четвъртък , 14 ноември 2019

Наистина ли „инвестираме“ в себе си или само си губим времето?

naistina li investirame v sebe si ili prosto si gubim vremeto

Отново е петък и е време за второто издание на „Петъчното радио шоу на Стойне“. В него си говорим за инвестициите и по-точно за най-добрата инвестиция – в себе си.

Много хора харчат големи суми и много ценно време, за да придобият или развият нови знания и умения, но дали наистина „инвестират“ или просто си губят времето с това оправдание?

За да разберете как да превърнете обученията, на които присъствате в актив, а не в пасив, слушайте това радио шоу в колата си, докато отивате или се връщате от работа.

Ще се радвам да споделите вашето впечатление от това издание, както и идеи за развитието на шоуто в бъдеще.

Благодаря ви и приятно слушане.

Стани част от над 15,000 имейл абонати и получи подарък 2 електронни книги

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

4 коментара

  1. Точно, ясно и практично.

  2. Браво! Супер Podcast. Продължавай в същия дух, Стойне!

  3. Евала! Една добавка от мен. Има хора, които влагат пари в компютри, за да играят игри. След което споделят геймплея си в ютуб (ключов момент в превръщането на инвестицията в ПЦ от пасив към актив) и така си изкарват парички. Естествено, това е просто пример, който ми дойде на ум докато слушах.

  4. Точно, ясно, полезно. Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.