Онлайн уикенд семинар „Машина за пари“ на 14 и 15 май 2022 година

Запиши се за Академията по лични финанси и инвестиране 2021
12.07.2021
Запиши се за Академията по лични финанси и инвестиране 2022!
27.06.2022

Онлайн уикенд семинар „Машина за пари“ на 14 и 15 май 2022 година

Осмото поредно издание на практическия семинар за лични финанси и инвестиране „Машина за пари“ ще се проведе онлайн през платформата Zoom на 14 и 15 май 2022 година (събота и неделя).

В тези два дни съм синтезирал моя над 20-годишен опит и ще ти споделя основните принципи и техники, които ще ти помогнат да изградиш твоя собствена МАШИНА ЗА ПАРИ. Независимо къде се намираш по света или в България, може да вземеш участие в това онлайн събитие.

Като казвам „машина”, нямам предвид поредната „тайна на богатите“ или „стани милионер с по един час на ден“, а система от прости и проверени от времето правила за управление на парите и инвестиране, избор на подходящите за теб финансови продукти и мониторинг върху вложенията ти, които ще те поведат към финансовата свобода.

Няма да те лъжа, този уикенд семинар е само началото и постигането на твоите цели ще отнеме време, но резултатът ще си струва. Обещавам ти! Когато машината ти за пари е готова, ще ти е нужно само няколко часа на месец, за да я поддържаш и да правиш необходимите корекции.

Остават само 10 свободни места и едно от тях може да се за теб с 5% отстъпка с промокод LAST10. Побързай, защото местата ще свършат скоро!

Да, искам да изградя моя МАШИНА ЗА ПАРИ!

Ако се колебаеш дали да се включиш в това събитие, помисли за момент дали искаш да работиш до 65 години (или до когато ти определи държавата) нещо, което не ти харесва?

Много хора в България, които си мислят, че за да забогатеят и да живеят по-добре трябва да работят усилено десетки години от сутрин до вечер. През 2022 година това не достатъчно. Има хиляди българи, които инвестират на финансовите пазари и само с няколко часа на месец, си докарват допълнителни или основни доходи.

Повечето от нас обаче, никога няма да излязат от омагьосаната въртележка, просто защото не се замислят как точно могат да го направят. Те са заети да работят, да спестяват при възможност и да слагат парите си в банкови депозити, които са с нулеви лихви и инфлацията ги изяжда бързо.

Представи си, че имаш собствена машина за пари, която да ти помогне да постигнеш финансова свобода и да ти позволи да заживееш живота, какъвто си го представяш и да правиш това, което искаш, а не това, което другите ти налагат.

Кога за последно се чувства наистина добре?

Кога за последно стана сутрин, пълен с енергия и страст да се захванеш с нещо, което ти носи удоволствие? Кога за последно имаше време за твоето хоби?

Не беше скоро, нали?

Отдавна си мечтаеш да се отдадеш на някакво приятно занимание, да пътуваш или просто да си почиваш, когато решиш… но не може да си го позволиш. Вноската по кредита, лизинга на колата и месечните разходи чакат на твоята заплата, а тя стига само за това и за една почивка на морето през лятото.

Колкото повече работиш и колкото по-високо възнаграждение получаваш, толкова и разходите са ти по-високи и не успяваш да заделиш нищо настрана, а дори да го направиш, не знаеш друг продукт, освен банковия депозит, където при 0% годишна лихва парите се топят от инфлацията и все по-високите банкови такси и комисионни.

Познато ми е. И аз бях в това положение.

Въпреки че съм завършил икономическо образование, си мислех, че единствено трябва да съм добър професионалист, да изкарвам повече пари и нещата ще се наредят. Когато установих, че имам спестени пари само за няколко месеца напред в банковата си сметка, осъзнах че доброто финансово положение не зависи само от това, какво правим на работа, а по-скоро от това, което правим след нея, т.е. умното управление на личните ни финанси.

Тогава започнах да изграждам моята Машина за пари и сега активите, които притежавам, ще ми позволят да не правя нищо през следващите поне 20 години, а при добро стечение на обстоятелствата, дори повече.

Не ти обещавам, че ще станеш милионер за няколко месеца или финансов експерт, защото това е дълъг процес. Не ти гарантирам, че ще постигнеш финансова свобода. Аз ще ти споделя само как да го направиш, а от теб зависи дали ще приложиш тези принципи или не. Обещанията и гаранциите може да си дадеш само на себе си. Аз ще ти дам посоката и подкрепата по пътя, който трябва да извървиш.

Да, искам да изградя моя МАШИНА ЗА ПАРИ!

Ще ти дам и най-ценния ми актив – моето време и знания

От този уикенд семинар ще научиш как да управляваш по-добре финансите си, как да намираш добри инвестиции, как да защитиш себе си и имуществото си, как да изготвиш финансовия си план за бъдещето и много други практически знания, които ще ти служат до края на живота.

Аз ще ти дам най-ценните неща, които притежавам – времето и знанията си. Един цял уикенд ще съм на твое разположение и може да задаваш всякакви въпроси и да поставиш твоите реални казуси.

В замяна искам само частица от твоето време и малка инвестиция (равняваща се на вечеря и кино с половинката), но ти обещавам, че ще си струва!

Този семинар е за теб, ако искаш да направиш първата крачка в света на личните финанси и се нуждаеш от подкрепа и напътствия.

Този семинар е за теб, ако искаш да излезеш от омагьосаната въртележка “работа – вкъщи – по-високи доходи – по-високи разходи – мизерна пенсия”.

Важни са РЕЗУЛТАТИТЕ

Ако очакваш някакво чудодейна тайна или финансов продукт, който да ти носи висока доходност без риск, ще те разочаровам. Аз не знам такива. „Харчи по-малко, отколкото получаваш, и инвестирай умно остатъка“. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а КАК да го направиш. Нека си признаем – има много други обучения и книги за личните финанси, но на теб ти трябват не само знания, но и РЕЗУЛТАТИ.

Семинарът „Машина за пари“ запълва тази празнина като ти дава нужните инструменти, с които да преминеш към реални действия. Не залагам на скачането, прегръщането, силната музика и танците, а ще ти споделя знания, практически опит и подкрепа, за да приложиш вечни, доказани принципи за забогатяване. Семинарът ще ти спести доста време и пари, като ти помага да избегнеш грешките, подводните камъни и задънените улици по пътя към финансовата свобода.

Ето и елементите на моята Машина за пари:

Правилната ментална настройка– дали искаме и сме готови да построим наша Машина за пари.

Висока финансова грамотност – подготовка и търсене на най-добрите части.

Финансов план – дизайна на нашата машина.

Спестяване и кредити – горивото за машината.

Инвестиции – двигателят на превозното средство.

Допълнителни източници на доходи – скоростната кутия, за да превключим на по-висока предавка.

Защита – как да защитим нашата машина от повреждане и сблъсък.

По време на семинара ще разгледаме в подробности и реални казуси всяка една част от машината. Ще има време и да зададеш твоите въпроси, ако нещо не е станало ясно или твоята ситуация е специфична.

В затворената Facebook група ще може да се допиташ до мен и до останалите участници и след самото събитие, а книгите и материалите, които ще ти дам, ще ти помогнат да увеличаваш бързо твоите инвестиции.

Да, искам да изградя моя МАШИНА ЗА ПАРИ!

Въпреки че събитието ще е онлайн имаме ограничения за броя хора, които могат да участват.

Ако не побързаш, билетите ще свършат, а следващия семинар е чааааак през 2023 година!

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.