в сферата на: психотерапията, педагогиката, логопедията, детската психология, фамилната терапия, артерапията, и за първи път в България – Американската системата на Лечебните кодове. Работи с деца вече 11 години. Професионален опит: в Институт по позитивна психология; по Програма „Не на агресията в училище“ в екип с Мадлен Алгафари; в Америка в дневен център за деца с интеграция; за Институт по позитивна психотерапия превежда психологическа литература.

Maja - snimka small

Мая Бобева-Атанасова е съсобственик на издателство „Клевър Бук“ и един от създателите на онлайн софтуера за предприемачи „ПланЧек“. През 11 от 16-те си години трудов стаж е била наемен служител и по-точно: мениджър човешки ресурси на „ВМ Финанс Груп“, оперативен мениджър на „НЕТ ИС САТ“, изпълнителен директор на сп. „Мениджър“. Последните 5 години създава, издава, забавлява се и печели в собствената си компания „Клевър Бук“.

Записване за семинара „Семейството, децата и парите“

Пакет за 1 човек
лева99
Еднодневен семинар за 1 участник
Кафе-паузи
Безплатен Wi-Fi интернет
Посещение на подземен минен музей
VIP пакет
лева209
Еднодневен семинар за 2 участника
Кафе-паузи
Безплатен Wi-Fi интернет
Посещение на подземен минен музей
Едночасова консултация от Стойне Василев на стойност 140 лева

Форма за записване

[contact-form-7 id=“7781″ title=“Семинар Семейни финанси“]

Остават само още 10 места и те са с 40% отстъпка от редовната цена с промокод LAST10. Побързайте, защото ще свършат и те! 

Банкова сметка

Семинара „Семейството, децата и парите“ се организира съвместно между SmartMoney.bg и Българска асоциация на личните финансови консултанти. Данните за банковия превод са следните:

Получател: Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК)
IBAN: BG69FINV91501216254045
BIC: FINVBGSF
Банка: ПИБ клон София
Основание: Семинар „Семейството, децата и парите“
* Посочените цени са крайни в лева. Може да се използва само един промокод с един вид отстъпка. На желаещите се издават опростени фактури.

Място на провеждане и контакти

Хотел Елит в гр. Перник

Хотел ЕЛИТ – Перник е нов, модерно обзаведен хотел, с изключително комуникативно разположение, намиращ се в централната градска част в близост до бизнес център, общинска и областна администрация, търговски обекти, развлекателни заведения и ресторанти.

Свържете се с нас

[contact-form-7 id=“712″ title=“Contact form 1″]

или на телефон 0877 99 46 77 (ще говорите със Стойне Василев)