Отзиви на участници

Нашата мисия е да помагаме на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си чрез подобряване на тяхната финансова грамотност. Вярваме, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Само така ще израснем като раса и като човешки същества. Каквото и да правим в SmartMoney.bg то е насочено към вас и вашите нужди. Затова е изключително важно за нас услугите, които предлагаме да са качествени и да сте получили повече, отколкото сте очаквали.  Ето какво споделят част от нашите участници в курса ни по лични финанси „Какво не ни казва Кийосаки?“:

любомира

Харесва ми елемента на игра + начина на представяне на информацията. „Тежките“ теми ги представяте достъпно и всички изглежда „лесно”.

Любомира Любеновасобственик на Media Start – агенция за интернет маркетинг с фокус върху видео маркетинга.

Теодора

Много ми хареса начина на поднасяне на информацията по време на обучението – с примери, които остават в съзнанието за цял живот. Под формата на игра и предизвикателства бяха оформени основните послания, които лекторите искаха да достигнат до нас.

Теодора Дончева, служител в ИТ фирма и създател на ЗдравДух.ком