Целодневен семинар “King of Sales” с Грант Лебьоф

Регистрация на Start-up компании
03.11.2013
Включи се в първото проучване сред читателите на SmartMoney.bg
11.11.2013

Целодневен семинар “King of Sales” с Грант Лебьоф

Това е второто събитие от поредицата „King of sales”, на което SmartMoney.bg е медиен партньор. Предишното издание с Франк Фърнес много ме впечатли с динамиката си и полезните знания за продажбите.

Ако сравним старомодните методи за продажби с кола с износен мотор, която постоянно се разваля. С всеки изминат километър вие всъщност харчите още повече за бързи поправки, които да ви позволят да преминете някое незначително разстояние. Същият принцип важи и при продажбите. По тази причина Грант Лебьоф, един от най-търсените консултанти и лектори в областта на продажбите, ще представи в София нови продажбени принципи и установени техники, чрез които да увеличите вашите печалби.

Лебьоф ще бъде лектор на третото издание на “King of Sales”, което ще се проведе на 21 ноември 2013 година в София. Този семинар ще отговори на въпросите:

– Какви са критериите на купувача, за да извърши покупка?

– Как да използваме социалните и дигитални платформи за продажби?

– Каква е мотивацията на купувача и как да използваме това знание?

– Преходът от икономика на услугите към икономика на преживяването и как да се приспособите?

– Защо да си продавач-консултант вече не е достатъчно и с какво да заменим старите похвати?

Грант Лебьоф е член на The Institute of Direct and Digital Marketing и The Institute of Sales and Marketing Management, а издания като Daily Telegraph, The Independent, The Financial Times, The Daily Mirror и The Sun публикуват статии за неговите постиженията в сферата на продажбите. Грант е и чест гост на BBC Radio, където дискутира актуални теми от своята обаст.

Първата книга на Лебьоф, Sales Therapy, разкри пред бизнеса една нова и високоефективна философия на продажбите. Като една от най-продаваните книги в Кралството, Sales Therapy бързо попадна в топ 10 на Amazon.com.

Грант се фокусира върху адаптирането към технологичните промени и развитието на онлайн комуникациите, съпровождащи продажбите. За него голяма част от старите продажбени модели са излязла от употреба отживелица, която той замества с иноваторския си подход към темата.

Повече информация за Грант Лебьоф и какво той ще представи на “King of Sales”, можете да видите на сайта на събитието: http://kingofsales.eu/grantleboff

Организатор на събитието е фирма Web and Events.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.