Кой ще ходи на Академията по финанси за нефинансови мениджъри със 75 процента отстъпка от цената?

Как се работи по европейски проект с минимален бюджет
13.02.2013
Конкурс „Стани автор при Бат’ Тони”
18.02.2013

Кой ще ходи на Академията по финанси за нефинансови мениджъри със 75 процента отстъпка от цената?

Преди да ви кажа победителите в тази игра, организирана съвместно с Бизнес Института, искам да благодаря на всички, които взеха участие в нея и попълниха формата на сайта. До крайния срок 13 февруари се записаха точно 8 читатели, повечето от които мениджъри или собственици на фирми. Двама от тях ще спечелят ваучер, който им дава право на 75% по-ниска цена за един от модулите на Академия по финанси за нефинансови мениджъри по избор. Това означава, че ще те получат един модул от работилницата само за 75 лева.

Ето и имената на участниците:

1. Теодора Любомирова.

2. Зорница Димитрова.

3. Гергана Петровска.

4. Деница Димова.

5. Георги Донков

6. Валентина Димитрова.

7. Димитър Йоловски.

8. Весела Тончева.

Имената на победителите бяха изтеглени на случаен принцип измежду всички участници, съгласно регламента на играта. И това са номера 3 и 8, подредени по времето на записването, както се вижда от генератора на случайни числа:

Генераторът на случайни числа избра победителите

И така, победителите в играта са Гергана Петровска и Весела Тончева. Честито от мен! Представител на Бизнес Института ще се свърже с тях, за да се разберат кой модул си избират от работилницата и как да стане получаването на ваучера с отстъпката.

За останалите също има изненади, така че не се отчайвайте! А и късмета може да ви се усмихне в следващата игра, която ще е съвсем скоро!

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.