Клуб на успешните предприемачи

Целта на всеки от нас като предприемач е увеличи цената на компанията ни и на доходите, които получавате от нея. За съжаление, това не е толкова лесно, въпреки времето, ентусиазма и усилията, които влагаме в нашия бизнес. Винаги ще има различни предизвикателства и пречки пред тази цел. Има моменти, в които не сме сигурни кое е най-доброто решение в дадена ситуация и дали имаме необходимите знания, инструменти и подкрепа, за да продължим напред.

Аз се казвам Стойне Василев и създадох този клуб, за да има място, където да се събират предприемачи като нас и да решаваме заедно казусите, пред които сме изправени с помощта на груповата мъдрост, защото всеки от нас има богат житейски и бизнес опит, както е и неизчерпаем източник на знания и умения, които могат да са полезни на останалите.

stoyne

Стойне Василев

Какво е мастърмайнд група и как тя ни помага?

Срещите на Клуба на успешните предприемачи ще се провеждат по правилата на мастърмайнд групите. Те няма да са под формата на лекции или обучения, а група от отбрани интелигентни хора с опит и знания в различни сфери ще споделят, ще се подкрепят и заедно ще търсят решение на личните и бизнес казуси, пред които са изправени.

Идеята за тези мастърмайнд групи е на Наполеон Хил и са описани в неговата книга „Мисли и забогатявай“. Хората в групата се виждат на определен период и споделят своите знания и умения, подкрепят се взаимно, създават бизнес контакти, разменят препоръки и растат заедно. Като членове на Клуба на успешните предприемачи ще може да разчитате на мен и на останалите членове и вече няма да сте сами в бизнеса, а ще имате Борд от съветници, които са готови да ви помогнат във всяка ситуация.

За мен, реалния опит и натрупаните знания в 10 успешни предприемача не са по-малко полезни от едно обучение на световноизвестен лектор. Ако, като членове на клуба имаме нужда от знания в определена сфера, ще поканим подходящия човек, които да сподели своите знания или да посетим заедно обучение по темата.

Какви са изискванията за членство в този клуб?

Както всеки клуб, за да е максимално полезен на своите членове, има изисквания, на които трябва да отговарят желаещите да станат част от него. Клубът на успешните предприемачи е твоето място, ако ти си човек, който:

  • Има реална бизнес дейност (или съдружие) от повече от 1 година (без МЛМ).
  • Е отворен към промени.
  • Се стреми към високи стандарти.
  • Иска да изгради устойчива бизнес система.
  • Иска да израства заедно с бизнеса си.

Една от основните цели на клуба е всеки член да е полезен на останалите. Това е причината да има изискване за поне една година реална бизнес дейност, като предприемачите с повече опит ще имат предимство при кандидатстването.

Какви са ползите за мен, ако стана член на Клуба на успешните предприемачи?

Подкрепа от предприемачи

Ще получиш съвети и подкрепа от останалите предприемачи, както и от специалистите на Клуба, за да развиваш твоята компания към по-високи резултати, което ще ти позволи тя да стане по-успешна, а ти да намалиш стреса и времето, което прекарваш в нея. Те ще разгледат твоята, конкретна ситуация и ще знаят какви са вариантите, защото и те са били (или са) в същото положение. Тази подкрепа и съвети ще получаваш всеки месец, докато компанията ти не стигне там, където искаш.

Нови техники и инстументи

Ще научиш нови техники и инструменти, които ще ти помогнат да видиш сегашната си ситуация и развитието на твоята компания по нов начин. Ще стигнеш до нови алтернативи, които не си виждал досега от останалите членове и от специалистите на клуба. Ще имаш възможност да чуеш мнението на безпристрастни предприемачи и специалисти, които не се притесняват да ти кажат истината в очите, за разлика от твоите служители.

Бизнесът ще расте, заедно с теб

Ще спестиш доста средства, защото ще имаш собствен Борд от съветници, за които няма да плащаш хиляди левове всеки месец. Чрез прилагането на принципите на мастърмайнд групата, всеки член на клуба ще расте и ще прилага наученото в негови бизнес. Със силата на общия ум ще се търсят решения на всички важни проблеми в бизнеса. Ще изградиш стабилни връзки и партньорства с останалите предприемачи от клуба.

Това не е ли поредният нетуъркинг клуб?

Не, защото е много повече от това. Партньорствата и връзките в този клуб ще се изградят и заздравят, но по-важното е, че по пътя на споделянето на знания и практика, всеки от нас ще се обогати и ще намери верния път за развитие на неговата компания. Тъй като Клуба на успешните предприемачи е ексклузивен и съставен от членове, преминали процес по одобрение, с уникални компетенции и знания, всеки ще може да получи и да допринесе за успеха на другия.

Какви ще са задълженията ми като член на Клуба на успешните предприемачи?

Освен ползите, всеки член има и две основни задължения, като основното е да присъства на срещите на клуба и да участва активно в обсъжданията и дискусиите с останалите членове в името на общата цел – растеж на всеки един бизнес. Другото задължение е да заплаща таксата за всяка среща.

Колко често, къде и колко участника ще има на срещите на клуба?

За да създадем една устойчива среда и да не губим фокус, срещите ще са през две седмици от 17.00 до 20.00 часа в офиса на SmartMoney.bg в София, бул. Шипченски проход №63, ет. 4, офис 20. На всяка клубна среща ще могат да вземат участие само 10 члена, които за се записали и заплатили таксата за нея.

Колко ще струва да участвам на клубните срещи?

Цената за подобни клубове стартира от 300 лева на среща и достига до 8,000 лева на година за 12 срещи, бизнес или executive коучинга е с цени от 500 лева на час и може да достигне до няколко хиляди лева на час.

За първата клубна среща, в която ще участва, инвестицията на всеки член е в размер на 50 лева, а за всяка следваща – по 40 лева. Срещу тази сума ще може да участва в срещите, които ще са с продължителност от 2 часа, ще получите материали за писане, както и свежи плодове и вино.

Първите 10 регистрирали се и платили членове ще присъстват на съответната среща. За да си гарантирате мястото ви препоръчвам да се запишете и заплатите сумата още в края на предишната среща.

След първоначалната регистрация, в която има няколко кратки въпроси за вас и вашата фирма, ще получите номер на членска карта, който ще използвате за записване за следващите срещи.

Инвестиция за участие в Клуба на успешните предприемачи

Първо участие
лева50
Срещи с продължителност от 2.5 часа
Материали за срещите
Минерална вода и свежи плодове
Нетуъркинг след срещите на чаша вино
Персонална клубна карта с номер
Отстъпки за събития на smartmoney.bg и партньори
Затворена facebook група
Следващо участие
лева40
Срещи с продължителност от 2.5 часа
Материали за срещите
Минерална вода и свежи плодове
Нетуъркинг след срещите на чаша вино
Персонална клубна карта с номер
Отстъпки за събития на smartmoney.bg и партньори
Затворена facebook група

График за срещите на Клуба

За да може да обсъдим всички важни теми за един бизнес, ние изработихме програма от 6 сфери, които ще разискваме през първата половина на 2017 година. Срещите ще са всяка трета сряда от месеца и графикът за темите е следния:

18.01.2017 год. от 17:00 часа Изграждане и управление на бизнес системи

15.02.2017 год. от 17:00 часа Продажби

22.03.2017 год. от 17:00 часа Маркетинг

19.04.2017 год. от 17:00 часа Администрация

24.05.2017 год. от 17:00 часа Човешки ресурси

21.06.2017 год. от 17:00 часа Производство и доставки

Записване за месечна среща на клуба

Банкова сметка

Данните за банковия превод са следните:

Получател: СМАРТ УНИ ЕООД
IBAN: BG60FINV91501016689317
BIC: FINVBGSF
Банка: ПИБ
Основание: Клубна среща (дата)

Пълна гаранция

Ние сме абсолютно сигурни, че ще сте доволни от организираните от нас клубни срещи и затова ви предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност!

Запишете се и заплатете за срещата на клуба и ако по някаква причина не сте доволни от нея, ще ви възстановим цялата заплатена сума.

Как да ни намерите

Как да ни намерите: Оставете колата си на паркинга на Скай Сити Мол, той е безплатен за престой до 4 часа. Излезте от мола и преминете през бариерата, отдясно на входа за подземния паркинг. Тръгнете направо и в края на сградата има външен асансьор. Качвате се на 4-тия етаж, стигате до края на коридора и тръгвате наляво. След няколко метра сме ние. Ето и карта.

Ако използвате Google Maps улицата е „Никола Тесла“, тъй като целият завод Електроника е на един административен адрес. Ако имате трудности с намирането, ми се обадете на телефон 0877 99 46 77.