Как да бъдеш най-добрият в преговорите?

Не е ли време да стартираш бизнес?
30.05.2014
Страдат ли предприемачите от “вирусът на заплатата”?
04.06.2014

Как да бъдеш най-добрият в преговорите?

Замисляли ли сте се кое е това умение, което прави разликата между провал и успех, загуба и печалба, бедност и богатство. Това е умението да преговаряме. Ние, всеки ден трябва да отстояваме нашите искания и желания пред други хора, като се започне от това кой да изхвърли коша за боклук и да прибере детето от детска градина, до преговори за повишаване на заплатата и сключване на важни търговски сделки за милиони левове.

Ако искате да имате несправедливо предимство в преговорите, заповядайте на второто издание на семинара Mr Negotiator с международния експерт в преговорите Саймън Хезелдейн. Саймън ще бъде за първи път в България на 30 септември 2014 и ще покаже стратегии за преговори, които няма как да научите в училищата по бизнес. Както и на предишното издание, SmartMoney.bg е медиен партньор на събитието, организирано от Web and Events.

Саймън е автор на пет бестселъра, сътрудник е на Института за Продажби и Маркетинг Мениджмънт и дългогодишен член на Professional Speaking Association. Неговите лекции са удар право в целта, който ще ви накара да се събудите и ще помните винаги. Те включват теми като:

 • „Новата бизнес реалност“ – трябва да я владеете, ако искате да оцелеете.
 • Каква е разликата между продажбите и преговорите и как разбирайки я, вашият бизнес ще бъде по-печеливш?
 • Как да повлияете на примитивните и емоционални части на мозъка, които доминират при вземането на решения?
 • Как да се подготвите правилно за преговори, за да наклоните баланса на силите в своя полза?
 • Как да дадете по-малко и да получите много в замяна?
 • Как да се превърнете в преговарящи от световна класа?

Цялата програма на събитието може да откриете тук.

Саймън  Хезелдейн ще Ви даде важно предимство в областта на преговорите, за което вашите конкуренти няма да са подготвени!

Направете своята регистрация сега и се възползвайте от 100 лева отстъпка от стандартната цена! 

И така, ако можехте да договорите всичко, което си пожелаете какво щяхте да направите? Щеше ли да ви направи по-щастливи? А по-успешни? Животът е низ от малки решения, които променят съдбата ви. Ще се видим на семинара…

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

7 Comments

 1. Galarad каза:

  Семинарът изглежда интересен, но има една-две дребни уловки в общите условия, които – убеден съм – много малко хора ще си направят труда да прочетат. Затова ви ги изваждам, за да внимавате при регистрацията:

  “При невъзможност за участие, Участникът е длъжен да уведоми „Уиймсс” ООД по електронен път (имейл), не по-късно от 7 календарни дни преди датата на събитието. След получаване на имейл, Организаторите ще възстановят на 100% заплатената сума на Участника. Това условие не важи за групи от 2-ма или повече човека от една и съща фирма/организация.”

  “Връщане на заплатената сума НЕ се предприема за промоционални регистрации.

  Възстановяванена сумата се отнася до присъствие на човек/фирма на един семинар на организаторите. При посещение на следващ семинар, след подадено заявление за връщаме пари на предишен, не се предвижда възстановяване на таксата.”

  “„Уиймсс” ООД и “Уеб енд Ивентс” ООД си запазват правото да извършват промени в настоящите Общи условия по всяко време, като своевременно публикува тези промени на уебсайта.”

 2. Георги каза:

  Семинарът наистина изглежда интересен и мисля, че си заслужава на 100% Затова и инвестираме в него 😉

  Тъй като съм от организаторите на обучението, искам да благодаря за бележките към общите условия и да кажа и на практика какво означават.

  – До 7 дни преди събитието можете да уведомите организатора, че няма да имате възможност да присъствате. Това означава, че закупувайки пропуск 3 месеца преди събитието, не рискувате парите си при възникнала заетост на 30-ти септември. По-добра цена без риск, а като организатор 7 дни е максимално краткия срок до събитието, който можем да дадем. Една седмица напред е разумно да се планира и сравнително безопасно.
  – Груповите регистрации също имат възможност да отправят своите възражения към качеството на посетено събитие, като следва да получат нефинансова компенсация. Има възможност за възражение от единични участници от групи, когато се предвижда възможност за възстановяване на таксата. (Предполагам, трябва да бъде обяснено по-добре в общите условия).
  – От 8-10 събития годишно имаме общо 2 или 3 оплаквания по различни причини и възстановени суми, така че на каквато и цена да сте закупили пропуска си, не се притеснявайте да се свържете с организатора.
  – Предпазвайки се от корисни посетители, които се възползват от 100% гаранцията, за да посещават безплатно обученията ни сме въвели клауза ограничаваща постоянното връщане на пари на един и същи участник.

  Високият процент на удовлетвореност и препоръки, който сме постигнали ни обнадеждава и моля, четете общите условия, за да бъдете сигурни, че можете да разчитате на организатора и събитието!

 3. Стойне Василев каза:

  Благодаря на Георги за бързата реакция и уточнението по общите условия.

  Galarad, аз също мисля, че си заслужава, поне като събя по първото издание на семинара Mr. Negotiator с Дерек Арден. По отношение на клаузата с връщането на парите, всеки сериозен организатор на събития я е предвидил в условията си. Аз ще ти каза за нашия курс “Какво не ни казва Робърт Кийосаки?”. За него, всеки може да се откаже предварително, ако е заплатил до един ден преди събитието и да си получи парите. На същия ден, също може да се откаже, но тогава предоставяме ваучер за същата сума за друго наше обучение. Досега не сме имали такъв случай.

  Също така, добрите организатори предоставят и гаранция за удолетвореност от проведеното обучение. Чисто статистически хората, които не са доволни от събитието са малко, а и това е един риск по-малко за тях.

 4. Galarad каза:

  Аз бях почнал да правя регистрация за двама човека от нашата фирма, но се отказах, когато видях, че не мога да си върна парите при групова резервация. След това прочетох, че регистрация на промо пакет не може да се откаже, независимо от броя участници.

  Това е ДОСТА важна подробност, която е в директно противоречие с текста на сайта – “Връщане на парите
  Ако не сте доволни от проведеното събитие, ще ви възстановим цялата заплатена сума. Нужно е единствено да ни уведомите по имейл до 7 дни след събитието!”

  Редно е и е коректно да сложите поне една звездичка и да пишете като пояснение “съгласно общите условия”. 95% от хората няма да прочетат, а семинара е след четири месеца – доста дълъг период.

  Вероятно ще се регистрирам, но в мен не остава добро усещане. Правото за отказ в 7 дневен срок наистина ме привлече и се оказа, че то всъщност не важи.

 5. Стойне Василев каза:

  Galarad, радвам се, че се уточниха важни неща, които хората биха пропуснали. Вярвам, че хората от Web & Events ще направят необходимото, за да има по-ясно и коректно представяне на общите условия.

 6. Георги каза:

  Galarad, факте, че сте започнал регистрация означава, че сте оценили събитието, което ме радва!

  Относно регистрацията. Можете да направите двойна регистрация и да възстановите парите си. Клаузата е така поставена, предвид опита ни до сега. Обикновенно групови регистрации се правят от компании с повече персонал, чиито имена на участници уточняваме дори в деня на самото събитие. Когато някой участник няма възможност да присъства го заменяме с друг до последната минута.

  Тъй като наистина 95% от хората не четът общите условия, сме изправяни пред казуси, които винаги решаваме с разбиране. Така при възможност не отказваме замяна, посещение на друго събитие или връщане на пари дори в разрез с общите условия. Те обаче са важна част от събитието и гарантират защита от недобросъвестни прояви или поставяне на организацията пред трудни финансови казуси.

  Мога само публично да ви уверя, че всичко ще е наред с регистрацията ви и можете да се възползвате от настоящата по-ниска цена, заедно с условията за 100% гаранция за удовлетвореност. Оставам насреща за съдействие!

 7. Георги каза:

  Вече е направена промяна в общите условия. Благодаря за коментара Galarad и до скоро!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.