Финансовите съвети на Бат’ Тони се включва в Информ@ЛИЧНО

Седмична питанка от 22 март – резултати
28.03.2012
Богат и здрав пенсионер в България. Възможно ли е?
09.04.2012

Финансовите съвети на Бат’ Тони се включва в Информ@ЛИЧНО

Преди няколко дни получих имейл от Адриана Бонева от Информ@ЛИЧНО. В него тя се е описала като творец по дух, търговец по занятие, икономист по образование и ръководител на този проект. След това имаше кратко представяне на идеята, която стои зад Информ@ЛИЧНО.

В интерес на истината, преди това няколко пъти съм посещавал този сайт и най-вече секцията Технологии & Бизнес. Всички статии, които са публикувани в нея са доста практически и полезни. Но, това което ме привлече да се включа с моя сайт към проекта беше на първо място, че има селекция на статиите, които ще се публикуват. Това от една страна подобрява цялостното ниво на материалите (за разлика от други подобни сайтове, в които се включват и доста статии със съмнителна полезност), а от друга не ангажира самите блогъри да добавят ръчно техните постове. Това, че включените статии в сайта са не повече от 7-10 на ден, също е положително.

Другата причина да се включа беше, че това е допълнителна трибуна за моите идеи. А една от основните идеи на моя сайт е да помогна с каквото мога, да се повиши финансовата култура на българите. Понятия като взаимен фонд и облигации да станат по-разбираеми за хората извън финансовата сфера.

Не на последно място, Информ@ЛИЧНО ми допадна и като бизнес идея. Ексклузивността при включването на различни сайтове, също ми харесва и само повишава интереса към този проект. Надявам се той да бъде успешен и печеливш.

Накрая искам да спомена, че Информ@ЛИЧНО е проект на Econt Tribune и да благодаря на Адриана за хубавите думи за Финансовите съвети на Бат’ Тони и за това, че забеляза моя сайт. Надявам се статиите, които ще бъдат включени в проекта да се полезни на много хора.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

0 Comments

 1. Адриана каза:

  На свой ред и аз благодаря за добрите думи, Стойне!
  И Добре дошъл в Проекта! 🙂

 2. Честито, Тони! Заслужаваш го! Много успехи пожелавам!

 3. Теодора каза:

  Супер! Блогът е изключително полезен! И от мен успех 🙂

 4. Благодаря ви! Да ви се връща 🙂

 5. Адриана каза:

  Да посоча и тук! 🙂
  Благодаря, че прие идеята и се присъедини към нашия Проект, Тони!
  Добре дошъл!!!

 6. Благодаря ти, Адриана. Извинявам се за коментарите, бяха попаднали в друга папка и не ги бях забелязал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.