Безплатни ресурси за мениджъри

Новото име и дизайн на сайта
02.04.2012
Елате на Форума
14.05.2012

Безплатни ресурси за мениджъри

Безплатни ресурси за мениджъри

Преди време бях писал статия за един проект, целта на който е да събере колкото се може безплатни ресурси в Интернет на едно място. Тъй като всеки може да стане редактор на любимата си тема, аз кандидатствах и станах автор на 6 страници свързани с бизнеса, застраховането и забележителностите в България и чужбина (пътуването ми е страст).

Във всички страници, на които съм редактор се постарах да включа много безплатни и най-вече полезни ресурси. Впоследствие, авторите на проекта обявиха конкурс с награди (книги) за най-посещаваните страници. Бях вече забравил за този конкурс, когато тази сряда получих имейл от един от създателите на сайта Петко Димов, че печеля награда поддържането на редакторски страници.

Имаше и линк в писмото. От него разбрах, че страницата за Детски песни е била най-посещавана за периода на конкурса, но аз печеля награда за страницата ми за Мениджмънт, която е обявена от авторите на сайта за най-качествена и подредена страница.

Наградата е книгата “Въпроси и отговори” – най-доброто от творчеството на Алън Пийз събрано в синтезиран вид. Много се зарадвах на наградата, защото тази книга не съм я чел.

За да станат тези две страници Мениджмънт и Застраховки още по-качествени и подредени, ще очаквам полезни линкове от вас по тези теми.

Стойне Василев
Казвам се Стойне Василев и съм независим личен финансов консултант, инвеститор и собственик на най-популярния сайт за лични финанси в България – SmartMoney.bg, автор на бестселъра „Умни пари“, както и председател на Управителния съвет на Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК).

0 Comments

  1. bella каза:

    Браво, Тони! Всеки труд се възнаграждава!:)

    Надявам се Алън Пийз да ти хареса.

  2. Благодаря, bella. Аз съм чел книгата му за езика на тялото и много ми хареса. Надявам се и тази да си струва.

  3. Браво, Тони! Заслужаваш го! Само така! 🙂

  4. Благодаря, Рая. Успех и на теб с новата ти книга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.