Академията по лични финанси започва на 11 октомври 2016 година

Академията за стартиране на бизнес СтартБизнес.bg започва на 23 март
16.02.2016
Семинар за финансова грамотност в град Пловдив на 8 октомври
08.09.2016

Академията по лични финанси започва на 11 октомври 2016 година

На 11 октомври 2016 година стартира четвъртото издание на единствената в България Академия по лични финанси и инвестиране. Екипът на SmartMoney.bg работи здраво през последните месеци (а и лятото ще е така), за да получиш една още по-добра Академия, с повече практически казуси, повече игри и повече безплатна информация, като запазихме добрите неща от предишните три издания.

Какво ще получа от Академията?

Академията включва 9 модула, като всеки от тях се състои от две теми, или общо 18 теми, които обхващат всичко, което трябва да знаеш за управлението на личните ти финанси и инвестирането.

Броят на практическите работилници е 3, като в тях ще разглеждаме конкретни твои казуси и практически примери от материала, който сме взели. В тези събития ще можеш да зададеш и твоите въпроси, на които не си получил отговор.

Както виждаш, предвидили сме достатъчно време за да научиш и да започнеш да прилагаш на практика всички доказани във времето стратегии. Аз не обичам кратките семинари, на които лекторите препускат по материала и няма време да си задам въпросите и да разгледаме как стават нещата на практика, затова и тази Академия не е такава. Тя е следващата ти крачка след четенето на полезни статии и книги по темата.

Позитивното мислене е хубаво нещо, но само с него няма да постигнеш твоите цели, нали? Трябва ти здрава основа от знания, получена директно от извора – успешни експерти в съответните области, както и подкрепа в първите ти стъпки в света на финансите.

Академията предлага точно това – само експерти–практици (а не само теоретици, както е на повечето семинари), които правят това, което проповядват. Ако искаш да постигнеш финансова свобода, може да разчиташ на нашата подкрепа (и на останалите участници, също), като за тази цел ще създадем специална Facebook група, където ще дискутираме всичко, което те интересува.

Малко числа от предишните Академии?

В трите издания досега в Академията по лични финанси и инвестиране участваха над 150 души, като всички горещо я препоръчват на своите близки и приятели. Средната оценка от всички модули е 9,1 по десетобалната система, което говори за качеството на нашите лектори и представения материал.

Тъй като съм икономист и обичам математиката, ние измерваме какви резултати са реализирали участниците след завършването на курса. Оказа се, че средно техните пасивни доходи се увеличават с цели 89%. Основната причина за това е, че преди Академията повечето участници държат спестяванията си само в банкови депозити, а след това инвестират в по-доходни финансови инструменти.

Запиши се до 30 юни и ще получиш 16% отстъпка от редовната цена + лична Skype консултация в рамките на 30 минути от мен на редовна цена от 150 лева. Използвай промокод RANO при регистрацията.

Button

Какво казват участниците за Академията?

„Супер беше, поздравявам ви. Много лесно и достъпно обяснено всичко.
Очаквам с нетърпение следващите обучения, и не на последно място – много
приятна атмосфера“
– Александър Панайотов, ИТ предприемач.

„Много ми хареса начина на поднасяне на информацията по време на обучението
– с примери, които остават в съзнанието за цял живот. Под формата на игра и
предизвикателства бяха оформени основните послания, които лекторите искаха
да достигнат до нас“
– Теодора Дончева, служител в ИТ фирма и блогър.

„Харесва ми елемента на игра + начина на представяне на информацията.
„Тежките“ теми ги представяте достъпно и всички изглежда лесно“
– Любомира
Любенова, собственик на агенция за интертет маркетинг.

„Обучението е много добре структурирано, представено по начин, достъпен за
начинаещи като мен в областта на финансовите уроци. Лекторите са приветливи,
знаещи хора със свежи идеи“
– Боряна Проданова, собственик на малък бизнес.

Какви пакети се предлагат?

Както и при предишните издания, предлагаме 3 различни пакета, от които може да си избереш. Първият пакет е базовият, който включва всички лекции – това са 9 модула по 2 теми или общо 18 презентации, които обхващат всичко, което трябва да знаеш за личните финанси и инвестирането. Ще получиш и 9 кафе-паузи със свежи сезонни плодове, кафе и селекция от чай, за да получиш нужната енергия. Ще бъдеш и част от затворена Facebook група, където ще споделям всички презентации и материали за Академията. Този пакет е за хора, на които не им трябват упражнения и могат лесно да приложат наученото.

VIP пакетът е най-предпочитания и изгоден от финансова гледна точка. Той включва всичко от Базовия пакет + 3 работилници, на които ще практикуваме наученото и ще обсъждаме твоите казуси и въпроси, бонус игра на Потоци пари 101 (ако си майстор на играта, ще се пробваш и на Потоци пари 202), както и една книга на Робърт Кийосаки по избор.

Премиум пакетът е за най-отдадените. Ако ти си от тези хора, за които няма нищо невъзможно и искаш да получиш максимума от дадено събитие, както и да работим индивидуално по твоите цели и финансов план, този пакет е за теб. В него съм включил 3 сесии финансов коучинг с мен на редовна цена от 420 лева. Освен това, ще получиш достъп и до затворена Facebook група на моите клиенти, както и до месечния Бюлетин, където споделям информация и анализи за конкретни инвестиционни продукти и стратегии.

Ако имаш някакви въпроси или коментари за Академията, пиши ми на info@smartmoney.bg или ми се обади на 0877 99 46 77.

Запиши се до 30 юни и ще получиш 16% отстъпка от редовната цена + лична Skype консултация в рамките на 30 минути от мен на редовна цена от 150 лева. Използвай промокод RANO при регистрацията.

Button

Побързай, защото имейл абонатите научиха за Академията миналата седмица и вече част от местата са заети.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.