Може ли нетуъркинга да ви направи богати?

Една година безработен или “Трите заблуди на младия предприемач”
21.07.2014
Бизнес план или как да планираме успеха
24.07.2014

Може ли нетуъркинга да ви направи богати?

Един от най-богатите хора, живели някога (Джон Рокфелер), казва, че парите идват при вас чрез други хора, затова трябва да бъдете общителни. Според него, необщителните хора твърде рядко стават богати. Да си призная, за мен едно от най-трудните неща, които научих беше да общувам пълноценно с другите хора. Все още не мога да кажа, че съм много добър, но искам да се науча. Една от тези възможности е на  29 октомври 2014 година, когато ще се проведе обучение по нетуъркинг – Power Networking с Анди Лопейта. Анди ще ви покаже как да овладеете нетуъркинга, за да овладеете бизнеса! Семинара се организира от Web and Events, а SmartMoney.bg е медиен партньор на събитието.

Анди Лопейта е автор на няколко световни бестселъра и e признат от издания като The Sun и Financial Times за водещ експерт в областта на нетуъркинга. В продължение на 8 години е бил Изпълнителен директор на една от водещите нетуъркинг групи във Великобритания с над 2,000 членуващи компании, а след това е  работил с фирми като NatWest Bank, Merrill Lynch и Mastercard, за да им помогне да реализират пълния си потенциал.

Обучението включва теми като:

  • Какво е “нетуъркинг” и защо толкова много хора го разбират погрешно?
  • Започване на разговор – какво да кажете и как да завършите?
  • Как да мотивирате Вашата мрежа от хора да ви препоръчва?
  • Създайте перфектното съобщение към хората, които искате да Ви препоръчат

Цялата програма на събитието може да откриете тук.

Много фирми и професионалисти се провалят, именно защото не осъзнават потенциала на нетуъркинга или не могат да го приложат на практика. Направете своята регистрация сега и бъдете крачка пред другите. Възползвайте се от 30-те места на лимитираната оферта!

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.