Благотворителна бизнес лаборатория “Как да делегираме задачи, когато екипът се развива бързо?”

Нова Година. Нов сайт. Нов късмет
07.01.2013
Безплатен обзор на бизнеса в България през 2012 година
01.02.2013

Благотворителна бизнес лаборатория “Как да делегираме задачи, когато екипът се развива бързо?”

Досега съм бил на няколко бизнес лаборатории, но тази има една много специална мисия – да помогне на Камен Сарафов да се пребори с рядка и агресивна форма на рак. Камен e участник в работилниците на The Business Institute, той е начело на фондацията StartUP, посветен да подкрепя хората да осъществяват идеите си. И прекрасен човек, който сега има нужда от нашата подкрепа! Вижте как може да му помогнете на този линк.

Темата на лабораторията, която ще се проведе на 22 януари от 18.30 ч. в зала Арена на хотел Арена ди Сердика на ул. Будапеща 2-4 е “Как да делегираме задачи, когато екипът се развива бързо?”, a “проблемен” в него е мениджмънтът на популярната хостинг компания ICN.BG – Юлиян Бориславов.

Запазете своето място сега! Входът е само 15 лв., с които ще подкрепите лечението на Камен! Ще ги приемем за него на място на събитието.

Kaзусът

В ICN.BG развиват иновативни и дългосрочни проекти. За тях компанията наема нови служители с различно ниво на експертиза и професионална зрялост.

Предизвикателството:

 • Как най-бързо да бъдат въведени новите служители в текущите проекти?
 • Как да се делегират и управляват техните задачи за максимален резултат?
 • Каква комуникация е нужна, за да развият те потенциала си?

Заедно ще решим това предизвикателство за различни типове служители – като професионален опит и зрялост.

Ролите

В ролята на “Проблемен” ще бъде Юлиян Бориславов – основател и мениджър на хостинг компанията ICN.BG. Ще има и екип от “Експерти”, които ще научите на място. А вие ще се Любопитните и ще участвате заедно с фасилитаторите и експертите в решаването на казуса.

Фасилитатори на събитието ще бъдат Огняна Мирчева и Цветелина Тенева от The Business Institute и Георги Миленчев от Софийска Бизнес Общност.

Очакват ви много интересни 3 часа изпълнени с провокативни въпроси и интересни дискусии.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

0 Comments

 1. КалинаММ каза:

  Много съжалявам, че на 22-ри няма да бъда в София, за да присъствам – темата и най-вече практическата й разигравка би ми била много интересна. Надявам се, че ще качите видео след време.

  Чест прави на Вас, останалите участници и ICN, че полагате усилия да подкрепите Камен и то с благотворително събитие точно в духа на неговата работа. Надявам се, че в този момент всички, които това момче е вдъхновило чрез StartUP да повярват в себе си и да помислят за собствен бизнес(включително мен) отделят колкото могат за неговото оздравяване.

 2. Златка Крумова каза:

  1.Избирам модул 1, като се надявам да бъда провокирана да изявя своя потенциал в други проекти и дейности от новото време…
  2. Работила съм по застраховане и в други МЛМ вериги…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.