Грант Лебьоф е звездата в третото издание на „King of Sales”

Собствен бизнес? О, това не е за мен
17.06.2013
Кой иска да спечели пропуск за „Маркетинг с нулев бюджет“?
21.06.2013

Грант Лебьоф е звездата в третото издание на „King of Sales”

Въпреки че това събитие е след няколко месеца, ще ви разкажа за него, за да може да се възползвате от ранната регистрация и много по-ниските цени за билети до 30 юни 2013 година. Както и на предишното издание на семинара „King of Sales”, SmartMoney.bg (тогава Финансовите съвети на Бат’ Тони) ще е един от медийните партньори на събитието, в което лектор ще е Грант Лебьоф.

Продажбите са областта, в която все още има какво да уча и този семинар ще ми е доста полезен. Тъй като свободното ми време е ограничено, аз искам да научавам новите методи в дадена област бързо и ефективно. В тази връзка може да сравним старомодните методи за продажби с кола с износен двигател, която постоянно се разваля. С всеки изминат километър вие всъщност харчите още повече за спешни  поправки, които да ви позволят да преминете още някое незначително разстояние.

Същият принцип важи и при продажбите. По тази причина Грант Лебьоф, един от най-търсените консултанти и лектори в областта на продажбите, ще представи в София нови продажбени принципи и установени техники, чрез които да увеличите вашите печалби.

Лебьоф ще бъде лектор на третото издание на “King of Sales”, което ще се проведе на 21 ноември 2013 година в София. Този семинар ще отговори на въпросите:

– Какви са критериите на купувача, за да извърши покупка?

– Как да използваме социалните и дигитални платформи за продажби?

– Каква е мотивацията на купувача и как да използваме това знание?

– Преходът от икономика на услугите към икономика на преживяването и как да се приспособите?

– Защо да си продавач-консултант вече не е достатъчно и с какво да заменим старите похвати?

Грант Лебьоф е член на The Institute of Direct and Digital Marketing и The Institute of Sales and Marketing Management, а издания като Daily Telegraph, The Independent, The Financial Times, The Daily Mirror и The Sun публикуват статии за неговите постиженията в сферата на продажбите. Грант е и чест гост на BBC Radio, където дискутира актуални теми от своята област.

Първата книга на Лебьоф, Sales Therapy, разкри пред бизнеса една нова и високоефективна философия на продажбите. Тя е една от най-продаваните книги в Кралството. В последната си книга – Sticky marketing, той предоставя на световния пазар нови продажбени принципи, чрез които бизнесът да се развива в дигиталната ера. Скоро след публикуването на книгата, тя оглави Маркетинг Класацията на Amazon.com и затвърди петата си позиция в Бизнес Класацията.

Грант се фокусира върху адаптирането към технологичните промени и развитието на онлайн комуникациите, съпровождащи продажбите. За него голяма част от старите продажбени модели са излязла от употреба отживелица, която той замества с иноваторския си подход към темата.

Повече информация за Грант Лебьоф и какво той ще представи на “King of Sales”, можете да видите на сайта на събитието: http://kingofsales.eu/grantleboff. Организатор е фирма Web and Events.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.