Кой ще ходи на Академията по финанси за нефинансови мениджъри със 75 процента отстъпка от цената?

Преди да ви кажа победителите в тази игра, организирана съвместно с Бизнес Института, искам да благодаря на всички, които взеха участие в нея и попълниха формата на сайта. До крайния срок 13 февруари се записаха точно 8 читатели, повечето от които мениджъри или собственици на фирми. Двама от тях ще спечелят ваучер, който им дава право на 75% по-ниска цена за един от модулите на Академия по финанси за нефинансови мениджъри по избор. Това означава, че ще те получат един модул от работилницата само за 75 лева.

Ето и имената на участниците:

1. Теодора Любомирова.

2. Зорница Димитрова.

3. Гергана Петровска.

4. Деница Димова.

5. Георги Донков

6. Валентина Димитрова.

7. Димитър Йоловски.

8. Весела Тончева.

Имената на победителите бяха изтеглени на случаен принцип измежду всички участници, съгласно регламента на играта. И това са номера 3 и 8, подредени по времето на записването, както се вижда от генератора на случайни числа:

Генераторът на случайни числа избра победителите

И така, победителите в играта са Гергана Петровска и Весела Тончева. Честито от мен! Представител на Бизнес Института ще се свърже с тях, за да се разберат кой модул си избират от работилницата и как да стане получаването на ваучера с отстъпката.

За останалите също има изненади, така че не се отчайвайте! А и късмета може да ви се усмихне в следващата игра, която ще е съвсем скоро!

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.