И победителят в томболата е…

Бизнес казус: Гафът – Решение
14.09.2012
Стойне Василев в Баркод по TV7 – „Сезонните намаления”
24.09.2012

И победителят в томболата е…

Към днешна дата хората, които са се абонирали да получават най-новите статии от сайта по имейл са 103-ма. Това означава, че е време за даване на обявената наградата. Но, преди това искам да благодаря на всички, които се абонираха и гласуваха домерие на моя сайт.

Преди малко комисия от 3 души (единия от които юрист) изтегли името на късметлията, който ще спечели книгата на Сет Годин „Малкото е новото голямо” с подзаглавие „183 прозрения и забележителни бизнес идеи”. 

Името на победителя беше изтеглено на случаен принцип измежду всички абонати, съгласно регламента на томболата.

И така…книгата печели…

Еми Антова 

Честито на късметлийката. Скоро ще се свържа с нея по имейл, за да я информирам за наградата и за да уточним адреса, на който ще я получи.

Ако тя не потвърди с обратен имейл, ще дам наградата на първата резерва. А това е:

Крис

Още веднъж честито на Еми Антова.

Успех на всички в следващата томбола, която предстои съвсем скоро!

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

3 Comments

  1. zonaUFO каза:

    Заглавието на книгата, звучи много интересно Сет Годин „Малкото е новото голямо”. Ще има ли скоро томболи? Искам да участвам и аз !

  2. Наистина, книгата е много интересна. Вчера победителката в томболата потвърди и скоро ще публикувам нейната история. Съвсем скоро ще има нова томбола, пак с подарък книга. Мисля, че това е най-подходящата награда.

  3. websuper каза:

    Здравейте , жалко че изпуснах този конкурс много обичам да получавам награди, също така считам, че книгите са много полезен подарък !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.