Нова възможност за инвестиране в България

SmartMoney Kids: Открит урок по лични финанси за деца
27.11.2013
Инвестиционна игра на SmartMoney.bg
10.12.2013

Нова възможност за инвестиране в България

В сайта много говорим за инвестиции и начините да печелим от тях, но откриването на подходящи инвестиционни активи е трудна задача и не всеки има необходимите знания и време, за да ги намери. Ето защо е добре да научите, какъв нов инструмент е на разположение на инвеститорите в България и как можете да спечелите от него.

Този инструмент е подходящ за всички, които имат свободни средства и искат да получат по-висока доходност от тях в сравнение с банковите депозити.

Ако предизвиках вашия интерес, заповядайте на 18 декември (сряда) от 18.30 часа в залата на Бизнес и Нетуъркинг Клуб в гр. София, квартал Лозенец, ул. Златен рог №16 на втория етаж. Участието е само с предварително записване, като входа за събитието е само 5 лева, което включва и бизнес коктейл след последната презентация.

Билети може да закупите от този линк, като заплащането им е през PayPal или в брой на място (изберете опция Show other payment options).

Залата се намира на 30 метра от спирка на метрото “Джеймс Баучер”, спирки на градски транспорт и х-л Кемпински-Зографски. Ако шофирате – не трябва да се притеснявате за колата си. Винаги ще намерите място да паркирате – на улицата пред сградата, на “Зелена зона” до х-л Кемпински-Зографски или в подземния паркинг на метро спирка “Джеймс Баучер”.

Програмата на събитието включва кратка презентация от мен на възможностите за инвестиране в инструменти с фиксирана доходност в България. Втората презентация е на Виталий Зарейчук, който е един от основателите на бизнес общността „Републики за взаимопомощ“). Той ще представи един уникален за България инструмент за инвестиране с фиксирана доходност, който досега е бил недостъпен за обикновените хора, но е много популярен бизнес модел в доста страни по света.

След представянето, сме предвидили достатъчно време за вашите въпроси. Събитието ще приключи на по чаша вино и възможност за нови бизнес (и не само) контакти.

Повече информация за събитието може да намерите тук или на телефон 0896 02 01 93,  Борис Бачев, който е координатор на „Републики за взаимопомощ“.

Побързайте да резервирате и закупите вашите билети, защото местата са ограничени!

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.