Безплатни ресурси за мениджъри

Безплатни ресурси за мениджъри

Преди време бях писал статия за един проект, целта на който е да събере колкото се може безплатни ресурси в Интернет на едно място. Тъй като всеки може да стане редактор на любимата си тема, аз кандидатствах и станах автор на 6 страници свързани с бизнеса, застраховането и забележителностите в България и чужбина (пътуването ми е страст).

Във всички страници, на които съм редактор се постарах да включа много безплатни и най-вече полезни ресурси. Впоследствие, авторите на проекта обявиха конкурс с награди (книги) за най-посещаваните страници. Бях вече забравил за този конкурс, когато тази сряда получих имейл от един от създателите на сайта Петко Димов, че печеля награда поддържането на редакторски страници.

Имаше и линк в писмото. От него разбрах, че страницата за Детски песни е била най-посещавана за периода на конкурса, но аз печеля награда за страницата ми за Мениджмънт, която е обявена от авторите на сайта за най-качествена и подредена страница.

Наградата е книгата „Въпроси и отговори“ – най-доброто от творчеството на Алън Пийз събрано в синтезиран вид. Много се зарадвах на наградата, защото тази книга не съм я чел.

За да станат тези две страници Мениджмънт и Застраховки още по-качествени и подредени, ще очаквам полезни линкове от вас по тези теми.

За Стойне Василев

Казвам се Стойне Василев и съм ентусиаст и мечтател. Основател съм на най-популярния сайт за собствен бизнес и лични финанси в България - SmartMoney.bg. Вярвам, че знанието е най-голямото богатство и то трябва да се споделя, за да може повече хора да се възползват от него. Имам повече от 15 години опит на ръководни позиции във финансовата сфера в големи международни компании. Моята мисия в живота е да помагам на хората да постигат целите си и сами да определят бъдещето си като подобряват финансовата си грамотност.

No comments

  1. Браво, Тони! Всеки труд се възнаграждава!:)

    Надявам се Алън Пийз да ти хареса.

  2. Благодаря, bella. Аз съм чел книгата му за езика на тялото и много ми хареса. Надявам се и тази да си струва.

  3. Браво, Тони! Заслужаваш го! Само така! 🙂

  4. Благодаря, Рая. Успех и на теб с новата ти книга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.