Целодневен семинар „Семейството, децата и парите“ в град Перник

Какво е общото между успешните семейства?

Когато сме самостоятелни нещата с личните ни финанси изглеждат лесни – ние решаваме какво да си купим, дали да спестяваме и къде да инвестираме. Когато имаме семейство или живеем с партньора ни, управлението на парите може да се окаже трудно и да възникнат конфликти. Всъщност в това няма нищо необичайно – ако двама души са напълно еднакви, може единият да се окаже излишен при вземането на решения.

В едно нещо, обаче, всички ще се съгласим – няма успешни семейства, които не са постигнали разбирателство в отношението си към парите и тяхното управление. За да постигнем този баланс ни трябват лесни и доказани техники за справяне с конфликтите, свързани с пари и най-вече тяхното харчене. За това ще ни помогне семейния терапевт Стоян Георгиев, който е един от лекторите на семинара.

Може ли да сте успешна бизнес-дама и да добра майка едновременно?

Мама или бизнес дама? Този въпрос мъчи много модерни и образовани жени, които ще стават или наскоро са станали майки. Съвети и „трикове” как да го направите ще получите от една от собственичките на издателство Клевър бук – Мая Атанасова, която има успешен бизнес, който съчетава с грижата за трите си деца.

Как да направим децата си успешни?

Спомняте ли си първите уроци за парите, които получихте като дете? Свършиха ли ви работа в живота или дори напротив? А вие справяте ли се като родител с тази задача? Ако имате пропуски във вашите финансови знания, но искате по-добро бъдеще за наследниците ви, този семинар е за вас.

Както не веднъж е ставало на въпрос, финансовата грамотност на българите е много ниска. Основната причина за това е липсата на специализирано обучение в училищата, както и незнанието на родителите как да образоват децата си по темата за парите. А парите дават право на избор. Ако предадем на децата си основните уроци за финансите, ще им помогнем да станат успешни и отговорни хора.

Елизабета Шуманова, детски психолог ще ви даде съвети и насоки как да повишите финансовата грамотност на децата си и да формират положително отношение към парите и тяхното управление.

За кого е този Семинар

  • За хората, които искат да направят първата крачка в света на семейните финанси и се нуждаят от подкрепа и напътствия.
  • За всички, които искат да имат успешни и отговорни деца.
  • За тези, които имат конфликти в семейството, свързани с пари и искат да направят първата крачка към разрешаването им.
  • За дамите, които искат да имат собствен бизнес, но се страхуват, че няма да са добри майки.

Ние от SmartMoney.bg сме абсолютно сигурни, че ще сте доволни от организираните от нас обучения и затова ви предоставяме 100% гаранция за удовлетвореност!

Запишете се и заплатете Семинара „Семейството, децата и парите“ и ако по някаква причина не сте доволни от проведеното обучение, ще ви възстановим цялата заплатена сума.

Програма на семинара „Семейството, децата и парите“

Събота, 7 ноември 2015 година в гр. Перник

09.45 – 10.00 Регистрация
10.00 – 11.15 Най-важната крачка към разрешаване на конфликтите, свързани с пари – Стоян Георгиев
11.15 – 12.30 Как да направим децата си успешни – Елизабета Шуманова
12.30 – 13.30 Обяд
13.30 – 14.30 Мама или успешна бизнес дама? – Мая Атанасова
14.30 – 15.30 Успешните семейства, децата и парите – дискусия със Стойне Василев
15.30 – 16.30 Посещение на единствения подземен минен музей Източна Европа

Всеки участник в семинара ще получи като бонус посещение на единствения подземен минен музей на Балканите, който е и част от 100-те национални обекта. Разположен е в две от запазените галерии на първия подземен рудник, който е работил от 1891 до 1966 година. Посетителите имат възможност да проследят историята на въгледобива в автентична руднична атмосфера. Тридесетте експозиционни камери проследяват развитието на въгледобива от ръчния добив, през извозва на въглища с коне до съвременните механизирани комплекси.

Какво е различното в този семинар?

Конфуций казва “Чух и забравих, видях и запомних, преживях и разбрах”. Тази мисъл отразява един принцип, който е доказан от науката – човек се учи най-добре, когато прилага наученото в игри и реални казуси.

В Семинара „Семейството, децата и парите“ сме предвидили много игри, дискусии и реални казуси,  които ще ви помогнат по-лесно да усвоите новите знания за вашите пари и света на семейните финанси.

След семинара ти ще си:

  • Ще си по-самоуверен в света на семейните финанси.
  • Ще имаш инструментите да направиш децата си по-успешни.
  • Ще имаш техниките за справяне с конфликтите, свързани с пари и тяхното управление.

Участниците в обученията за нас:

Лекторите на семинара

Стойне Василев е организатор и идеен създател на първата в България Академия по лични финанси и инвестиране. Той има повече от 11 години реален опит във финансовата сфера и управлението на пари, като инвестира в различни активи още от 1995 година.

През 2014 година напуска корпоративния свят, за да се отдаде на една кауза – подобряване на финансовата грамотност у нас и да помага на хората да постигат целите си. Като сертифициран финансов коуч, Стойне е помогнал на много хора да подобрят финансовата си грамотност и да управляват по-добре парите си.

Стоян Георгиев е семеен терапевт и създател на „Асоциацията за интензивно семейно консултиране“ – организация за помощ на семейства. Често търсен е по въпроси, свързани със семейните отношения, семейния бизнес и отглеждането на децата. Автор е на книги и материали, посветени на семейството за водещи български медии и е участвал в редица телевизионни шоута и предавания. Автор на книгата „30 въпроса от семейния живот“ и „Семейна академия“ – видео-програма с практични инструкции за успешен семеен живот. Стоян Георгиев е магистър по семейна терапия и консултиране. Член е на „Международната асоциация на брачните и фамилни консултанти“. Щастливо женен, с три деца.

Елизабета Шуманова е детски психолог, психотерапевт, семеен терапевт. Образование и обучения в сферата на: психотерапията, педагогиката, логопедията, детската психология, фамилната терапия, артерапията, и за първи път в България – Американската системата на Лечебните кодове. Работи с деца вече 11 години. Професионален опит: в Институт по позитивна психология; по Програма „Не на агресията в училище“ в екип с Мадлен Алгафари; в Америка в дневен център за деца с интеграция; за Институт по позитивна психотерапия превежда психологическа литература.

Мая Бобева-Атанасова е съсобственик на издателство „Клевър Бук“ и един от създателите на онлайн софтуера за предприемачи „ПланЧек“. През 11 от 16-те си години трудов стаж е била наемен служител и по-точно: мениджър човешки ресурси на „ВМ Финанс Груп“, оперативен мениджър на „НЕТ ИС САТ“, изпълнителен директор на сп. „Мениджър“. Последните 5 години създава, издава, забавлява се и печели в собствената си компания „Клевър Бук“.

Записване за семинара „Семейството, децата и парите“

Пакет за 1 човек
лева99
Еднодневен семинар за 1 участник
Кафе-паузи
Безплатен Wi-Fi интернет
Посещение на подземен минен музей
VIP пакет
лева209
Еднодневен семинар за 2 участника
Кафе-паузи
Безплатен Wi-Fi интернет
Посещение на подземен минен музей
Едночасова консултация от Стойне Василев на стойност 140 лева

Форма за записване

[contact-form-7 id=“7781″ title=“Семинар Семейни финанси“]

Остават само още 10 места и те са с 40% отстъпка от редовната цена с промокод LAST10. Побързайте, защото ще свършат и те! 

Банкова сметка

Семинара „Семейството, децата и парите“ се организира съвместно между SmartMoney.bg и Българска асоциация на личните финансови консултанти. Данните за банковия превод са следните:

Получател: Българска асоциация на личните финансови консултанти (БАЛФК)
IBAN: BG69FINV91501216254045
BIC: FINVBGSF
Банка: ПИБ клон София
Основание: Семинар „Семейството, децата и парите“
* Посочените цени са крайни в лева. Може да се използва само един промокод с един вид отстъпка. На желаещите се издават опростени фактури.

Място на провеждане и контакти

Хотел Елит в гр. Перник

Хотел ЕЛИТ – Перник е нов, модерно обзаведен хотел, с изключително комуникативно разположение, намиращ се в централната градска част в близост до бизнес център, общинска и областна администрация, търговски обекти, развлекателни заведения и ресторанти.

Свържете се с нас

[contact-form-7 id=“712″ title=“Contact form 1″]

или на телефон 0877 99 46 77 (ще говорите със Стойне Василев)