Финансовите съвети на Бат’ Тони се включва в Информ@ЛИЧНО

Преди няколко дни получих имейл от Адриана Бонева от Информ@ЛИЧНО. В него тя се е описала като творец по дух, търговец по занятие, икономист по образование и ръководител на този проект. След това имаше кратко представяне на идеята, която стои зад Информ@ЛИЧНО.

В интерес на истината, преди това няколко пъти съм посещавал този сайт и най-вече секцията Технологии & Бизнес. Всички статии, които са публикувани в нея са доста практически и полезни. Но, това което ме привлече да се включа с моя сайт към проекта беше на първо място, че има селекция на статиите, които ще се публикуват. Това от една страна подобрява цялостното ниво на материалите (за разлика от други подобни сайтове, в които се включват и доста статии със съмнителна полезност), а от друга не ангажира самите блогъри да добавят ръчно техните постове. Това, че включените статии в сайта са не повече от 7-10 на ден, също е положително.

Другата причина да се включа беше, че това е допълнителна трибуна за моите идеи. А една от основните идеи на моя сайт е да помогна с каквото мога, да се повиши финансовата култура на българите. Понятия като взаимен фонд и облигации да станат по-разбираеми за хората извън финансовата сфера.

Не на последно място, Информ@ЛИЧНО ми допадна и като бизнес идея. Ексклузивността при включването на различни сайтове, също ми харесва и само повишава интереса към този проект. Надявам се той да бъде успешен и печеливш.

Накрая искам да спомена, че Информ@ЛИЧНО е проект на Econt Tribune и да благодаря на Адриана за хубавите думи за Финансовите съвети на Бат’ Тони и за това, че забеляза моя сайт. Надявам се статиите, които ще бъдат включени в проекта да се полезни на много хора.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

No comments

 1. На свой ред и аз благодаря за добрите думи, Стойне!
  И Добре дошъл в Проекта! 🙂

 2. Честито, Тони! Заслужаваш го! Много успехи пожелавам!

 3. Супер! Блогът е изключително полезен! И от мен успех 🙂

 4. Благодаря ви! Да ви се връща 🙂

 5. Да посоча и тук! 🙂
  Благодаря, че прие идеята и се присъедини към нашия Проект, Тони!
  Добре дошъл!!!

 6. Благодаря ти, Адриана. Извинявам се за коментарите, бяха попаднали в друга папка и не ги бях забелязал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.