четвъртък , 27 юли 2017

Услуги за физически лица

Финансов коучинг

Финансов коучинг

Финансовия коучинг е смелостта да си поставиш високи цели и да ги достигнеш с помощта на твоя финансов треньор (коуч). Няма тайна за да увеличиш своето богатство и за да постигнеш финансова свобода. Харчи по-малко, отколкото получаваш, и инвестирай умно остатъка. Всеки го знае. Проблемът не е, че не знаеш какво да правиш, а да го направиш. Нека си признаем – да, книгите и обученията са много полезни, но на теб ти трябват резултати. Финансовия коучинг запълва тази празнина като ти предоставя партньорство.

Научи повече

Какъв е процеса?

Process 2

Малко хора отиват на почивка без да са определили предварително къде точно искат да отидат. За разлика от милиони хора, които вземат важни финансови решения без да имат някаква цел. Определянето на конкретни лични и финансови цели е от особено значение в процеса на финансово планиране. Тези цели може да са краткосрочни като изплащането на задълженията по кредитната карта, средносрочни като почивка в Гърция следващото лято и дългосрочни като осигуряване на висок доход след пенсионирането.

Научи повече

Финансов план

Finansov plan

Финансовия план е основния „продукт” от личното финансово планиране. Той ще ви помогне извървите пътя от сегашното ви положение до там, където искате да бъдете. Самия план се съставя съвместно с Финансовия коуч, стъпка по стъпка, за да се превърне той във ваша карта на пътя към по-стабилно финансово бъдеще. Самия документ „Финансов план” е изготвен специално за вас и вашите нужди, като е препоръчително той да се изготвя за цялото семейство или домакинство.

Научи повече

Колко струва коучинга?

Kolko-struva 2

Независимо от възрастта или сегашното си финансово положение, всеки иска да постигне някакви цели в живота си. Общото между всички цели е, че те имат някакво финансово измерение. Освен това, парите са част от нашето ежедневие, независимо дали го искаме или не. Финансовия коуч ще ви помогне да навлезете в света на финансите и да изградите своята финансова стабилност, за да се радвате на живота и щастливите мигове в него, без да се притеснявате за своите финанси.

Научи повече

За Стойне Василев

294f6d8

Казвам се Стойне Василев и съм Финансов коуч и собственик на SmartMoney.bg. Имам повече от 11 години във финансовата сфера и по-конкретно в банковото кредитиране, одита на финансови институции и управление на риска в едни от най-големите международни компании. През всичките тези години съм помагал с моя опит и знания на хората и на бизнеса да управляват по-добре парите си. Ако искате да научите повече за моя опит и образование, моля използвайте бутона по-долу.

Научи повече