Целодневен семинар “King of Sales” с Грант Лебьоф

Регистрация на Start-up компании
03.11.2013
Включи се в първото проучване сред читателите на SmartMoney.bg
11.11.2013

Целодневен семинар “King of Sales” с Грант Лебьоф

Това е второто събитие от поредицата „King of sales”, на което SmartMoney.bg е медиен партньор. Предишното издание с Франк Фърнес много ме впечатли с динамиката си и полезните знания за продажбите.

Ако сравним старомодните методи за продажби с кола с износен мотор, която постоянно се разваля. С всеки изминат километър вие всъщност харчите още повече за бързи поправки, които да ви позволят да преминете някое незначително разстояние. Същият принцип важи и при продажбите. По тази причина Грант Лебьоф, един от най-търсените консултанти и лектори в областта на продажбите, ще представи в София нови продажбени принципи и установени техники, чрез които да увеличите вашите печалби.

Лебьоф ще бъде лектор на третото издание на “King of Sales”, което ще се проведе на 21 ноември 2013 година в София. Този семинар ще отговори на въпросите:

– Какви са критериите на купувача, за да извърши покупка?

– Как да използваме социалните и дигитални платформи за продажби?

– Каква е мотивацията на купувача и как да използваме това знание?

– Преходът от икономика на услугите към икономика на преживяването и как да се приспособите?

– Защо да си продавач-консултант вече не е достатъчно и с какво да заменим старите похвати?

Грант Лебьоф е член на The Institute of Direct and Digital Marketing и The Institute of Sales and Marketing Management, а издания като Daily Telegraph, The Independent, The Financial Times, The Daily Mirror и The Sun публикуват статии за неговите постиженията в сферата на продажбите. Грант е и чест гост на BBC Radio, където дискутира актуални теми от своята обаст.

Първата книга на Лебьоф, Sales Therapy, разкри пред бизнеса една нова и високоефективна философия на продажбите. Като една от най-продаваните книги в Кралството, Sales Therapy бързо попадна в топ 10 на Amazon.com.

Грант се фокусира върху адаптирането към технологичните промени и развитието на онлайн комуникациите, съпровождащи продажбите. За него голяма част от старите продажбени модели са излязла от употреба отживелица, която той замества с иноваторския си подход към темата.

Повече информация за Грант Лебьоф и какво той ще представи на “King of Sales”, можете да видите на сайта на събитието: http://kingofsales.eu/grantleboff

Организатор на събитието е фирма Web and Events.

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.