Клуб „SmartMoney.bg“ отваря врати

Семинар за финансова грамотност в град Пловдив на 8 октомври
08.09.2016
Семинар „Как да стартирам успешен бизнес“ в Пловдив
26.10.2016

Клуб „SmartMoney.bg“ отваря врати

След близо 3 години търсене и подготовка, една моя мечта е на път да се сбъдне. На 3 ноември от 19.00 часа в залата на Web Seller Guru ще стартира Клуб „SmartMoney.bg“.

Идеята е той да стане място за среща на предприемачи и инвеститори, които заедно да вървят напред, да се подкрепят и да обсъждат реални казуси от тяхната практика. Всеки едни член ще има собствен борд от съветници, за които няма да плаща хиляди левове всеки месец.

Ще има две мини-общности – Клуб на успешните предприемачи и Клуб на инвеститорите. Всеки от клубовете ще има по две срещи месечно на живо от 19.00 часа до 21.30 часа, като конкретните дни ще се уточнят допълнително. Максималния брой на участниците е до 10 за всяка клубна среща.

Клуб на успешните предприемачи отваря врати с обща отворена среща на 3 ноември от 19.00 часа в залата на Web Seller Guru в гр. София, бул. Шипченски проход 63, ет. 4. Освен кратко представяне на клуба, на тази среща ще обсъдим основните проблеми пред собствениците на малък бизнес в България и как да направим първите стъпки към решаването им. След дискусията ще се опознаем по-добре на по чаша хубаво вино. Побързайте, защото места в залата са само 30.

Button

На 10 ноември от 19.00 часа в същата зала ще се състои и първата открита среща на Клуба на инвеститорите. На нея ще ви разкажа как може да станете членове, какви казуси ще обсъждаме и как ще ви е полезен той. Темата на първата среща е „Какви инвестиции да изберем, за да се предпазим от евентуална криза?“. И за тази среща местата са само 30.

Button

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

4 Comments

 1. Димитър Йовев каза:

  Чакаме информация и за стартирането на Клуба на начинаещите предприемачи и инвеститори! 😉

 2. Стойне Василев каза:

  Димитър, Клуба на инвеститорите стартира на 10 ноември, а Клуб СтартБизнес.bg ще го открием съвсем скоро.

 3. Йордан каза:

  Здравейте, има ли все още места за срещата и възможност да се плати на място, за да присъства човек?

 4. Стойне Василев каза:

  Йордан, за откритата среща на Клуб на инвеститорите този четвъртък може да се плати на място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.