Какво представлява онлайн курсът за деца от 2 до 4 клас?

Писнало ли ти е да задоволяваш всички желания на твоето дете? Искаш ли то да може само да си купува, всичко което пожелае?
Имаме добра новина за теб! На 6 май 2023 год. ние от SmartMoney Kids стартираме ново издание на едномесечния онлайн курс за деца от втори до четвърти клас „Моята първа финансова цел“.
В рамките на четири урока твоето дете ще бъде предизвикано да постигне своята първа финансова цел. Заедно ще извървим пътя от определянето до постигането ѝ. Ще му дадем всички необходими инструменти и знания, които ще може да прилага не само в рамките на този един месец, а за цял живот.

ЗА КОГО е предназначен курсът?

За деца от втори до четвърти клас (включително)

КЪДЕ се провежда?

Онлайн през платформата ZOOM

КОГА се провежда?

Четири съботи (6, 13, 20 и 27 май 2023 год.) от 17:00 часа

КАКВА е продължителността на занятията?

Всяко занятие е с продължителност от 90 минути.

КАКВО ДРУГО е включено в курса?

Q&A сесия с родителите, на която ще обсъдим постиженията на децата, ще отговорим на всички въпроси, свързани с финансовото им образование и ще споделим практични съвети.

 

Защо е важно да умеем да си поставяме финансови цели?

Всички знаем, че поставянето и постигането на цели е житейско умение, необходимо за изграждане на добър и успешен живот. Наличието на нещо, върху което да се съсредоточим и да работим, ни помага да бъдем продуктивни хора.
Независимо дали се прилага към малки или големи аспекти от живота, един от най-мощните и ефективни начини да постигнем това, което искаме, е именно поставянето на цели.
А ако научим нашите деца от най-ранна възраст как да извървяват пътя от начало до край, ние им осигуряваме най-добрата основа за постигане на значителни успехи в живота.
За много родители е проблем, че децата им не умеят да отлагат моментното удоволствие и да си поставят дългосрочни цели. Затова ние искаме да дадем на децата инструментите, с които те да се да го направят.
Живеейки в потребителско общество, в което сме заобиколени от хиляди възможности и където забавеното удовлетворение изглежда като остаряла концепция, е по-важно от всякога децата ни да се научат да отлагат моментното удоволствие и да си поставят дългосрочни цели.
 

Какво е различното в този курс?

Това не е курс, по време на който детето да учи скучни неща от учебник. Това е курс, по време на който детето ще бъде мотивирано да действа и да прилага наученото на момента. Всяко дете ще трябва да изпълни предизвикателството да постигне своя първа  финансова цел, не в бъдеще, а в рамките на този курс.

Конфуций казва:

“Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах”.

Тази мисъл отразява един принцип, който е доказан от науката – човек се учи най-добре, когато прилага наученото в игри и реални казуси.

Затова сме предвидили много игри, дискусии и разглеждане на реални финансови ситуации, които ще помогнат на детето по-лесно да усвои новите знания за света на парите и личните финанси.

 

Какви са ползите за теб като родител?

СПОКОЙСТВИЕ: Знаеш, че правиш най-доброто, което можеш, за да осигуриш на детето си финансовото образование, което заслужава.
БЕЗ ПОДГОТОВКА: Не е необходимо да прекараш, и без това ограниченото си време, в търсене на добри методи и подходи на преподаване, на книги и статии за финансово образование за деца, както и да изгубиш време в отсяване на приложимото от неприложимото.
НЕ СЕ НАЛАГА ДА ПОМАГАШ НА ДЕТЕТО ПО ВРЕМЕ НА КУРСА: Този курс е проектиран така, че детето да може да възприеме информацията самостоятелно – отделяме време за дефиниране на нови думи, използваме реални примери за по-добро обяснение на определени процеси.
ВИЖДАШ ИЗРАСТВАНЕТО НА ТВОЕТО ДЕТЕ: Няма нищо по-хубаво от това да видиш удоволствието, което изпитва детето, когато научава нова информация, която има стойност и значение за него, и особено когато знаеш, че тази нова информация е нещо, което всъщност ще използва, за да му помогне в реални житейски ситуации.
 

Какви са ползите за твоето дете?

ПО-ДОБРА ПОДГОТВОВКА: То ще бъде готово да управлява по-добре всички пари, до които има достъп в момента и ще учи уроци, които могат да се прилагат на всеки етап от живота му.

ПОВИШЕНА САМОУВЕРЕНОСТ: То ще придобие самоувереност, защото ще знае как да преодолява различни предизвикателства и как да постига целите си. Чрез прилагането на тези уроци в живота, детето ще може уверено да преодолява различни финансови ситуации.

УСПЕХИ НЕ САМО С ПАРИТЕ: Финансовата грамотност не се свежда само до това да харчим разумно и да спестяваме. Този курс ще помогне на детето да усвои и много други умения, които ще му помогнат да преодолява не само финансови трудности, но и всякакви други, пред които ще се изправя в живота.

УЧЕНЕ ЧРЕЗ ЗАБАВЛЕНИЕ: Ученето за пари може да бъде забавно! В рамките на курса ще бъдат дадени интересни примери от реалния живот, които ще помогнат на детето по-лесно да възприеме информацията. Форматът е игра-предизвикателство, което ще му помогне да бъде напълно ангажирано от началото до края.

ДОПУСКАНЕ НА ГРЕШКИ В БЕЗОПАСНА СРЕДА: Чрез играта-предизвикателство то ще използва различни финансови стратегии. В напълно безопасна среда на принципа „проба-грешка“, ще разбере коя работи най-добре за него и коя не. По този начин ще придобие опит, който може да прилага и в бъдеще.

ЩЕ БЪДЕ МОТИВИРАНО ДА ДЕЙСТВА: Това не е скучен курс, по време на който детето ще трябва да наизустява сложни и неразбираеми термини. Този курс ще изведе детето извън четирите стени на класната стая и кориците на учебника. То ще бъде мотивирано да учи чрез правене, чрез действие. 

След курса детето:

 
target-777

Ще знае как да си определя своите цели и ще бъде оборудвано с практически стратегии, за да ги постигне

wallet

Ще знае как да разграничава своите нужди от желанията си и как каква е разликата между цена и стойност

personality

Ще знае как да определя необходимия бюджет. Ще знае защо е важно да се спестява

investing

Ще знае различни техники за по-лесно спестяване

education

Ще знае какви източници на доходи има и как да си осигури самó средства за своята цел

business-and-finance

 Ще бъде мотивирано да продължи да постига всички свои цели, защото вече ще знае как да го направи


Искаш ли твоето дете да може да прави и да знае всичко това?

 

Запиши го на едномесечния онлайн курс СЕГА!

Онлайн курс за деца

98лева

  • 4 урока по 90 минути всеки
  • Постоянна подкрепа по време на курса
  • Постигане на конкретна цел в рамките на месец
  • Доказан метод на преподаване
  • Интерактивни уроци
  • + БОНУС - Q&A сесия с родителите, на която ще обсъдим постиженията на децата, ще отговорим на всички въпроси, свързани с финансовото им образование и ще споделим практични съвети.

Регистрация

 
 
 
 
 

Начин на плащане и 100% гаранция за удовлетвореност

Плащане и отстъпки

Запиши твоето дете до 20 април 2023 година (включително) и ще получиш 5% отстъпка от редовната цена на курса с промокод RANO5.
Ако запишеш две или повече деца от едно семейство, второто и всяко следващо ползват 10% отстъпка от редовната цена.
Плащането се извършва еднократно в срок до 5 работни дни след записване на детето.
Детето се счита за записано след направено плащане и потвърждение от наша страна.

Банкова сметка

Данните за банковия превод са следните:
СМАРТ УНИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
IBAN: BG75FINV91501016984412

BIC: FINVBGSF
Банка: ПИБ
Основание: Курс 2-4 клас + Вашето име

 

100% guarantee
Ние от SmartMoney Kids сме убедени в качеството на нашите обучения и предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност!
Запишете детето си, доведете го на първата среща и ако по някаква причина останете разочаровани, ние ще ви възстановим цялата заплатена сума.

До началото на онлайн курса остават:

00

дни


00

часа


00

минути


00

секунди


КОЙ Е ЛЕКТОРЪТ?

Казвам се Адриана Манолова и съм основател на SmartMoney Kids. По професия съм юрист, но с времето открих, че моята сила е да помагам на хората да постигат своята финансова независимост.
В работата ми като финансов консултант установих, че най-честата причина за финансовите проблеми, е липсата на достатъчни знания не само за това как да управляват своите лични финанси, но и как могат да изградят богатство и финансова независимост.
Като майка на две деца, приех за моя мисия да създам начин да помогна на всички подрастващи да бъдат напълно подготвени за живота след завършване на училище и да знаят как да изградят своето богатство, като им дам нужните знанията и умения.
Така се роди идеята за създаването на SmartMoney Kids и Детска финансова академия, където осигурявам всички необходими ресурси, благодарение на които децата да израснат като мислещи, отговорни, предприемчиви, финансово стабилни и щастливи възрастни.

Какво казват родителите, които записаха децата си на предишните курсове

„Благодаря много, че сте се заели със задачата да ни помагате да ограмотяваме финансово децата си. На мен много ми хареса как С. се впусна да изпълнява целта си и че я реализира в срок. Стана така, че събра по-голяма сума от предвиденото и сега ще може да изпълни и други свои цели. Начинът, по който решихме да изкара парите за целта си, й даде възможност да доразвие идеята и дори да получи заявки за свои бъдещи произведения, т.е. предстои да получи още възнаграждения за тях занапред. Благодаря още веднъж“

Д. Йосифова

„Курсът Ви помага много на децата дори и те самите понякога да не го осъзнават. И. има вече няколко касички за различните си проекти. Преди курса събираше всички пари в една касичка и си пишеше на листчета каква сума за какво е. Огромни благодарности за това което правите. След 15 години България ще има едно ново поколение българи – финансово грамотно и успешни благодарение на Вас и родителите.“

М. Господинова

„Смятам, че курсът беше много добре структуриран и последователен. Хареса ми предизвикателството и отделните етапи от постигането му.“

Н.Илиева

„Много добър курс, който бих препоръчала. За съжаление много малко хора осъзнават нуждата от подобни обучения за деца.“

Е.Георгиева

„Един изключително полезен проект, от който всички се нуждаем, за да постигнем по-добър живот!“

Н.Стамболиев

Често задавани въпроси

1Необходимо ли е детето да има предишен опит или някаква теоретична подготовка?
Абсолютно НЕ. Наша е задачата да кажем и покажем на детето всичко, което му е необходимо, за да успее да се справи с предизвикателството и да постигне своята финансова цел.
2Необходимо ли е да присъстваме по време на курса?
Не. Детето ще се справи и без ваша помощ. Единствено трябва да му осигурите настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон с включен интернет и достъп до платформата ZOOM. Не е необходимо да инсталирате програмата. Ние ще ви изпратим линк и парола за достъп.
3Защо онлайн?
Курсът е онлайн, защото това позволява по-голяма мобилност за децата. Те могат да се включат от всяко място – вилата, морето или у дома. А това улеснява и родителите, защото не се налага да чакат детето си пред сградата, където и докато се провежда курса.
4Защо събота?
Избрахме срещите да се провеждат през почивен ден, защото искаме детето да е отпочинало и отдадено на предизвикателството, което трябва да изпълни.
5Ще има ли запис?
Да. Срещите ще бъдат записвани и децата ще имат достъп до тях докато трае курсът. Но ние препоръчваме да присъстват на всички срещи. Това ще гарантира тяхната 100% ангажираност и изпълнение на предизвикателството.
6Мога ли да заплатя таксата на части?
Не предвиждаме такава възможност. За да гарантираш участието на твоето дете в този курс, е необходимо да заплатиш предварително сумата. Детето се счита за записано след направен банков превод и след получаване на имейл за потвърждение от организаторите.

Имате други въпроси? Потърсете ме!

имейл: adriana.manolova@gmail.com

Телефон: +359 898885035