Ти какво промени тази година? – игра с награди

Безплатен уебинар: Как да направим скока от наемен служител към свободен предприемач?
13.01.2016
Уебинар „Как да създадем и развием успешен бизнес в България”
01.02.2016

Ти какво промени тази година? – игра с награди

Казват, че единственото постоянно нещо във Вселената е ПРОМЯНАТA.

Дали тя ще е нещо, към което целенасочено се стремиш или нещо, на което се налага да реагираш е изцяло твой избор?

Ако за теб новата година е времето да поемеш контрола над живота си и да постигнеш забележителни резултати, ето как можеш да го постигнеш:

С Ясар Маркос решихме да подарим ДВА БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТА (на обща стойност 100 лева) за едно събитие, което може да ти даде нужната сила да преобърнеш живота си: „Живот на победител – Ефектът на пеперудата”.

Аз бях там и го направих в посоката, в която имах нужда. Направи го и ти!

Единственото условие е да отговориш на въпроса:

Кои са малките промени, които направи, за да бъде тази година по-успешна за теб от предишната?

като коментар под тази статията до 22:00 часа 15 януари. След това ще изберем с жребии двамата късметлии, които ще присъстват на това събитие безплатно.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

13 Comments

 1. Стоилова каза:

  Всеки ден започнах да си казвам по 100 пъти “Аз се обичам/Обичам се”

 2. Ивета Иванова каза:

  Всяка година започва с нови надежди, нови обещания и нови възможности. Годината за мен започна много динамично и емоционално. Промяната, която очаквах и желах се случи, загърбих монотонния живот, изпълнен само с надежди и очаквания и се впуснах в нещо ново и несигурно. Смелите печелят нали така? Защо трябва само да чакаме нещо хубаво да ни се случи и да тъпчем на едно място в същото време…да разчитаме на доброто старо. Понякога трябва да се откажеш от нещо за да дойде ред на нещо ново, по- хубаво и цял живот желано. Някои неща трябва да ги оставим в миналото и не, това няма да е загуба, не мисля, че това е някакво поражение. Смятам, че всяко нещо, което е дълго време в застой трябва да претърпи промяна. Аз избрах не малки промени за новата година. Продължих сама в тази година, ще приключа и с работата си, със страховете си. Започвам промяната от себе си, от собственото си самоусъвършенстване, мотивация и ще потърся нужната реализация за себе си. Кой не желае по- щастлив, динамичен и успешен живот?

 3. Ивайло Георгиев каза:

  Кои са малките промени, които направи, за да бъде тази година по-успешна за теб от предишната?

  Миналата година положих основите на свойте знания и промених своя мироглед. Обаче промените, които настъпиха и продължават да настъпват през тази година са вече надграждането на тези основи и прибягването вече към действия и прилагане на тези знания с цел коренна промяна и поемане на нещата в мой ръце.

 4. Mariela каза:

  -Преодолях страха си от провал и записах да уча това, което наистина ми харесва, независимо че в очите на някои хора беше абсурдно на моята възраст (27г) да започна от самото начало без да имам каквото и да било понятие от този предмет(моден дизайн) и да разчитам единствено и само на голямото си желание за успех.
  -Изнесохме се от предишната си квартира със съквартиранти, които ме подтискаха и които живееха на принципа “колкото повече се стискаш, толкова по-дълго ще оцелееш без да си даваш много зор”.
  -Спрях да се виждам с негативни и глупави хора, които постоянно ме занимаваха с битовизми и клюки.
  -Научих се да организирам по-продуктивно времето, с което разполагам, опитвам да правя ясни и конкретни планове с крайни срокове (това е още в процес на усъвършенстване, но положих основите:))
  -Изчетох доста книги, статии и материали за стартиране на собствен бизнес и успеха на други хора, започнали от нулата, които ме амбицираха още повече
  -напуснах сериозната си работа и сега работя на половин заплата от вкъщи, но за сметка на това имам двойно повече свободно време
  -намерих сайта “smartmoney.bg” и чета всички статии, които са ми много интересни и поучителни

 5. Нев каза:

  Тъй като 2015-а за мен беше година на динамични промени, които дадоха нова посока на живота ми, 2016-а ще бъде годината на адаптацията към новите неща. За да се справя, започнах да си водя дневник, в който описвам малките победи от деня и нещата, които искам да променя на следващия ден. Само за няколко дни мотивацията ми скочи до небесата и побирам два пъти повече задачи в сравнение с преди.

 6. Вероника каза:

  За мен промените не бяха само малки, имаше и някои доста сериозни 🙂 2015 беше година на предизвикателства и промени:
  – успях да завърша успешно образованието си в чужбина;
  – преминах психически стабилна след здравен проблем;
  – реших да се върна в България, за да водя живот, който ми харесва, който ме кара да се чувствам пълноценна част от обществото;
  – започнах работа в сектора, който исках, по специалността, която съм завършила;
  – преместих се в напълно нов за мен град, без познати
  – това беше годината на уебинарите за мен: на теми психическо израстване, личностно развитие и финансова независимост;
  – бях изключително постоянна в подържане на редовна физическа активност;
  – успях да стигна до точка, в която се храня здравословно, но без да се творачвам в това, с удоволствие;
  – отново намирам време за четене на книги 🙂
  Надявам се през 2016 да запазя темпото, да се оправдаят очакванията ми за живота в България и да разреша още няколко належащи житейски казуса 🙂

 7. Йорданка каза:

  Моите малки промени за 2015-та година:
  – дипломирах се най-накрая за магистърската ми степен;
  – оптимизирах си бизнес плана благодарение на голяма доза информация от блога :). Бизнеса за сега е само на хартия, но ….. 2016-та предстои :);
  – направих първата си “инвестиция” в края на годината, в размер на 100 лв. след уебинара с Момчил Луканов. Времето ще покаже, дали решението е правилно
  Сега напред 🙂

  Успех на всички!

 8. Стойне, страхотен въпрос! Мисля, че по-често трябва да задаваш подобни въпроси. Човек само като чете какви промени са направили другите и се нахъсва, а съм сигурна, че и те самите се нахъсват още повече (друго е като го споделиш).
  Аз имам 2 билета, така, че не искам да участвам в жребия.
  Аз лично през 2015г мисля, че не направих нищо, освен да чета книги и бавно да се опитвам да направя някакъв план. Бавно е, защото ми се искаше да е заедно с половинката и децата, но явно първо трябва да направя мой собствен. Наскоро четох, че не е нужно да споделяме с най-близките си хора това което искаме да постигнем. И знаеш ли, това ми даде по-голям кураж да реша да действам сама и да не търся одобрението. Всъщност и ти знаеш как е, обикновено смелите мечти не са посрещнати добре от близките хора, вместо да те подкрепят обикновено те спъват. Кръга от хора трябва да е като тези, който четат сайта, затова и тази година мисля да посетя голяма част от лекциите ти и не само тях 🙂
  Успех на всички!

 9. Емил каза:

  През 2015-а за първи път си поставих ясни цели пред себе си, започнах да си правя план за всеки ден, лист със задължения, напреднах в страничния си бизнес и започнах да инвестирам.

 10. Йордан каза:

  Промените, които направих са няколко. Надявам се да не са били чак толкова малко. Започнах да се интересувам от лични финанси и да прилагам научените правила. Започнах да се образовам доста сериозно по същата тема, с което мисля че положих основите на едно стабилно бъдеще. Друга промяна, която направих беше в здравословен план-започнах да практикувам спорт. Твърдо съм решен да продължа активно в тези насоки. Успех и на другите, които са започнали нови начинания.

 11. Какво направих, за да бъда по-успешен?

  > Започнах два нови бизнеса през 2015-та.
  > Прочетох повече от 10 бизнес книги и такива за личностно развитие
  > Организирах кампания за набиране на средства за мои роднина (оказа се, че имам много добри хора около себе си!) и организирам сайта, за даряване на компютри (daridobro.eu – не е моя идеята, помагам за развитието).
  > Започнах свой собствен блог, в който да споделям знанията си относно бизнеса и личностното развитие (www.nikolaychakarov.com)
  > Минах повече от 3 курса през годината, един от които 6-месечен
  > Започнах да използвам матрицата на Айзенхауер за вземане на решения
  > Започнах да менажирам фокуса си
  > Започнах да разделям задачите си на 25-минутни задачи и като цяло успявам да свърша повече, в по-малко време
  > Купих си електронна книга и сега любимите ми книга са винаги до мен
  > Започнах да си поставям ясни и измерими цели. Използвам dreamline на Tim Ferris за поставяне на цели, като всеки ден се пише какво ще правиш за тях.

  Общо взето, наблягам на личностно развитие, здравословен начин на живот и social impact.

 12. Polina каза:

  Здравейте, моите малки новости и открития, с които стартирах тази година са следните: купих си и прочетох четири /за сега само// книги в областта на управлението на личните финанси и инвестирането – започнах с Р. Кийосаки и Ким Кийосаки, просто се влюбих в тези книги, сега чета Сузи Орман – “Жените и парите” и смятам да продължавам все така, докато не избера подходящ начин за инвестиране – лично за мен. Отдавна съм сложила в ред личните си финанси откъм спестявания, авариен фонд, депозити и кешова наличност, липса на финансови задължения, но се лутам в избора на инвестиции. Разполагам с малка сума, която искам да инвестирам, но все още се чудя и размишлявам за това. От емоционална гледна точка и предвид спецификата на характера ми аз се определям като човек, който не е склонен да рискува в областта на инвестирането! Ама, много, много не склонен да рискува. Работя върху това си недобро качество т.е. събирам информация и се уча, чета и мисля! Началото поставих наскоро с откриването на този сайт, който изчетох доста подробно и ти станах фен, Стойне. Харесва ми това, че поднасяш информацията по избраните теми по разбираем и “човечен”, дори на места доста забавен начин, за да може и хора, които не са с голяма финансова и икономическа култура, да разберат идеята и целта на даден материал и да се възползват! Пожелавам много успехи и все по-нарастваща популярност на този сайт, чакам с нетърпение първите семинари и обучения, за да мога да се възползвам от тях!
  Поздрави и успешна 2016 г. на всички читатели и почитатели на сайта!

 13. Стойне Василев каза:

  Благодаря ви за участието на всички, както и поздравления за промените, които сте направили в живота си.

  Ето и участниците, които ще участват в жребия:

  1. Стоилова
  2. Ивета Иванова.
  3. Ивайло Георгиев.
  4. Mariela.
  5. Нев.
  6. Вероника.
  7. Йорданка.
  8. Цветелина Тотева.
  9. Емил.
  10. Йордан.
  11. Николай Чакъров.
  12. Polina.

  Печелившите номера бяха изтеглени в присъствието на юрист (не намерихме нотариус) и те са 5 и 11.

  Честито на Нев и Николай Чакъров.

  Всички останали участници в играта могат да закупят билети за събитието на преференциална цена от 39 лева (вместо 50 лева), но побързайте, че има само 5 останали пропуска.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.