Целодневен тренинг „Изграждане на система за успешни продажби и мрежа от лоялни клиенти“

Правата на майките и българските работодатели – част 1
20.11.2013
Правата на майките и българските работодатели – част 2
26.11.2013

Целодневен тренинг „Изграждане на система за успешни продажби и мрежа от лоялни клиенти“

Почти всеки от нас, поне веднъж се е подвеждал от цена поставена на погрешното място. Точно това е и идеята на този тип маркетинг, който аз наричам, нелоялен.

Реално търговците ползващи този трик не правят нарушение, защото на етикета (табелата) е изписано ясно, цената за кой вид продукт се отнася, но често потребителя се ориентира само от местоположението, тъй като няма време и желание да чете всички етикети и табели подробно.

Този модел работи и действително често води до увеличаване на продажбите, особено в хранителните стоки, но не бива да пропускаме факта, че голяма част от клиентите се дразнят на подобни хитрини и това може да стане предпоставка за загуба на клиенти, което често е необратим процес. Или казано по друг начин, не бива да използваме техники за увеличаване на продажбите, които успоредно с това водят до загуба на клиенти, някои от които редовни.

Защо да ползваме такива некоректни подходи, като има десетки техники и маркетинг инструменти с които може да увеличим продажбите в нашия бизнес. Но истински напредък в бизнес развитието и постоянен ръст в продажбите, може да направим само, ако разполагаме със система за успешни продажби.

Aко искате да продавате по-успешно от всякога и да се радвате на повече и повече лоялни клиенти, запишете се за целодневния тренинг Изграждане на система за успешни продажби и мрежа от лоялни клиенти с лектор Радослав Благоев. Той е с богата експертиза в сферата на продажбите и маркетинга и е сред топ специалистите по продажби в България. По време на семинара, той ще разкрие тайните на успешните продажби и какъв трябва да бъде новият подход към клиентите.

А за читателите на SmartMoney.bg, специална отстъпка от 50 % с промокод KOLEDA и още Бонуси и награди на обща стойност от 1,380 лева.

Вижте как да се запишете с ПРОМОКОД за отстъпка:

http://www.youtube.com/watch?v=RUUt9xlSg1U

Всеки участник ще получи като подарък, книгата на Радослав Благоев „Levels UP – да превърнем идеите в бизнес а мачтите в реалност“ с автограф от него на корична цена от 15.00 лева, а други 4-ма участници ще получат безплатен одит на системата за продажби на техния бизнес и безплатен тренинг от M3 College.

Button

Тренингът, гарантирано ще ви даде много знания с които да продавате по-успешно от всякога. Ще ви помогне да преструктурирате настоящия си бизнес или да започнете нов от самото начало с перфектна система за продажби, която гарантирано ще ви държи на печалба и във възходящ тренд на бизнес развитие.

Вижте повече информация за тренинга ТУК.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.