Безплатна Е-книга

Bзнак на благодарност към редовните читатели на сайта, днес ще ви представя първата ми електронна книга „Как да управляваме умно парите си“. В нея са събрани най-интересните и полезните статии, които съм написал през последните 3 години, както и много лични истории за лични финанси. Тези материали са публикувани в този сайт, както и в авторитетни издания като списание Мениджър, вестник Класа и други, и прочетени от хиляди хора, всеки от които е намерил нещо полезно за себе си. Сега те са на едно място във вид на електронна книга, която може да изтеглите напълно безплатно.

В 41 страници съм се опитал да събера на едно място първите стъпки, които човек трябва да направи, за да повиши финансовата си грамотност и да управлява по-умно парите си. Книгата започва с моята лична история и историята на SmartMoney.bg. След това преминава стъпка по стъпка през теми като:

– Защо е важна финансовата грамотност?

– Има ли връзка между финансова грамотност и благосъстоянието?

– Как да направите преглед на сегашното ви финансово състояние.

– Колко лош дълг можете да поемете?

– Къде отиват парите ми?

– Как да определим и постигаме целите си?

– Как да се справим с дълговете си?

– Как да се предпазим от изкушенията на кредита?

– Застраховането или да защитим това, което имаме.

– Какво е финансова отговорност?

– Имам излишни пари. Къде да ги инвестирам?

– Как да инвестирате умно в акции?

Kak da upravlqvame umno parite siРазбира се, когато я прочетете няма да станете финансови експерти, но със сигурност ще искате да научите повече за това как да управлявате по-умно личните си финанси. А един човек, наясно с управлението на своите пари и начините за създаване на богатство, е готов да поеме по пътя на финансовата свобода и един смислен и достоен живот.

Електронната книга „Как да управляваме умно парите си“ се чете бързо и лесно, съдържа освен много примери от личния ми опит, така и всички основни области в управлението на парите. Тя ще е полезна за всички, които са в началото на своя път към богатството и искат да положат неговите основи. Ако книгата ви хареса, ще се радвам да споделите своите коментари за нея и да я изпратите на ваши близки и приятели, които имат нужда от тези знания. Те ще са ви много благодарни. Не се знае, може да промените живота на някой от тях.

Книгата може да изтеглите като кликнете върху картинката вдясно и след това да я съхраните на вашия компютър.

Ето какво казват читателите, които са прочели книгата:

Здравейте г-н Василев,

Току що дочетох книгата Ви и решавам докато съм още пресен да споделя мнението си. Бих препоръчал малко да разширите отделните раздели, дори да увеличите примерите смятам, че няма да е досадно. Мисля, че има какво да споделите за инвестирането в недвижими имоти, депозити, валута и злато. Не казвам да копирате Кийосаки , а да го направите като български Кийосаки.

Росен Гаминчев от Кюстендил

Привет и благодаря, че сте я пуснали безплатно. Много достъпно и добре са описани нещата, аз самия ги следвам по интуиция.

Пламен Петров

Г-н Василев книгата ви е много поучителна. От нея научих доста неща, най-вече за поставянето на целите и работата по постигането им. Радвам се, че има хора като вас да пишат толкова полезни неща за финансите. Пожелавам Ви да сте жив и здрав и цялото ви семейство, и да продължавате да сте полезен на всички хора които четат вашия блог, а те не са никак малко.

Валентина

Приятел, книгата е страхотна. Отдавна имам желание да навляза в тази материя, но се усещах мързела повече. Сега съм мотивиран даже и да си купя книга на тази тема. Все пак ви благодаря за Е-книгата и от сега нататък мисля, че ще посещавам редовно вашият интересен за четене сайт.

Димитър Исаков

                                 

One comment

 1. Елена Несторова

  Изключително полезно четиво!
  Много добре е написана и плавно преминава в отделните теми.
  Искам да стартирам собствен проект,за който отделям в момента доста от времето си.
  Намирам идеята за тази електронна книга изключително практична и удобна!
  Благодаря ти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.