Коучинг

Здравей, аз се казвам Стойне Василев, финансов и бизнес коуч, и щом си тук значи търсиш нещо.

Знаеш ли какво е общото между Стив Джобс, Уорън Бъфет, Лари Пейдж и Джеф Безос. Всички те са имали коуч или треньор, който им е помагал в управлението на бизнеса и инвестициите им. Ако тези успешни и много богати хора са разбрали ползата от коучинга, защо да не се възползваш и ти?

Какво е коучинг?

Преди да ти кажа какво е коучинг, нека видим какво НЕ е той. Той НЕ е обучение, даване на готови отговори и модели, „бизнес терапия” или тайна, която ще ви направи богати и успешни за кратко време.

Стойне Василев, CIA, CFSA

stoyne

Международната коуч федерация (ICF) казва, че „коучингът е партньорство между коуч и клиент в процес, който провокира размисъл и креативност и вдъхновява клиента да увеличи своя личен и професионален потенциал, което е от особена важност в днешната сложна и несигурна среда. В коучинга клиентът е експертът в собствения си живот и бизнес и коучът вярва, че всеки клиент е креативна и цялостна личност и разполага с всички необходими ресурси, за да постигне целите си”. Нека прочетем отново последното изречение. Това означава, че всеки от нас притежава всичко необходимо, за да постигне целите си.

Какви коучинг услуги предлагам?

Въпреки че има много видове коучинг, аз съм се специализирал в две основни насоки:

Финансов коучинг – той е подходящ за теб, ако искаш да сложиш ред във финансите си, да инвестираш и да постигаш по-висока доходност от банковите депозити, да осигуриш себе си и семейството си и да работиш за постигането на твоите цели. Ще вървим заедно с теб по пътя на твоята финансова свобода, като ще ти дам нужните инструменти, насоки и подкрепа, за да я постигнеш.

Бизнес коучинг – той е смелостта да си поставиш високи цели за теб и твоя бизнес, и да ги достигнеш с помощта на твоя бизнес треньор (коуч). Бизнес коучингът ти предоставя професионално партньорство, насочено към действие и постигане на резултати. Той може да ти спести време и пари, като ти помага да избегнеш много грешки, подводни камъни и задънени улици по пътя. Този метод ще ускори постигането на твоите бизнес цели чрез прилагането на най-ефективните методи, които работят за теб. Моята експертиза е главно в превръщането на малък бизнес в добре работеща и устойчива бизнес система, която изисква съвсем малко време от собствениците за управление.

Изберете един от вариантите, като кликнете върху картинката.