Стойне Василев - Итнервю за Бизнес уроци за начинаещи

Стойне Василев – интервю в Бизнес уроци за начинаещи

Наскоро се свързах в LinkedIn с Таня Господинова,  Мениджър реклама и промоции в агенция Media start. Агенцията предлага широк спектър от услуги в областта на рекламата и комуникациите, но моя интерес привлече една част от техния сайт наречен Бизнес уроци за начинаещи. В него има много полезни съвети и интересни статии за стартиращи предприемачи. Любимата ми рубрика е От близо с O’Live. В нея са проследени всички стъпки, през които преминава Ясен Деянов при стартирането на бизнеса си с нудели.

Отклоних се малко, но основното е, че Таня ме покани да дам интервю за сайта, за което ѝ благодаря. Ето и самото интервю – Стойне Василев: Одитор по професия и предприемач по дух.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

No comments

 1. Тони, благодаря ти, че сподели професионалните си съвети с читателите на Бизнес уроци за начинаещи.

  Смятам, че се получи едно стойностно и интересно интервю 🙂

  Нещо, което много ми хареса!

  „Образовайте се непрекъснато;
  помолете за съвет, когато ви е нужен. Въпреки че в България никой не иска да му дават съвети и всеки е роден предприемач, продавач или мениджър, чуйте съветите, които ви дават. Няма нужда да откривате топлата вода. Тя вече е открита. Просто трябва да прочетете някоя книга по въпроса или да попитате човека, които знае решението на вашия проблем.“

 2. Таня, аз също ти благодаря за това, че ме покани за това интервю и за възможността читателите на Бизнес уроци за начинаещи да се запознаят с мен и моя сайт.

  Надявам се да успея да дойда на августовската среща на Sofia Business Community и там да се видим на живо.

 3. Тони, интервюто се е получило много симпатично. Харесаха ми съветите ти за започване на малък бизнес. Имам приятели, които сега стартират магазин за детски стоки и са в подобно положение. Ще им препоръчам сайта ти.

  Блогът Бизнес уроци за начинаещи явно е от скоро. Не бях попадала на него.Струва ми се интересен 🙂

 4. Благодаря ти, Теди. Надявам се да намерят полезни неща.

 5. Теди, блогът е на повече от година, така че има сериозен обем от полезна информация 🙂 Надявам се да бъде полезен и за теб!

 6. Тони, ние ще сме там 🙂 Надявам се и ти да успееш!

 7. Честито, Тони! 🙂 Поздравления, много интересно интервю е станало!

 8. Благодаря, Таня! Значи е от доста повече време от моя. Определено ми се струва интересен.

 9. И аз благодаря за страхотното интервю! Определено участието на Стойне обогати блога ми още повече – много интересен, целенасочен и упорит човек, който придава стойност на нещата, които прави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.