Целодневен тренинг „Изграждане на система за успешни продажби и мрежа от лоялни клиенти“

Почти всеки от нас, поне веднъж се е подвеждал от цена поставена на погрешното място. Точно това е и идеята на този тип маркетинг, който аз наричам, нелоялен.

Реално търговците ползващи този трик не правят нарушение, защото на етикета (табелата) е изписано ясно, цената за кой вид продукт се отнася, но често потребителя се ориентира само от местоположението, тъй като няма време и желание да чете всички етикети и табели подробно.

Този модел работи и действително често води до увеличаване на продажбите, особено в хранителните стоки, но не бива да пропускаме факта, че голяма част от клиентите се дразнят на подобни хитрини и това може да стане предпоставка за загуба на клиенти, което често е необратим процес. Или казано по друг начин, не бива да използваме техники за увеличаване на продажбите, които успоредно с това водят до загуба на клиенти, някои от които редовни.

Защо да ползваме такива некоректни подходи, като има десетки техники и маркетинг инструменти с които може да увеличим продажбите в нашия бизнес. Но истински напредък в бизнес развитието и постоянен ръст в продажбите, може да направим само, ако разполагаме със система за успешни продажби.

Aко искате да продавате по-успешно от всякога и да се радвате на повече и повече лоялни клиенти, запишете се за целодневния тренинг Изграждане на система за успешни продажби и мрежа от лоялни клиенти с лектор Радослав Благоев. Той е с богата експертиза в сферата на продажбите и маркетинга и е сред топ специалистите по продажби в България. По време на семинара, той ще разкрие тайните на успешните продажби и какъв трябва да бъде новият подход към клиентите.

А за читателите на SmartMoney.bg, специална отстъпка от 50 % с промокод KOLEDA и още Бонуси и награди на обща стойност от 1,380 лева.

Вижте как да се запишете с ПРОМОКОД за отстъпка:

Всеки участник ще получи като подарък, книгата на Радослав Благоев „Levels UP – да превърнем идеите в бизнес а мачтите в реалност“ с автограф от него на корична цена от 15.00 лева, а други 4-ма участници ще получат безплатен одит на системата за продажби на техния бизнес и безплатен тренинг от M3 College.

Запиши се сега с 50% отстъпка

Тренингът, гарантирано ще ви даде много знания с които да продавате по-успешно от всякога. Ще ви помогне да преструктурирате настоящия си бизнес или да започнете нов от самото начало с перфектна система за продажби, която гарантирано ще ви държи на печалба и във възходящ тренд на бизнес развитие.

Вижте повече информация за тренинга ТУК.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.