Академия СтартБизнес.bg 4.0 започва на 14 април 2018

Събитията през 2018 година
17.01.2018
Семинар „Машина за пари“ 2018 в София на 2 и 3 юни
19.03.2018

Академия СтартБизнес.bg 4.0 започва на 14 април 2018

Аз вярвам, че всеки заслужава да е щастлив. Още по-силно вярвам, че отговорността за нашето щастие е на всеки един от нас и трябва да направим всичко по силите си, за да се чувстваме добре от това, което правим. Знам, че не е лесно и мозъкът ни измисля хиляди оправдания, за да продължаваме да вървим в един и същ коловоз с години и да се надяваме нещо да се промени.

…но годините минават и времето все не идва. „Само да се установя на тази работа”, „Да изплатим кредита и тогава”, „Точно сега получих бонус – не мога да го направя”.

Какво стана с мечтата ти да имаш собствена IT фирма, уютно заведение за здравословна храна или компания, която ще промени някоя сфера в България, а защо не и в света?

Само, ако знаеше как да го направиш…

Аз вече го направих и ще ти помогна и ти да го постигнеш. За теб създадохме Академията за стартиране на бизнес СтартБизнес.bg, която започва на 14 април 2018 година и това е четвъртото й издание.

В нея сме събрали всичко необходимо, за да добиеш куража и необходимите ти знания и умения, и да извървиш пътя от идеята до реален бизнес само за 4 седмици.

До старта на академията остават само 10 дни и има 3 свободни места. На едно от тях може да си ти. Използвай промокод LAST3, с който ще получиш 15% отстъпка. Събитието е веднъж в годината, така че побързай!

Button

Сигурно ти е познато?

Алармата звъни. Събуждаш се, извършваш обичайните си сутрешни ритуали, отиваш в офиса и цял ден вършиш неща, които изобщо не ти харесват. Вечер се прибираш без капка енергия след тежкия ден и поредното задръстване, виждаш се с приятели (все по-често само онлайн) и заспиваш.

Осъзнаваш, че нещо не е както трябва и все по-често си казваш, че ти трябва някаква промяна. И то веднага.

Но каква точно? Да си намериш по-добра работа? Да заминеш да живееш на по-добро място?

Тъкмо когато си мислиш, че знаеш отговорите, животът променя въпросите. И всичко пак започва отначало. Времето минава, а мечтите ти за по-добър и щастлив живот остават някъде в далечното бъдеще.

Защо трябва да е така?

Ако ти си от тези другите, които не се страхуват да си задават честно въпросите и да търсят отговорите, ще ти кажа, че всичко зависи от теб – животът няма други ръце, освен твоите.

Какво трябва да направиш, за да заживееш живота на мечтите ти?

Само с позитивно мислене и мотивация не става. Пробвал съм го и не работи.

Трябва ДЕЙСТВИЕ. Искаш ли да се будиш сутрин с енергия и да нямаш търпение денят да започне? Искаш ли понеделник да е любимият ти ден, защото тогава получаваш един безценен дар – една седмица време, което може да използваш както решиш без някой да ти стои над главата и да ти дава заповеди. Ти да решаваш с кого, кога и къде да се виждаш, или да правиш това, което ти носи най-голямо удовлетворение – твоята СТРАСТ.

Някой беше казал, че ако работим здраво за нещо, което не харесваме, се нарича стрес, а да работим усилено за нещо, което обичаме, се нарича страст. Май е прав, нали?

Може ли да имаш всичко това?

Разбира се, че може! Най-бързият начин да го направиш е като стартираш свой собствен бизнес или допълнителен източник на доходи в свободното ти време. Няма да те лъжа – няма да е лесно, нито ще стане бързо, а още по-малко ще е вкусно. Трябва да вложиш много усилия и най-вече страст в твоя бизнес. Но ти гарантирам, че ще си струва! Най-трудна е първата крачка.

Сигурно се питаш дали сега е времето за промяна или може да изчакаш докато изплатиш кредита, децата станат по-големи или се установиш на тази работа. Щом четеш този текст, значи идеята се е зародила и тя зрее в твоята глава. Дай ѝ шанс.

Ако времето за промяна при теб е настъпило и искаш да провериш дали може да станеш успешен предприемач в относително сигурна среда, аз ти предлагам една възможност, която се случва веднъж в годината и само 30 човека могат да се възползват през 2018 година от нея.

Започването на бизнес е важно решение, затова не оставяй нищо на случайността и късмета, а се включи в четвъртото издание на Академията за стартиране на бизнес СтартБизнес.bg, която започва на 14 април 2018 година.

Защо да избереш тази Академия пред останалите предприемачески събития?

Академията СтартБизнес.bg не е академично събитие с лектори-теоретици, а серия от презентации и работилници, в които български предприемачи споделят своя реален опит от създаването и изграждането на бизнес в България. В курса няма нищо излишно, не практично и набързо преведено от книги на американски автори.

В продължение на един месец ти ще придобиеш реални знания и умения за стартиране на бизнес у нас от успешни предприемачи, които са минали по твоя път, при това на цена десетки пъти по-ниска от същата магистърска програма, която ще ти даде доста по-малко практически знания.

Аз не обичам празните приказки, а реалните факти. Затова ето малко цифри от предишните две издания: 158 участници в серията от събития, 27 лектори топ-предприемачи и 64 стартирани бизнеса, като с последното се гордеем най много. Това означава, че над 40% от всички участници са стартирали реален бизнес. Останалите, може би, ще започнат нещо свое скоро. Но, дори да си разбрал, че това не е за теб или сега не е момента, това за мен също е успех.

Button

Какво ново има в СтартБизнес.bg версия 4.0?

Пълно потапяне и отдаване –през 2018 година Академията ще се проведе в 4 поредни съботи, а не през седмицата след работа. Причините са две. Първата е, за да намалим периода от два месеца и половина на един, защото знаем, че предприемачите са нетърпеливи да започнат своя бизнес. Втората е да се откъснем от ежедневните задачи през седмицата, за да се фокусираме върху стартирането и развитието на нашата дейност. Има и още едно предимство – ако не си от София ще може да участваш.

Повече и по-продължителни работилници – както казах, много се гордея с факта, че след първите три издания на Академията са стартирани 64 бизнеса. Това събитие е подействало като катализатор за преминаването към реални действия, а не само мислене за собствен бизнес. Най-лесно се преодолява тази фаза със симулации и обсъждане на реални казуси. По тази причина работилниците ни са вече 4 и са с продължителност по 3 часа.

Повече полезна информация и бонуси – знам колко е важно да имаш колкото се може повече информация, когато стартираш бизнес, за да вземаш максимално информирани и правилни решения. По тази причина, ако се запишеш за Академията, ще ти дам пълен достъп до електронната ми колекция от книги за стартиране и развитие на бизнес.

Кои са лекторите на Академията?

Човек може да се учи от книги, уебинари, онлайн курсове и други източници, но срещите с топ български предприемачи не може да се замени с нищо, повярвайте ми.

Една от най-големите ценности на тази Академия са лекторите. Всички те са предприемачи и топ специалисти в техните области. Ти ще имаш възможност да се срещнеш с хора като Борис Христов, Мая Атанасова, Христо Петров, Пламен Попов и Оксана Лалова.

Те ще отделят от личното си време, за да ти споделят тяхното виждане за бизнеса, как са стартирали, какво за научили от опита си в България и чужбина, както и успешните им практики.

Какви бонуси ще получиш?

Както и в предишното издания на Академията СтартБизнес.bg сме ти подготвили много бонуси и полезна информация. Ако избереш VIP или Премиум пакети, ще получиш като бонус 4 практически работилници (на стойност 320 лева, както и тонове полезна информация в затворената фейсбук група на Академията.

Ако си от най-отдадените и винаги искаш най-доброто, сме ти приготвили Премиум пакет. От него могат да се възползват само трима участници. Той включва, освен всички бонуси и две сесии персонален бизнес коучинг от Стойне Василев на стойност 550 лева.

Къде и кога ще се провежда Академията?

Избрали сме култово място за третия сезон на академията – завод Електроника в кв. Гео Милев. Преди години там се е зародила българската IT индустрия. Ние ще ползваме залата на Web Seller Guru, които са сред лидерите в софтуера за дропшипинг.

Button

Стойне Василев
Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.