Клуб „Smart Money“

Здравей и добре дошъл в Клуб „Smart Money“. Аз съм Стойне Василев и ще ти разкажа какво стои зад идеята на този клуб и как може да станеш част от него.

Всеки от нас се пита как да „поддържа темпото“, да ставаме по-успешни, по-богати и най-вече да намерим вътрешна мотивация за това. Това изобщо не е лесно, дори за най-подготвените хора на планетата (ментално и физически) – морските пехотинци на САЩ.

Преди няколко години направили проучване какво се случва с тези хора, когато се оттеглят от активна служба. Оказало се, че резултатите от проведените тестове на 95% от тях не се различават особено от тези на средния американец, и само 5% от тюлените са запазили върховата си форма.

Може ли да се досетиш какво отличава тези 5% от останалите 95%?

Ако твоят отговор е „Средата, в която живеят“, уцели десетката. Едните продължавали да се срещат с успешни хора в добра форма, докато другите се заобиколили с неособено умни и дебели американци.

Това се получава и с нас. Отиваме на обучение или четем страхотна книга, вдъхновяваме се, но после се прибираме в нашата среда от хора и темите вече са съвсем различни и злободневни – политика, цените на градския транспорт, футбол и други подобни.

По тази причина създадохме Клуб „SmartMoney“, в който ще се срещаме два пъти месечно, за да споделяме опит, да поддържаме форма и да се подкрепяме за постигането на резултати. В клуба ще намериш съмишленици, сред които ще си в свои води и те ще станат част от твоята среда, наред с останалите ти приятели и познати.

Клуб „Smart Money“ има три подклуба или направления:

Клуб на инвеститорите – за да членуваш в него се изисква да имаш поне базови познания за управлението на парите и опит с поне една инвестиция, различна от депозит.

Клуб на успешните предприемачи – за да членуваш в този клуб и за да са ти максимално полезни клубните срещи, изискването е да имаш действаш собствен бизнес (или съдружие) от поне една година (без Мулти-левъл маркетинг).

Клуб СтартБизнсес.БГ (все още не е създаден) – той е за стартиращи или вече започнали предприемачи и в него ще се обсъждат различни бизнес идеи и възможности за предприемачество в България.

За да са максимално полезни тези клубове, на срещите (2 пъти в месеца) ще могат да присъстват максимум по 10 участника. Те ще обсъждат реални казуси от тяхната практика, като аз (Стойне Василев) ще фасилитирам процеса, ще давам насоки и ще споделям моя опит и знания. Срещите няма да са лекции или обучения, а ще използваме силата на мастърмайнд групата, т.е. отбрана група от интелигентни хора с опит и знания в различни сфери, които споделят и заедно търсят решение на казусите, пред които са изправени.

Избери твоя клуб и виж как може да станеш член на следните линкове:

Клуб СтартБизнес.БГ
(все още не е стартил)