понеделник , 9 декември 2019

Нова възможност за инвестиране в България

В сайта много говорим за инвестиции и начините да печелим от тях, но откриването на подходящи инвестиционни активи е трудна задача и не всеки има необходимите знания и време, за да ги намери. Ето защо е добре да научите, какъв нов инструмент е на разположение на инвеститорите в България и как можете да спечелите от него.

Този инструмент е подходящ за всички, които имат свободни средства и искат да получат по-висока доходност от тях в сравнение с банковите депозити.

Ако предизвиках вашия интерес, заповядайте на 18 декември (сряда) от 18.30 часа в залата на Бизнес и Нетуъркинг Клуб в гр. София, квартал Лозенец, ул. Златен рог №16 на втория етаж. Участието е само с предварително записване, като входа за събитието е само 5 лева, което включва и бизнес коктейл след последната презентация.

Билети може да закупите от този линк, като заплащането им е през PayPal или в брой на място (изберете опция Show other payment options).

Залата се намира на 30 метра от спирка на метрото „Джеймс Баучер“, спирки на градски транспорт и х-л Кемпински-Зографски. Ако шофирате – не трябва да се притеснявате за колата си. Винаги ще намерите място да паркирате – на улицата пред сградата, на „Зелена зона“ до х-л Кемпински-Зографски или в подземния паркинг на метро спирка „Джеймс Баучер“.

Програмата на събитието включва кратка презентация от мен на възможностите за инвестиране в инструменти с фиксирана доходност в България. Втората презентация е на Виталий Зарейчук, който е един от основателите на бизнес общността „Републики за взаимопомощ“). Той ще представи един уникален за България инструмент за инвестиране с фиксирана доходност, който досега е бил недостъпен за обикновените хора, но е много популярен бизнес модел в доста страни по света.

След представянето, сме предвидили достатъчно време за вашите въпроси. Събитието ще приключи на по чаша вино и възможност за нови бизнес (и не само) контакти.

Повече информация за събитието може да намерите тук или на телефон 0896 02 01 93,  Борис Бачев, който е координатор на „Републики за взаимопомощ“.

Побързайте да резервирате и закупите вашите билети, защото местата са ограничени!

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.