Безплатен курс „Как да изградим и управляваме портфейл от инвестиции?”

Благодаря ви, че се регистрирахте за този онлайн курс „Как да изградим и управляваме портфейл от инвестиции?”. В него ще покрием следните теми:

Стъпка 1: Въведение

Стъпка 2: Ребалансиране на инвестиционен портфейл

Стъпка 3: Правила за ребалансиране

Стъпка 4: Кога да задържим една инвестиция?

Стъпка 5: Кога да се отървем от инвестицията?

Стъпка 6: Стратегии за управление на инвестициите

Стъпка 7: Още една стратегия – на кутиите

Стъпка 8: Как да управляваме нашия портфейл от инвестиции – тест

Изграждането на ваш портфейл от инвестиции, освен много работа, трябва да ви носи и удовлетворение и забавление. Но нещата не свършват до тук. Веднъж след като сте купили вашите инвестиции и те изглеждат качествени, трябва да си останат такива, нали? Затова трябва да управлявате умно вашия портфейл.

Стъпка 1: Въведение

Ако сте се чудили как една, единствена компания – Лемън Брадърс предизвика началото на световната финансова криза през 2008 година, то отговорът е „Управление на портфейла от инвестиции”. Едно, наистина трагично управление на техните инвестиции.

Не е ли страхотно, че и вие може да сте портфолио мениджър? Точно така, прочетохте правилно. И ако станете наистина добър в това, може да сте следващия милионер, спечелил парите си на борсата или… да предизвикате следващата финансова криза. Но, за да го направите, трябва да научите основите на управлението на портфейл от инвестиции.

Тъй като времената, в които живеем са доста динамични, не може просто да закупите някакви активи и да ги забравите. Трябва да ги управлявате по най-добрия начин и ние ще ви научим на това.

В този курс ще разгледаме:

– Ребалансиране на портфейл.

– Кога да задържим една инвестиция.

– Кога да продадем нашите инвестиции.

– Различни стратегии за управление на портфейл от инвестиции.

Ние ще ви покажем всичко, което сме научили за разпределението на активите и диверсификацията, за да управлявате умно вашия портфейл. Само с няколко прости принципа, вие ще се научите да управлявате активите си като професионалист. Така че се пригответе да оставите вашия отпечатък в света на инвестициите…

Следваща стъпка