сряда , 21 февруари 2018

Как да постигнем СВОБОДАТА?

kak da postignem svobodata

След кратко прекъсване поради здравословни причини, третото издание на „Петъчното радио шоу на Стойне“ е вече готово за слушане.

Темата, която съм избрал е за Свободата с главно „С“. Какво е това? Искаме ли я или не? Как да я постигнем и дали ще ни донесе щастие? Може ли да сме свободни, когато работим за друг?

В 4-минутното аудио съм се постарал да дам отговори на тези въпроси. Ще се радвам да оставите коментар по това издание или какви теми да се включат в следващите издания на радио шоуто.

Включи се в нашия безплатен бюлетин и получи 2 книги като подарък!

21

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 11 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансова си грамотност.

2 коментара

  1. Един приятел работеше като търговец и се беше договорил да работи 6 вместо 8 часа. Но пък това желание бе подплатено с по-добрите резултати, които постига от колегите си. И успя да се договори.

    Иначе като препоръка. Може би ще е по-добре ако има малка пауза между изреченията и темите. Тъй като не моменти много бързо преминаваш от едната тема в другата и става малко забързано според мен.

  2. Браво! Много добро. Точно кратко и ясно !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *