Детска финансова академия

Какво е Детска финансова академия?

Тя е цялостна програма, която се състои от 4 нива като всяко надгражда останалите и е насочено към развиване на финансовии предприемачески знания и умения, необходими за цялостното развитие на детето и превръщането му в мислещ и разбиращ човек.

Продължителността на всяко ниво е осем месеца – от началото на месец октомври до края на месец май, като срещите се провеждат на живо в гр. София или онлайн през платформата Zoom.

ЗА КОГО е предназначена детската академия?

За деца от първи до четвърти клас.

КЪДЕ се провежда?

Онлайн през платформата Zoom

КОГА се провежда?

От 2 октомври 2021 година до 28 май 2022 година всяка събота от 14:00 часа

КАКВА е продължителността на занятията?

Всяко занятие е с продължителност от 90 минути.

 
Детска финансова академия

Искате ли вашето дете да цени парите и да бъде отговорно при управлението им?

Детска финансова академия

Искате ли вашето дете да бъде умее за задоволява всички свои желания без да е необходимо непрекъснато да иска от вас да го правите?

Детска финансова академия

Искате ли да го предпазите от финансовите проблеми, с които вие сте се сблъсквали?

Детска финансова академия

Искате ли да знае как парите да работят за него, а не то за тях?

Детска финансова академия

Искате ли да има повече знания за това как действа икономиката в една държава и как тя се отразява на личните му финанси?

Детска финансова академия

Искате ли вашето дете да знае как да печели допълнителни пари?


Детска финансова академия ще осигури всичко това за вашето дете

ЗАЩО ФИНАНСОВОТО ОБРАЗОВАНИЕ НА ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ОТ ПЪРВИ КЛАС?

Случвало ли Ви се е да си кажете: “Само ако знаех това по-рано, днес всичко щеше да бъде различно”? Мислите ли, че можехте сега да имате повече финансови успехи, ако бяхте научили някои неща по-рано? Е, не можете да върнете времето назад, но можете да се погрижите Вашите деца да получат по-добър старт в живота и да постигнат повече. 
 
Нашата програма цели да помогне на децата от най-ранна възраст да бъдат подготвени за реалния живот, да придобият знанията и уменията, от които всеки успешен човек се нуждае. И всичко това по един забавен, увлекателен и уникален начин на преподаване.

КАКВО НЕ СЕ ПРЕПОДАВА В УЧИЛИЩЕ?

Държавната образователна система дава голям набор от знания на нашите деца, но много от тях остават напълно неприложими в реалния живот.

За съжаление, децата излизат от училище без могат и да знаят как да преодоляват ежедневните финансови предизвикателства на времето, в което живеят.

Не е така в икономически развитите страни, както и в някои скъпоструващи частни училища, където в учебната програма е включено изучаването на лични финанси. Придобиването на знания за взимане на правилни финансови решения създава предпоставка следващото поколение да има повече финансови успехи.

Целта на нашата програма е да запълни тази празнина в образователната система и да създадем среда, в която децата да бъдат добре подготвени и предпазени, доколкото е възможно, от бъдещ финансов провал.

Нашата мисия е да дадем добро финансово образование на децата и да ги научим как да превръщат парите, които печелят чрез своята професия, в богатство и финансова сигурност за цял живот.

Детска финансова академия помага и на родителите

  • Помагаме на родителите, като даваме на децата необходимите знания за света на парите, които да им помогнат да станат независими и успешни възрастни.
  • Помагаме на родителите, които нямат необходимите знания, време или подход, за да възпитат и обучат децата си по начин, който ще им осигури финансови успехи в бъдеще.
  • Помагаме на родителите, като спестяват пари и не изпращат децата си в скъпоструващи частни училища, в които да научат всичко за парите.

КАКВО ВКЛЮЧВА ДЕТСКА ФИНАНСОВА АКАДЕМИЯ?

gdp

Първо ниво

АБ НА ПАРИТЕ И ИКОНОМИКАТА

Как работи икономиката и ролята на парите в нея?
-Защо има пари?
-Кои са участниците в икономиката?
-Защо държавата събира данъци?
-Как работи пенсионната система?
-Каква е ролята на предприемачите и служителите?
-Как се създава богатство?
-Какво правят банките?
personal

Второ ниво

ЛИЧНИ ФИНАНСИ

-Как се прави личен бюджет?
-Как да харчим разумно парите си?
-Как да разпределим парите си, така че да ни стигат?
-Трябва ли да спестяваме?
-Как парите ще ни помогнат да постигнем целите си?
-Колко пари трябва да имаме, за да сме богати?
-Как да защитим парите си?
-Струва ли си да взимаш заеми?
funds

Трето ниво

ИНВЕСТИРАНЕ

Как да накараме парите да работят за нас?
-В какво си струва да инвестираме?
-Инвестиция ли е покупката на нов смартфон?
-Какво е рентиер и как да печелим от имоти?
-Може ли да притежаваме част от Google?
-Защо златото е толкова ценно?
-С биткойни ли ще плащаме в бъдеще?
-Какво е фондова борса и как работи тя?
shop

Четвърто ниво

ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО

Как да създадем собствен бизнес?
-Каква е разликата между служител и предприемач?
-Струва ли си да създаваш собствен бизнес?
-Как да намерим бизнес идея?
-Как да създадем бизнес план?
-Как да разберем дали бизнесът ще е успешен?
-Колко пари ни трябват, за да стартираме нашата дейност?

Защо да запишете вашето дете в детска финансова академия?

Дългосрочно развитие

Това е дългосрочна образователна система за деца, включваща 4 нива за 4 години, защото е насочена към изграждане на начин на мислене, което не може да бъде постигнато с краткосрочен курс.

Избягване на скъпоструващи грешки

Всяко дете ще получи знания и умения срещу цена, която е в пъти по-ниска от скъпоструващите финансови проблеми, с които биха се сблъскали в бъдеще, ако не са подготвени за тях.

Не се учи в училище

В училище децата не получават така важните за техния бъдещ успех в живота знания и умения за боравене с пари. А Детска финансова академия прави точно това – подготвя децата за реалния живот.

Реални примери и трупане на опит

Децата учат най-добре от реални примери и чрез трупане на опит, затова всяко дете ще бъде мотивирано да разгърне потенциала на своето креативно и предприемаческо мислене и да експериментира.

Запиши се за академията СЕГА!

Начин на плащене и 100% гаранция за удолетвореност

Плащане и отстъпки

Останаха само 5 свободни места, затова ако запишете вашето дете до 15 септември 2021 г., ползвате 5 % отстъпка от редовната цена с промокод LAST5.

Ако запишете две или повече деца от едно семейство, второто и всяко следващо ползват 20% отстъпка от редовната цена

Плащането се извършва на две равни вноски:

Първа вноска (за първите 4 месеца) – в срок до 10 работни дни след записването на детето

Втора вноска (за останалите 4 месеца) – до 31 януари 2022 година

Плащането може да бъде еднократно, за което вашето дете ще получи подарък на стойност 50 лева(детска книга на финансова тема и финансов органайзер).

Банкова сметка

Данните за банковия превод са следните:

СМАРТ УНИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
IBAN: BG75FINV91501016984412
BIC: FINVBGSF
Банка: ПИБ
Основание: Детска финансова академия 2021
100% guarantee

Ние от SmartMoney Kids сме убедени в качеството на нашите обучения и предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност! Запишете детето си, доведете го на първата среща и ако по някаква причина останете разочаровани, ние ще ви възстановим цялата заплатена сума.

До началото на Академията остават:

00

дни


00

часа


00

минути


00

секунди


КОЙ Е ЛЕКТОРЪТ?

Казвам се Адриана и съм част от екипа на SmartMoney.bg от самото му създаване. По професия съм юрист, но след завършване на университета разбрах, че моята сила е да помагам на другите по пътя към постигане на финансовите им цели. Осъзнах, че това ми носи по-голяма удовлетвореност. Затова завърших програмата на Noble Manhattan и в момента съм сертифициран коуч.

В настоящата образователна система има една празнота по отношение на финансовото образование, която създава предпоставка за бъдещи финансови проблеми сред подрастващите.

Като майка на две деца, приех за моя мисия да създам начин да запълня тази „дупка“ и да помогна не само на моите деца да имат по-добро финансово бъдеще. Затова създадох тази цялостна програма, където ще науча децата на всичко, което им е необходимо, за да имат финансови успехи в бъдеще.

Често задавани въпроси

 
1Необходимо ли е детето да има предишен опит или някаква теоретична подготовка?
Абсолютно НЕ. Наша е задачата да кажем и покажем на детето всичко, което му е необходимо, за да успее да се справи с предизвикателството и да постигне своята финансова цел.
2Защо само деца от първи до четвърти клас?
Опитът ни показва, че колкото са по-малки децата, толкова по необременени са с грешен или лош опит и по-лесно усвояват наученото. Освен това колкото по-рано разберат как действат парите и как да ги накарат те да работят за тях, толкова повече шансове за успех ще имат в бъдеще.
3Задължително ли е да запиша дете ми и на четирите нива?
Записването за всяко ниво е отделно. Може да спрете по всяко време. Но за по-голям шанс за успех в живота, препоръчваме детето да изпълни цялостната програма.
4Мога ли да се запиша детето ми за второ или следващо ниво без да е минало през предходните нива?
Нивата са в тази последователност, защото знанията в тях се надграждат и доразвиват. Ако се пропусне някое от тях, има риск да се получи „дупка“ в знанията и детето да изпита повече затруднения в усвояването на информацията.
5Кога резултатите от курса ще станат видими и ще разбера, че детето ми се справя добре с парите?
Истината е, че уменията за добро управление на личните средства се градят цял живот. За разлика от усвояването на други знания, при които резултатите стават видими много бързо, при финансовото образование не е точно така. Причината се крие в това, че то е съвкупност от много качества и умения, които трябва да се развият в детето, за да може то спокойно, уверено и правилно да управлява своите пари.
6Родителите присъстват ли по време на присъствените занятия?
По време на присъствените занятия родителите не участват в уроците. В близост до учебната зала е мол Парадайс, където 90 минути могат да отделят време за себе си.
7Ще има ли запис на онлайн занятията?
Да. Всички уроци ще бъдат записвани и децата ще имат достъп до тях докато трае курсът. Но ние препоръчваме да присъстват на всички уроци. Това ще гарантира тяхната 100% ангажираност.

Имате други въпроси? Потърсете ни!

имейл: adriana.manolova@gmail.com

Телефон: +359 898885035