Курс по лично финансово планиране и СПА уикенд във Велинград

Курс по управление на личните финанси
11.02.2013
Спечелете 2 безплатни пропуска за „Стартиране на бизнес с нулев бюджет”
08.04.2013

Курс по лично финансово планиране и СПА уикенд във Велинград

Първият курс по управление на личните финанси вече е в историята. Той се проведе в две поредни сесии между 23 и 28 февруари 2013 година. На това събитие присъстваха различни категории хора – от семейства дошли да актуализират своите знания за фамилното бюджетиране и планиране до родители със своите наследници, които научиха за силата на парите във времето. Имаше още предвидливи хора, които разбраха какво е, или промениха гледната си точка за пенсионното планиране, инвестиционните възможности и данъчното оптимизиране.

Не по-малко интересно беше в почивките между отделните презентации. В тях се обсъждаха доста разнообразни теми – от стартирането на бизнес и неговото финансиране до инвестиционните възможности на българския пазар. Много от участниците представиха свои реални казуси, които не са могли да решат сами. Всеки от тях си тръгна от курса, освен с личен финансов план, и с много нови идеи как да управлява  по-добре парите си.

Ето и някои от отзивите, които ни карат да се гордеем с това начинание, и от които продължаваме да черпим вдъхновение и да вярваме в полезността на темата и положителното и въздействие върху цялото общество:

„Чудесно начинание – дано го популяризирате най-вече сред младите хора – ученици, студенти и току що започващи работа.“

„Лекторите бяха на ниво,поднасяха информацията леко и на разбираем език.“

„Искам да Ви поздравя за целият проект, с който сте се захванали. Не спирайте да работите здраво за постигането на поставените цели и със сигурност ще привличате все повече хора, които ще оценяват това, което правите.“

Не липсваше и градивна критика, за която сме безкрайно благодарни. Ще се учим през целият път, ще бъдем в крак с вашите желания и за да ви бъдем максимално полезни.

Сега ви каним на втория Курс по лично финансово планиране, които ще се проведе в малко по-различна обстановка. Решихме той да се проведе като СПА уикенд в четиризвездния  Парк хотел „Олимп“ в град Велинград от 5 до 7 април 2013 година. Вие ще получите, освен приятна обстановка и релаксиращо преживяване, и знанието за ясно поставяне на цели и тяхното най-ефективно постигане.

Курсът е разделен на две сесии от по 3 часа и включва:

2 нощувки, на база FB (закуска, обяд и вечеря), като настаняването, заплащането и анулирането на резервациите са при следните условия: Настаняване на 5 април 2013 (петък), след 14.00 часа. Освобождаване на хотела – на 7 април 2013, до 13:00 часа. Базата FB (закуска обяд и вечеря) е валидна само за участниците в курса. Менюто е богато 5-степенно, фиксирано. За спътници на участниците в курса – BB (настаняване и закуска). Анулиране на резервациите са възможни до 25 март 2013 година.

Курс и материали:

Петък, 5 април – настаняване, след 14:00

Събота, 6 април, 9:00-12:00,1 кафе пауза, обяд, вечеря

Неделя, 7 април, 9:00-11:30,1 кафе пауза

Заявете своето участие като попълните тази форма и ще спестете 5% от цената с ранно записване до 13 март 2013!

СПА уикенд и лични финанси

Сега да ви разкажа малко повече за самия курс. Лектори в него ще бъдем аз и Преслав Китипов, MBA, който през 2012 година е основал първата независима компания, изцяло фокусирана в областта на личното финансово планиране Fast Development Ltd. Отзивите на участниците в първия курс ни помогнаха да доразвием програмата и да направим сесиите по-практически ориентирани и още по-полезни.

Личното финансово планиране предоставя идеите и методологията, за това как всеки от нас да определи своите цели, да ги измери финансово и след това да ги изпълни. Богатство се създава по много начини, най-достъпният от които е да отделяте (спестявате или инвестирате) от вашия текущ доход. За целта трябва да оптимизирате разходите или още по-добре да увеличите приходите. За второто е необходима сериозна доза енергия и увереност. Ние ще ви преведем стъпка по стъпка през целия този път и след кура ще имате ясна представа какво трябва да направите днес, утре и след 1 година.

Повече подробности може да намерите в Програмата на курса.

За записване – моля, следвайте линка и попълнете формата.

Банкова сметка в лева

Фаст Девелопмент ЕООД ,IBAN: BG97PRCB92301042041421,

BG PRCB9230, Основание: Курс по лично финансово планиране

Кога ще се проведе?

5 април 2013г. (Петък),  след 14:00 – Настаняване

6 април 2013г. (Събота), 9:00-12:00 – Първа част

7 април 2013г. (Неделя), 9:00-11:30 – Втора част

Къде ще се проведе?

Обучението ще се проведе с любезното съдействие на нашите партньори от Парк хотел „Олимп“ – гр. Велинград.

Контакти

За въпроси свързани с настаняването и хотела: 088/541-02-28, Деси Кандева

За Fast Development Ltd и въпроси свързани с курса: 088/899-73-15, Преслав Китипов

Ако искате да изживеете един релаксиращ уикенд като в същото време научите основите на личното финансово планиране, заявете вашето участие СЕГА, защото местата за курса са ограничени.

Ако имате някакви въпроси, свързани с курса може да ги зададете на мен или на Преслав Китипов.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

0 Comments

  1. […] ще направя кратка презентация на основните моменти от Курса по лично финансово планиране свързана със застраховането. За много хора рисковете […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.